2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@muzgor uyutmayacak soru geldi:)
-
@muzgor şu ihtimal yüzünden bu gece de uykusuz kalamam, kalmak istemiyorum.
-
@muzgor İkinci yaptığımız hatada malesef tam olarak bu bu tarz düşünerek yine kendimizi beklenti içine alıyoruz.
Tek düşünmemiz gereken şey listenin bakanlıktan kurtulması ve kurumun en yakın zamanda açıklayacak olması.
Beklenilmesi gereken aylardan haftaya, haftadan artık günlere indi süreç -
Listeyi bakan hanım imzalamış olmasına rağmen neden hala Sgk açıklamıyor? Aklım almıyor. Gerçekten sabrımızı sınıyorlar.
-
@paretowilfredo üstad gelişme var mı?
-
@karagergedan katılıyorum gecelerimizi zehir etmeyelim artık ne kendimize ne burdakilere.artık hepimiz eminiz.bakanlıktan çıktı. Sabahki bakandan ciktimi tartismasinda herkes hemfikir sanırım. Bakan da liste degistiydi ciktiydi çıkacaktı bunlar bitti artık uyuyalim normal hayatımıza devam edelim aciklaninca bakarız .ben de bugun son dk ya kadar bekledim.yapacak islerimi yapamadım ders çalışamadım. Ama şunu unutmayalım her 4 kişiden 3 u gene sürece devam edecek ve geçen bizim zamanimizdan geçiyor.
-
Ben emek veren herkese teşekkür ederim fakat liste onaylandı kurum yayınlamadı vs. Bi ay boyunca bakanlık eylül diyerek güç bela 30 günü zorla geçirdik. Ondan önce de yönetmelik dedik ağustosu zorla geçirdik. Şu saatten sonra herkes bi twit hesabi açsın ve başkan twit atana kadar uykusundan olup beklemesin. 2 aydır bugün yarın diyerek günler boşu boşuna gidiyor. Ali şunu dedi veli bunu dedi diyerek günler geçer mi? 3 gündür ateşler içinde ha geldi ha gelecek diye zaman geçmiyor.. Akşam rahat rahat uyuyun arkadaşlarım, ben artık beklemiyorum.
-
@redcrossbjk aynen kardeşim çok doğru söylüyosun herkes bi twit atsın sesimizi duyuralım
-
Bu akşam beklemeyin açıklanmaz. Başkan twit atarsa o zaman bekleyin.
-
Başkan tweet atıyor genel de ve mesai bitimine doğru atmış.Ayrıca 8 .pro sanırım gece yarısı açıklanmıştı.
-
arkadaşlar bu açıklandıktan sonra yeni ilan gelmesi ne zamanı bulur acaba ?
-
@IS-LM bu sorunun cevabı şuan kimsede Yok kardeş . Öngörmemiz çok zor
-
Bugün kaç saatti bitmek bilmedi ya hu ! Beklemekten yoruldum
-
Whatsapp grubunda biri listenin henüz sgk ya ulaşmadığını hala bakanın önünde olduğunu yazmış ona da başka biri söylemiş
-
@kleonard nur topu bir duyum düşer geceye uykuyu keser!
-
Böyle duyumlara itibar etmemek lazım zaten gündüz bir arkadisimiz bilgi verdi bende geçen hafta eylül sonu ekim ilk haftası diye duymuştum bu hafta umutla beklemeye devam bu süreçte kendimizi daha fazla yıpratmayalım hayırlı geceler dilerim...
-
@kleonard hangi gruptan söylendi?
-
@basak86_kr link atamam buraya yasak whatsapp grubunda yazmışlar
-
@kleonard anladım da yani herkes bişey söylüyor kurumda diyorlardı liste
-
@kleonard hahahahaha bencede arkadaşlar bakan imzalamış olsa hemen açıklanırdı