2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk elımden gelenı yapmaya calısıyorum. Daha ust mercılerden bılgı alabılen varsa buyursun paylassın bızde ogrenelım net bır sekılde hangı gun saat kacta acıklanacagını. Malesef gucum buna yetıyor arkadaslar...
-
@Friedman17 dostum isim zikretmek şu aşamada doğru olmaz. Ama şunu soyleyebılırım, adem üstadımız cok kıymetli bir insandır.
-
@uche kesinlikle.
-
@uche siz gelince buralar şenleniyor zaten usta eyvallah
-
5841 i aradım az önce bugün mesai saati sonuna kadar açıklanır inş dedi
-
@erciyes38, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
5841 i aradım az önce bugün mesai saati sonuna kadar açıklanır inş dedi
Bugün mesai bitmez bize
-
@erciyes38 Bende az önce sınav hizmetlerini aradım da bilgimiz yok dedi ama bayağı yoğun bir ses furyası geliyordu arkadan..
-
Değerli dostlar bir şeyler için çabalarken hep başkasından bekledik tweet atmaya bile üşendik bugün yüksek enerjili bol tweetli bir gün olması gerekirken 5 10 arkadaştan başka kimse olmadı bu etkinlikte. Başını kuma sokanların değil alnı açık ve hakedenlerin kazanması dilerim
-
@redcrossbjk kardesım telefonda hıckımse evet sonuclar geldı acıklıyoruz beyefendi / henfendi demez. Sonucta bu devletin gizlilikle yürüttüğü bir iş ve bunu bir memurun söylemesini bekleyemezsiniz.
-
@uche Biliyorum hocam da işte umut dünyası
-
@redcrossbjk Unutma Red, umut iyi bir şeydir. Belki de en iyisi, ve iyi şeyler asla ölmez...
-
İyi gidiyoruz arkadaşlar tweet atmaya devam
-
@calfagri Peki ya umut?
Umut, şimdi hiç görmeyen birine,
Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız -
umutla bekleyen arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırsınızda biz de 2019 kpss mezunları olarak yolumuza bakarız
-
Merhaba dostlar.
Tekraren söylemek istediğim bir husus var, mesele küskünlük değil, bir prensip konusu. Buna saygı duymanızı bekliyorum Yoksa kaç yaşında insanlarız, neler yaşadık bu süreçte de küsmedik, bu durumda mı küskünlük olacak?
Ben temkinli olduğumu ve sebeplerini anlatmıştım. Halen de bu temkinliliğim sürüyor. Daha fazla yorum yapmayacağım ancak beklemek gerek net bir şeyler diyebilmek için.
Hakkınızda güzel neticeler olur inşallah dostlar -
@paretowilfredo yeni birşey duydun mu üstad?
-
@paretowilfredo peki hocam temkinli olmanızın sebebi nedir, yani saha önceki alımlar geç açıklandı diye mi yoksa hali hazırda 10. Promosyon olarak açıklanmasını geciktirecek şeyler mi var
-
@Hayati hocam bahsetmişti ya.. dava mevzusu..
-
@atanamayan evet gördüm hocam dava mevzusunu ama sanki farklı bir sebep var gibi hissediyorum. Bi karışıklık bir hengame
-
@paretowilfredo bugün de mi açıklanmayacak moral çöktü bugün de aciklanmazsa ümidi kesiyorum