2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche inşallah .. çok sağolun.
-
@uche sağol kardeşim sende çok yoruldun bu süreçte bizim için çok uğraştın
-
@uche çok minnettarız sağolun
-
@uche çok sağolun çabanız için
-
Bugün için umudumuzu keselim mi öyleyse @uche
-
@uche peki sizce bugün olabilir mi , umudunuz var mı bugünden
-
@uche üstada "YILIN SGKCISI" ödülünü verelim .Önergeyi oylarınıza sunuyorum kabul edenler etmeyenler oy birliği ile kabul edilmiştir
-
@uche evet uğraştınız baya doğru bilgi vermek için çok sağ olun. Siz ve @paretowilfredo üstad gibi iyi niyetli kişiler sayesinde bu yolda tek başımıza değiliz.
-
Hala ses yok 5 oldu saat
-
"... Bugün görüştük, eli kulağında" deniliyorsa hala bugünden umut var. Nöbete devam..
-
Mesai bitti dimi 5te
-
Gelmeyecek sanki bugün yinede bir umut tabi
-
@Caykovski 17.30-18.30 demişti birisi ben 6.30'a kadar umutlarımı diri tutacağım sonrasına Allah Kerim
-
@redcrossbjk hadi inşallah hocam
-
@isimsizler, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@buchanan itibar etmeyin . Genelde o saatlerde açıklanıyor anlamında söylemiş arkadaş .
@redcrossbjk genel anlamda söylenmiş. Es geçtin galiba burayı...
-
@mulkiyeli-06 yok hocam ondan çok önce bi ws grubunda yazılmış ya ondan dolayı söyledim ben
-
Gün içerisinde 6 da acıklanacak diyen bakanlık şu an biz öyle bir şey demedik diyormuş. 6ya cok bel baglamamak lazım.
-
@newworldorder o zaman İstiklal Marşı ve Kapanış benim için. Daha gelmez. Hayırlı akşamlar arkadaşlar
-
Denildiği gibiyse imzalanıp kuruma gönderildiyse ki bence öyle her şey SGK başkanının iki dudağı arasındadır. Açıklayın derse açıklanır, bekleyin derse beklenir.
-
Kurum fantezi yapıyor resmen, açıklandı ha açıklanacak, sona yaklaştıkça cem yılmaz dediği gibi "yok ki öyle bir şey, demedim ki..." ayağına yatıyor :d