2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Grup niye bu kadar sessiz?
-
Liste bakan hanım tarafından imzalandı. Bu konu polemik oluşturulamayacak kadar kesin. Kurum davayımı bekliyor, yoksa başka bir durummu var bilmiyorum ama iş bakanlıkdan çıktı.
-
"Bize eylül dediler"ciler şu an neler hissediyorlar acaba
-
@newworldorder "kırgın kızgın üzgün kandırılmış aldatılmış ama en çok da burası Türkiye ne beklersin ki." Duyguları hakim bende
-
Ben : Elbet birgün buluşacaz
Sgk : Bu hafta açıklayacam inş
-
Eylül ayında açıklanacak diyen numarayı arayan oldu mu?
-
@heycorc404 arasan ne olacak kardeşim? Kadını suçlayamazsın da.. Ben bana verilen bilgiyi söyledim, kusura bakmayın der. Olur biter yeni bilgi de ne yazık ki yok der
-
Acaba amaçları duyumları doğruda olsa boşa çıkarmak için bekleyip, istedikleri zaman mı açıklamak anlamıyorum. Bakan imzası en meşakatlisiydi, şu an elimizde o aşamanın bittiğine dair haberler var fakat kurum bu sefer açıklamıyor. Okyanusu geçip derede boğulma misali bir şey yaşıyoruz şu an.
-
@redcrossbjk haklısın kardeşim, cuma günü ve dünkü duyumlardan dolayı çok ümitlenmiştim. Umarım güncel durum hakkında bilgilendirme yapılır.
-
@heycorc404 arkadaş aradı tekrar. bilgimiz yok dediler
-
1 aydır Eylül neden demişler bunca insanı umutlandırdılar , gerçekten çok can sıkıcı . Neyseki dünkü güzel haberler İçimizi hala ferahlatıyor
-
@basak86_kr sgkyımı bakanlıgımı hocam?
-
Eger mahkemenin sonuclanmasini bekleyeceksek gercekten eylulde aciklanir bu 2020 eylulde
-
@furkennnnnn moderatörler bu arkdsı atın Allah askına ajshshdhs
-
@newworldorder yine mi ya hayir yapmayin 2019 eylulde aciklanir
-
@furkennnnnn 2019 eylül mü kaldı len
-
@redcrossbjk ne diyim ya yoksa atiyolar
-
@redcrossbjk hala inancını koruyor helal olsun. Denetmenlik en cok sana yakışır kardeşim @furkennnnnn
-
@furkennnnnn Eylül duymak istemiyorum bir daha Arkadaşım olsa arkadaşlıktan çıkarırım Eylülden o derece gıcık kaptım
-
@newworldorder bi de bana negatif diyolar