2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar Mehmet Selim Başkan illaki görüyodur etiketleri yani boş atıyoruz diye düşünmeyin tweete devam ederek bu işi cumaya bitirelim inşallah.
-
Ne kadar sakin bir gün.. Kavga gürültü daha başlamamış. Sonuçların açıklanacağı, hayallerin gerçek olacağını gün olması dileğiyle. Hayırlı sabahlar
-
O gün bugün mü acaba, bu da fırtına öncesi sessizlik mi:)
-
Telefona da bakmıyorlar
-
@msbagli yı etiketleyerek gönderdiğiniz tweetlere nerden ulaşabilirim arkadaşlar
-
@kgms #SgkDntYardAcıklansın bu tagdan ulaşabilirsiniz
-
@muratttttt kimi aramıştınız hocam?
-
cimerden gelen cevap ; ( tam 1 ay sonra geldi cevap)
27/04/2004 tarihli ve 25445 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin İstenecek bilgi veya belgelerin niteliği başlıklı 12' nci maddesinde yer alan "... Kurum ve kuruluşlar; ayrı veya özel bir çalışma, araştırma, inceleme ya da analiz neticesinde oluşturulabilecek türden bir bilgi veya belge için yapılacak başvurular ile tekemmül etmemiş bir işleme ilişkin bilgi veya belge için yapılacak başvurulara olumsuz cevap verebilirler." hükmü uyarınca Başkanlığımızca yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır. -
Kurumu aradım ve her zaman ki gibi Henüz liste gelmedi bize Dediler
-
@heycorc404 1.5 ay önce kasım ayı dönüyordu forumda oraya doğru gidiyoruz
-
@kingjames deme öyle Eylül bitmeden açıklanacak inşallah
-
@heycorc404 harbi sinir olmamak elde değil ya eylül diye diye 1 ay oyaladılar ya bunu yapanda koskoca bakanlık bide
-
@kingjames linç ettik bi de kasım diyeni bosu bosuna zamanında
-
@newworldorder SGK'nın dün yayınladığı duyuruya göre bugün 28 Eylül lütfen kardeşim
-
@redcrossbjk eylül geçtikten sonra forum haftasonu sessizliğine büründü bu beni bir miktar ürkütüyor
-
@uche nin verdiği bilgiler doğrultusunda ben hala umutluyum açıkcası, umarım bugün o gündür
-
@newworldorder herkesin beklentileri büyük ölçüde kırıldı bence . O nedenle grup sessiz diye düşünüyorum . Çok umutlandık ama sonuç alamayınca kırıldık
-
@calikusu29 istek beklenti ve arzu mu kaldı kardeşim. Artık açıklasın da ne olacaksa olsun moduna geldim ben. Günler kendi keselerinden gitmiyor, senin benim gençliğimden bir hayat kurma telaşesi içinde olduğumuz endişelerimizden gidiyor. Devlete 1 kuruş borcumuz olsaydı 66 günde bilmem kaç defa faiz işlemişti giden bizim gençliğimiz psikolojimiz olunca kimse umursamıyor.
-
@redcrossbjk bunlar ne yonetmelıge uyuyor ne de verdıklerı sozlerınde duruyor
bu sekılde yaoarak gorevı ıhmal ve suıstımal edıyorlar baska yaptıkları bısey degıl
devlete az bı borcun olsun dedıgın gb faız ısletırler ama sen bırsey bekle acıklamaz
allaha havale edelım ne dıyeyım... -
@sansebastianozn evet o tag den atıyorum bende ancak sadece Selim Bağlı nın etiketlendiği tweetleri görmek istemiştim teşekkür ederim