2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche hocam Cuma gününe kadar umutlanmalı mıyız?
-
Paretonun yerinde bende olsam sessizliğimi bozmaz konuşmazdım. Ben ve benim gibi düşünen kişiler buraya bilgi alışverişi için giriyor , buna göre hareket edip yorumda bulunuyoruz. Burası mirc sohbet odası değil arkadaşlar , bir hukukunuz varsa özelden halledin . Bilgi almak isteyen arkadaşlarımızı engelliyorsunuz. Elbette yeri gelicek işi dalga boyutuna vuracaksınız ama çocuk gibi şu forumu işgal etmeyin lütfen . Bi grup kurun watsabdan konuşun daha sağlıklı olur. Memur sıfatına haiz davranınki en azından birileri gelip bu başlık altındaki konuşmaları okuduktan sonra utanmasın .
-
forumun geldigi su seviye yuzunden bize saglikli haber iletebilecek ustadlar cekip gidiyor buradan hakli olarak. oysa biz burayi onlarin haberlerini almak icin takip ediyoruz. sizin seviyesiz muhabbetleriniz ve esprileriniz icin degil. insanlarin birbirine "siz" diye hitap ettigi bir ortamdan gelinen noktaya bakin.
-
bu polemiklerinizi buraya yazarak ortamı siz bozuyorsunuz aslında. tartışma ortamı yaratanlar, ahkam kesenler sizlersiniz ve üstatlarınız sizden kaçıyor farkında değilsiniz. lütfen rahatsızlık hisseden kişiler rahatsız oldukları kişilere DM atsın. kimse sizin FORUMDAKİ ORTAM hakkındaki görüşlerinizle veya kimin memur olması gerektiği ile ilgili fikirlerinizle ilgilenmiyor. burası bilgi paylaşımı ve doğanın kanunu gereği bir sohbet ortamı. uygun bulunmayan kullanıcılar zaten yasaklanıyor merak etmeyin. Tüm dostlara hayırlı forumlar dilerim.
-
Değerli dostlarım , papağan gibi aynı şeyleri yazmaktan inanın sıkıldım. Aynı şeyleri duymak sizin bekleyişinizde içinize su serpiyorsa milyon kezde yazabilirim. Cuma günü 1. ağızdan anlamayanlar için bizzat kendim bakan özel kalem vekili hüdai beyden ''bakanın imzaladğını listenin kuruma gittiğini '' duydum. Cuma günü siz değerli dostlarıma bu müjdeyi verdim. Yeni haftaya başladığımızda sizler için il müdürlüğüne giderek il müdür yardımcılarından yine bizzat kendim, '' bakan hanımın imzaladığını sonuçların yakın zamanda açıklanacağını'' ilettim. Aynı gün Ankara İl Müdürümüz Denetmenlik biriminde toplantı gerçekleştirdikten sonra 10. Promosyon sürecini sordum. Kendileri bizzat '' Bakan hanımın imzaladığını sonuçların eli kulağında olduğunu'' söyledi.... Bunun üzerine bu hafta açıklanır mı öyle duyumlar var dediğimde 2. kez ''eli kulağında'' dedi. Bana özelden yazan arkadaşlarımda oluyor ama inanın en net ve güncel bilgiler bu şekilde. Ne zaman açıklanır derseniz inanın bilmiyorum.. Sizlere tek diyeceğim uçak havalandı ve iniş için pilotun keyfini bekliyoruz.....Eğer daha üst birimlerden bilgi alabilen arkadaşlarım varsa amenna söylesinler bizde sizler gibi sevinelim... Son birşey daha eklemek istiyorum kurum başkanımız Sn. M. Selim Bağlı Twitter' ı etkin bir şekilde kullanıyor. Burda birbirinize laf yetiştiricem telaşına girmektense herkes 1 tweet atsın inanın daha çok işe yarar.. Tweetle ne olacak diyen arkadşalarıma da inanın hiçbir kurum başkanı kurumunun bu şekilde gündeme gelmesini istemez...Söylenen her duyuma da inanarak kendinizi rica ediyorum sıkıntıya sokmayın. Güneşi görmeye az kaldı biraz daha sabır.:)
-
Bırakın herkes istediği gibi konuşsun.Başkaların edebinden size ne.. Yeri ve zamanı geldiğinde nasıl konuşacağını bilecek yaşta bu insanlar.. Devlet dairesinde değilsiniz.Birilerini terbiye edecek konumda da değilsiniz.Asıl terbiyesizlik bu
-
@uche adam daha kaç kere söylesin. ağzına sağlık hocam.birbirinize laf yetstirecginize,duyum var mi diyeceginize arayan var mi diyeceginize olumsuz dusuncelerinizle herkesi n modunu dusureceginize twit falan atın cidden ya.
-
Tweet atarak kurum başkanını etiketlemeye devam o zaman arkadaşlar.
-
@denetcii dur hocam nereye gidiyosun.
-
Bana inanmayıp Ankara' da yaşayan değerli dostlarımada bulvar üzerinde kavaklıderede il müdürlüğümüz bulunmakta, çoğu zaman gerek İl Müdür Yardımcıları gereksede il müdürümüz orada oluyor. Buyrun gidip sizlerde sorabilirsiniz
-
Onu bunu birakinda açıkladigi zaman nereden bakicaz onu soyleyin
-
@estergon3457 edevlet diye biliyorum
-
@estergon3457 hocam tam 2 haftadır sgk sayfasına girmedim buradan acıklancak sanki edevletten girip bakacagız bu arada liste olmayacak.
-
@furkennnnnn e devlete ne yaziyoruz da çıkıyor onu biliyon mu içime doğuyor bu gece aciklacak diye çok fazla yorum yapmam ama ne bileyim
-
@estergon3457 o kadarını ben de bilmiyorum sgk sınav denetmen falan yazcaktım çıkar heralde
-
@estergon3457 sgk\kurumdışı sınav kısmından bakılacak.
-
Valla dostlar herkesin gönlüne göre olsun, herkesin hakkında hayırlısı olsun bundan öteye geçilmiyor gerçekten
-
@newworldorder gene e devletten mi SGK sayfasından mi
-
o kadar doğru söylüyosın ki @uche burada laf yetıstirmektense Twitter da isteklerimizi belirtelim.. Cuma gunun den berı yazsaydık simdiye açıklanırdı..
-
Twitter a gelenler el kaldırsın.. Sayı belirleyelim.. Boş laflarla peynir gemisi yürümüyor.. HAYDİ