2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Dostlar bence bir sakinleşelim. Duyumlar farklı yerlerden geldi ve ortak nokta bakan hanımın imzalamış olması. Şuan kurum kendi içinde prosedürleri yapıyor olmalı. Bugün de açıklanmazsa karalar bağlamanın anlamı yok, belli ki son noktaya gelindi. Sakin olup bekleyelim. Bakanlığı, kurumu arayıp darlamanın alemi yok. Tek yapacağımız şey tweet atıp beklemek. Bu arada 1 saat sonra açıklanacağı belli olsa bile kurum kesinlikle bilgi vermez. Lütfen sakin olalım.
-
İş iyicene sacma sapan ve belirsiz hal almaaya başladı. Her agızdan bir ses cıkıyor malesef.
-
6 da açıklanacakmış
-
@johnstuartmill Bismillah hocam bak böyle şeyler yapma, kesin mi
-
@johnstuartmill duyum mu hocam
-
@redcrossbjk kurumu aramışlar 6 gibi demiş açan kişi.
-
@denetcii aynen öyle. arkadaşlar kurumu darlamayalım bence, bugün sabredelim, tweet atabiliriz, o kadar gün çilesini çektik. Bugün açıklanacak az sabır ve metanet please.
-
@johnstuartmill mesai bitimine yani anladığım.. hayırlısı olsun kardeşim
-
@denetcii bence kurumu arayarak bastıralım. Beklediğimizi bilmeleri lazım
-
@johnstuartmill kim aramış kesin demişler mi ?
-
Hocam bende şimdi 9. Promosyondan denetmen yard bi arkadaş ile görüştüm onun tanıdğı birisi de bizimle mülakata girmiş bziim listeler kurumda masada her an açıklanabilir demiş.
Namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum ki bana geri dönüş yapıldığında arkadaşlarınıza müjdeyi verebilirsiniz en geç pazartesi günü açıklanacak bakan hanım imzaladı dediler. Kesin mi dedim evet dediler. Bakan hanımın imzaladığını tekrar sordum evet imzalamış dediler. Sabah görüştüğümdede kadın kabul etti bu söylediklerini ve bugün akşam bekliyoruz diye teyit etti. Gerçekten psikolojim bozuldu artık
Böyle yazılmis wp de. bu kişi de bilgi yi denetmen yardimcisi birinden almış görünüyor. -
@isimsizler hocam sgk da kesin diye birşey yok
-
İşte geliyor Özel harekat valla akıl sağlığımız bozuldu akşama biter inş bu iş
-
@johnstuartmill bu bilgi sgk dan değil bakanlıktan verildi diye biliyorum
-
Gelişmeleri takip ettikçe kulaklarımda
“Aman aman nereye geldik bi anda neresi burası lan” sesleri yankılanıyor
Kimse bizi rehabilite edemez -
Arkadaşlar saat 6-7 yee kadar umutsuzluğa kapılmayalım bence duyumlar olumlu açıklanabilir bugün açıklanmazsa belirsizlik olur ama açıklanır bence
-
Akıl ve ruh sağlığımı kaybettim gözlerimde müyop birisi yardım etsinde bulalım arkadaşlar ya
-
@guzelgunler hangi wp grubu bu hocam
-
#paretowilfredo niye küsüp yazmıyo ya tam onun duyumlarına ihtiyaç varken acaba yazar mı tekrar
-
@paretowilfredo lütfen bir paylaşım yapın