2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@atanamayan yarın hava yağmurluymuş onu da bi soralım kardeşim etkiler mi .
-
Bu arkadaşa sadece kimseyle kişisel problemi olmadığı konusunda katılıyorum. Çünkü tüm problemi kendiyle. Allahım sen bizi nelerle sınıyorsun ya.
Etraf bunlarla dolu yalnız alışın. -
@gizo11 kalenin arkası Mersin diye şiir yazmış olmasaydın seni dikkate alabilirdim .
-
Bu forum çok enteresan bir hal almaya başladı
-
@atanamayan dostum meclis acılacak evet.. Ama sızın meclısle ne ısınız var. Bakan hanım imzaladı diyoruz kaç gündür. 1. Ağızdan bılgılerı aktarmaya calısıyorum. Hala gıdıp bu bunu dedı su sunu dedı gıbı yorumlara itibar ediyorsanız arkadaslar, gercekten karar sizlerin
-
@uche tek teşekkür edilmesi gereken kişisin bu güzel bilgilerin için allah razı olsun
-
@gizo11 Gizem sanırım adınız. Bu arkadaş benim arkadaşım ve kendisi Uzman Yardımcısı, sınava da girmedi ama sırf ben sonuç bekliyorum diye belki de yaklaşık 40 kez SGK yı aradı hatta kurumda bir arkadaşının içeride tanıdıgı var ondan bilgi alıp bana ulaştırdı ve bende zamanında buraya yazdım. Bence siz gerçekleri duymaya hazmedemiyorsunuz. Burda saygı gösterdiğiniz birçok kişi sizin için kılını kımıldatmıyor ama ugraşanlara ve tepki verenlere saldırıyorsunuz. Bu forumda bazen gercekten enteresan şeyler görüyor ve çok şaşırıyorum.
-
Aslına baktığınızda problemin bizde olmadığını görmek lazım!
En büyük problem alımların belli bir şeffaflık ve plan-program çerçevesinde olmamasıdır.
Çok güzel söylemişsiniz kaç yaşında insanlar öyle diyor böyle diyor diye ancak gördüğünüz gibi bu süreç bu yaştaki insanları ne hale getiriyor.
Herkesin ruh sağlığı , psikolojisi iyi ve sabırlı olamıyor maalesef.
Bence bunların nedeni %20 adaylar geri kalanı ise süreçteki bilgi eksikliği ve belirsizlikten kaynaklanan durumlardır. -
@FranciscoNittin tesekkur ederim dostum inanın sizleri de anlıyorum. Ama bu kadar başkalarının söylediklerine itibar etmeyiniz. Birisi kuyuya bir taş atıyor herkes onu doğru zannediyor. Söylediklerim 1. Ağızdan net ve dogru bılgılerdır. Sızlerden az daha sabretmenızı tavısye edıyorum. Bır gelısme olursa da muhakkak paylaşacağım.
-
@uche gönülden inanıyorum ️
-
@uche Merhaba, gerçekten ben sizin samimiyetinize sonsuz inanıyor ve gerçekten çok teşekkür ediyorum herşey için.
-
@redcrossbjk bende aylarca sonuç bekledim ama çok şükür kimseye yalvarmadım hassasiyetinizi anlarım bilgi beklersiniz anlarım burda deprem oldu sonucu etkiler mi yazan oldu belki kazanıp denetmen olacak yazdıklarına baktığım zaman bu insan devleti temsil edecek diyorum yazık çok yazık .
-
@FranciscoNittin Kimsenin fikriyle kimsenin düşüncesine bakarak bir şeylerin kararını ben veremem kardeşim. Kimse kimseye de düşünce bu kadar saçma bir şekilde nasıl ileri sürebiliyorsun diye çıkışamam. O arkadaş o an öyle düşünmüş ve bunu da sormuş olabilir bu insanın devleti temsil etmeyeceği anlamına gelmez ve bunun da kararını ben veremem kardeşim. Karar veriyorsam benimde devleti temsil yetkimi sorgularım
-
Arkadaş bundan sonraki süreçte herkese başarılar dilerim umarım herkes hayallerine kavuşur ve bugünleri guzel bir anı olarak hatırlar.
-
@kingjames "anlıyan" değil "anlayan"
-
@uche hocam yanlıs anlıyorsunuz. Her agızdan bir ses cıkıyor. Ve ben ztn size alakası olmaması lzm dedim. Size inanmıyorum demedim. Bilginize
-
@FranciscoNittin niye dalga geçiyorsun.? Ben alakası olmaması lazım dedim ztn cümlede. Her agızdan bir ses cıkıyor. Ve ben sadece fikrini almak istedim.uslubu bozmayalım lütfen.
-
205 sayfaya ulasmisiz masallah.ben bu hafta icinde aciklanacagini dusunuyorum
-
@uche üstat bizim temel sorunumuz yönetmeliğe uyulmaması ardından bakanlıkça verilen eylül söyleminin tutmaması neye inanacagımızı şaşırdık. Teşekkür ederiz bilgiler için. Kısa sürede acıklanması dileğimle.
-
@FranciscoNittin seni dinlemek zorunda mıyız?