2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk memati gibi delirdik hepimiz
-
@furkennnnnn yalnız şimdi forumu durduk yere işgal ediyoruz diye azar işitececeğiz.. Kardeş bırakım bu işleri
-
@redcrossbjk aynen kanka atarlar birazdan, sonra arkamizdan linc ederler ama ben geri geliyom, allah bi daha yasatmasin
-
Kurum bugün yaptığı duyuruyu 27 Eylül tarihiyle yayımlamış. Acaba kurum henüz Ekim ayına girmedi mi ?
-
@trmaliyeci @furkennnnnn kardeş bak arkadaş çok doğru yere barnak bastı.. Harbiden bugün 1 Ekim ama gelen duyuru 27.09 Ulan eylül bitmedi de biz mi yanlış biliyoruz
-
@redcrossbjk @trmaliyeci biliyodum ya eylul ayi hala bitmedi ahahaha bizim telefonlar bozuk
-
Son duyuruya göre Eylülün bitmesine 3 gün var. Ümitleri yeşertelim arkadaşlar eylülde bu iş biter
-
@furkennnnnn vallahi en büyük duyumcu sensin bnce eylülde açıklanır umudunu korumanın bir sebebi varmış. Sgk eylülü bitirmek istemiyor.
-
@newworldorder pozitiflik boyle yapilir ne dedim ben bi saat once 2019 eylul dedim
-
acıklayacakları altı ustu bır lıste ya neyı beklerler anlams degılım. GEcenlerde haber cıktı sayıstay raporlarında sgk da acık su kadar dıye ...Bu sekılde oldugu muddetce acıkta cıkar hersey olur. Daha 400 kısının mulakat sonucunu acıklayamadılar ki açık çıkması normal...
-
@denetmenadayı biraz önce whatsapp grubundan birisi sgk yı aramış listenin henüz sgk ya gelmediğini duyumların hepsinin yalan olduğunu söylemiş yani buradan anlaşılıyor ki listeler hala bakanlıkta
-
@bcbc3434 Hocam zaten kurum böyle bir şey olsa bile yok der. Bunu anca içeride bir yakını olan, içeriden referans sahibi olan bilebilir
-
@redcrossbjk valla bilmiyorum hocam liste bize gelince yarım saate açıklarız demiş kurum. liste sgk da ise ne bekliyolar o zaman?
-
@bcbc3434 Başkan talimatı, var olan mahkeme sonucu, bakan onay verdi ama belki ondan talimat vb. Memurun bilebileceği bir şey değil ki
-
-
@Zach bilmiyorum hocam ya sgk ya bakanlık bize doğru bilgi vermiyor sonucu çıkar buradan
-
@uche bize en net bilgileri verecektir, telefonda ulaştığımız kişiler net birşey diyemez,
-
@uche hocam bi ses verin lütfen durumlar kötü
-
Bütün okuduklarımdan sonra aklıma direk şu geldi.
kalenin ardı mersin
beklerim SGK gelsin
beklemekten usandım
Allah b..ı versin. -
@gizo11 versın valla... yaşama sevıncımızı elımızden aldılar resmen
ınan hıc bısey yapasım yok kazansam sevıncek gucum takkatım yok bazen dusunuyorum yılların yorgunlugu var işe gidecek dermanım olurmu kı dıye dusunuyorum o hale getırdıler