2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Siteye girmede sorun yaşayan varmı benim zor açıldı da
-
@Hayati yok hocam jet gibi
-
@furkennnnnn başım dönüyor, sağlığım bozuldu resmen
-
komple delirdik
-
@Hayati sigarayı az iç kanka
-
@furkennnnnn sigara kullanmıyorum kanka, düzenli olarak her gün bir doz sgk sitesi alıyorum
-
Arkadaşlarım kusuruma bakmayın..
Liste imzalı ve bugün açıklanacaksa saat 17.48 olmuş hala açıklanmamışsa ben sanmıyorum daha bekleyelim.. Bu saate kadar liste şeklinde yayımlanacaksa bu listeyi 40 defa sisteme yükler sonra geri kaldırır bir daha yüklersin mesai saati içinde sürekli arayan olmasın diye çıkarken basarsın ve açıklanır. Diyelim ki E Devlet üzerinden açıklacak listeyi tek tek elle girsen bile sabah mesai saatinden bu yana yine 40 defa girersin ve yine açıklarsın. Bu saate kadar gelmeyen bir şeyin bu saatten sonra geleceğini de düşünmüyorum. Gelirse de Hayırlı olsun der tükürdüğümü yalarım. Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar. -
@Hayati kanka başla bence artık sen bilirsin
-
@redcrossbjk haklısın umut işte ne yapalım
-
@furkennnnnn daha o kadar delirmedim bakalım
-
Arkadaslar bu kadar duyum geldi hic bisey cikmadi bn anlamadim dogrusu
-
İK ya ulaşabilen oldu mu şu saatler de
-
@erciyes38 telefonun fişini çekip kaçmışlar.
-
Kestik mi bugünden umudu
-
Böylece eylülü eylülde kesin acıklanacak diye diye bitirdik galiba:(
-
Saat 17den sonra aradım ben, şuan elimize gelen bişey yok dedi. Saat 17yi geçti açıklanacağı için mi bekleniyor dedim, yok birazdan çıkacağız zaten , açıklanacaksa isterse saat 8 olsun yine gelir açıklarız biz dediler.
-
wp gruplarında bir haber hareketlilik var mı arkadaşlar ?
-
Arkadaslar sağdan soldan gelen duyumlar dan hiçbişey cikmadi bu çok net.artık sadece uche hocamizin verdiği bilgiye tamah edelim.bizim için en zor aşama bakandan imzadan cikmasiydi. Bundan sonraki süreç çok Uzama z. Belki eylül de olmadı ama bu hafta bitimi ne kadar olacaktır. Ben dediğim gibi kurumda beklediğini daha önce hiç duymadım. Bize 7 ay lik süreci yaşatan da bakanlikti.
-
@guzelgunler Kesinlikle katılıyorum listeler bakanlıktan çıktığının teyiti kaç yerden geldi. Süreci tıkayan her zaman bakanlık olmuştu artık önü açıldı ilanın en fazla kurum bir hafta bekletir ki zannetmiyorum cumaya kadar bekleteceklerini.
Çoğu arkadaş karamsar olabilir ama inanın bakanlıktan çıktıysa süreç açıklanmış demektir.
İster bir önceki 9.proyla kıyaslayın ister guy süreçleriyle kıyaslayınca yaşadığımız 2 aylık süreç oldukça ve oldukça kısa.
Bu süreci en çok yoran şey malesef koydukları yönetmeliğin bizlerde oluşturduğu beklenti -
@karagergedan, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@guzelgunler Kesinlikle katılıyorum listeler bakanlıktan çıktığının teyiti kaç yerden geldi. Süreci tıkayan her zaman bakanlık olmuştu artık önü açıldı ilanın en fazla kurum bir hafta bekletir ki zannetmiyorum cumaya kadar bekleteceklerini.
Çoğu arkadaş karamsar olabilir ama inanın bakanlıktan çıktıysa süreç açıklanmış demektir.
İster bir önceki 9.proyla kıyaslayın ister guy süreçleriyle kıyaslayınca yaşadığımız 2 aylık süreç oldukça ve oldukça kısa.
Bu süreci en çok yoran şey malesef koydukları yönetmeliğin bizlerde oluşturduğu beklentiGece açıklanma ihtimali olabilir mi ki