2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Duyumu olan var mı..
-
@random eylul ayi icinde aciklanacak kardesim
-
@random saka maka cidden kimsede duyum yok
-
@uche adam vericeği duyumu verdi dahası yok neden bu kadar zorlanıyor anlamıyorum bu hafta içi için bu arkadaşın verdiği duyum yeterli bu hafta açıklanmazsa yeni duyum sorarsınız Allah aşkına ya
-
@newworldorder kardesım malesef kamu kurumlarında bırazcık boyle oluyor. Biz sgk 'da örnek veriyorum kalem kutusu talep ediyoruz, 3 haftada elımıze ulasıyor. Yonetmelık vs kımsenın umrunda degıl usttekı ınsanlar ne ısterse o oluyor.
-
@furkennnnnn hâlâ ne duyumu bekliyorsun? yazılanları okumadın mı? bu hafta açıklanacak demişler.
-
Millet birbirini yemeye başladı sgk eeeeeey.
-
Dostlar kimse birbirini kırmasın herkes heyecanlı ama her duyum doğru olacak diye bir şey yok. İlk ağızdan da duyulsa kesin olacak diye bir şey de yok. Oturup bekleyelim, ben bakan hanım imzalamadı kısmına daha sıcak bakıyorum. Kaldı ki tek mantıklı açıklaması bu. Lütfen linç etmeyin boş konuşmuyorum.
-
@denetcii kırmak mesele değil kimsenin kimseye tahammülü kalmamış kardeşim.. Birisi başkasının söylediğini beğenmez, diğeri diğerinin düşüncesini. Söylenen her bilginin doğru olması da mümkün değil. Kimseyi bir şeylere inandırma çabası yok halbuki.. Kimse saygı gösteremiyor. Birbirimizi yargılıyor, ona kızıyor bunun fikrine saldırıyoruz. Burada fake hesaplarla aramızda kavga ettiğimiz insan belki birgün yanyana masada çalışma arkadaşı olacak. Birilerini yargılamadan iş yapamıyoruz. Önca duyuma rağmen bende sen gibi düşünüyorum yani listenin gelmediği şeklinde ama yine de emek veren arkadaşların da emeklerini hor görmemek için bir açık kapı bırakıyorum açıkçası
-
@redcrossbjk doğru dostum sonuçta bu bakan hanım imzalamadı diyen de ayrı bir duyum. Bu adamın da sallayacak hali yok. Ve paretonun da susma sebebi bu. Bakanın imzalamadığını biliyor ama o duyuma da kesin gözüyle bakmadığı için buraya yazmak istemiyor.
-
@denetcii hocam paretonun susma sebebi daha önceden bahsedildiği gibi, dava süreci ve davadan dolayı kurumun bekletme ihtimali..
-
@denetcii paretoyu bilemem dostum kendi kendine bir söz vermiş ve ne olursa olsun arkasında duruyor bize de saygı duymak düşüyor. Daha fazla geç olmadan sonuçlar gelir olumlu olumsuz yolumuza bakar ve hayatımızı düzene koyarız inşallah. Birbirimize karşı biraz daha nazik biraz daha anlayışlı olursak zaten gergin olan ortam biraz daha yumuşar. Bunları da ben diyorum o da ayrı bir şey normalde hiç böyle sakin bir insan değilim halbuki
-
Troll duyumu anlarım ama 9.promosyon bana hep olumsuz duyumların doğru olduğunu öğretti.
-
Vay arkadas ankara il müdürü liste kurum da eli kulağında demiş , il müdür yardımcısı kurumdan teyit almış bu hafta aciklancagina dair hala olumsuz olumsuz konuşuyorsunuz . M.selim bağlı Tweet atsa yine inanmayacak arkadaşlar var heralde bi salın artık
-
Forum iyice seviyesizleşti önce ilan süresini bekleyin sonra eylülü bekleyin şimde de bu haftayı bekleyin size iyi beklemeceler
-
Şaka maka bugünde bitti inşallah yine saat 18 tweeti gelir
-
@denetcii ben genelde olumsuz a daha ınanirim. Ama nedense bu defa kurumda olduğuna inanıyorum kimsenin yalan söylediğini düşünmüyorum bu konuda.
-
@erciyes38 kardeş olumsuz duyumu kaldıramıyoruz sorun bu. Neyse susuyorum herkese iyi forumlar. Moderatörlerden hesabımın kapatılmasını talep ediyorum. Allah'a emanet olunuz herkesin hakkında hayırlısının olmasını diliyorum.
-
@paretowilfredo öbür arkadasların dedıklerıne yalan demıorm hocam yanlıs anlasılmasın ama whatsap grubunda daha bakan ımzalamamış haberide dolasıyor. En azından bakan ımzaladı mı ımzalamadımı bunun bılgısını verseniz?
-
@xuidi dostum ben artik duyum beklemiyorum diger arkadasa cevaben soyledim, tum dostlara hayirli forumlar dilerim