2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche oda doğru uche bey.
-
@uche inanmıyorum imzalanmış bir listeyi nasıl değiştiriyorlar bence sgk gercekten sorgulanmalı. Benım bu 3.girişim artık bunda da birileri yüzünden yedek olarak kalırsam iki dünyada da yüzü gülmez. Ayrıca imzalanan liste bilgisayar cıktısı ve bakanın ıslak imzası değilmi.. Nasıl oluyoda o liste değişiyor.Bu nasıl bi belge düzenlemedir herşey bu kadar mı kara düzen.. Burdan herkese sesleniyorum lütfen insanların hakkını yemeyin emeği ile giren birçok insan var..Eğer hakkı gözetip giren varsa yazamadıgım beddualar onlar için.1600 kişi içinden forumda yazan çok az kişi var. Gerisi referansı olup pusuda takip edıyor. sessizliğini koruyan burayı takip edenler sizlere bu sözlerim vicdanınızla yüzleşin
-
@uche muz cumhuriyeti mi burası ya? Nasıl değiştirilir kesinleşmiş liste? Hiç mi elinde kopyası yok bakan hanımın önüne listeyi koyanların? Kaç kişinin elinden geçiyordur o liste, mutlaka biri kalkar bu liste böyle değildi der.
-
@öfkeli aynen öyle
-
@random hocam hak yiyen herkes de bunu okuyup tevbe etti şimdi emin olun!.bunun en çok yapıldığı kurum sgk demislerdi yalan değilmiş.
-
Elimizden gelen bir şey yok maalesef dostlar. Allah hak yiyeni iki Dünya’da da kahretsin...
-
@JosephStiglitz valla çok da güzel yasiyolar hocam.bizzat arkadaşlarımdan biliyorum. .
-
@guzelgunler duyan bilen gören Bir Elhamdülillah. O yüzden istedikleri kadar sansınlar yaşadıklarını. İnsan dik durarak yaşarsa insan olur toplumda değer görür.
-
Arkadaşlar liste değişse ne fark edecek? İşlerin nasıl yürüdüğünü, o listenin nasıl hazırlandığını hepimiz biliyoruz zaten.
Şimdi olan ise sonradan bastıran önce bastıranın önüne geçiyor sadece. Bu kadar
Hakkımız ise olsun. Değilse Allah nasip etmesin. Hak yiyen de elbet verecek hesabını. -
Gün geçmiyor ki güzel ülkemde bir şeyler pişkin pişkin dile getirilmesin.. Oh ne ala memleket diyorum..
-
Bunların hepsini bir kenara bırakalım rica ediyorum..
Hiçbirine müdahale edebilecek durumda değiliz. Sadece vakit kaybediyoruz, bildiğimiz acı gerçekleri pekiştiriyoruz.
İyi kötü müdahale edebileceğimiz tek şey açıklanma zamanı ve bunun için gereken de güçlü bir şekilde twit atmak.
Yapabileceklerimizin peşine düşelim lütfen, hepimiz yorulduk artık. -
Acikcasi bakan tarafindan imzalanan bir listenin degismesinin mumkun olmayacagini dusunuyorum bende. Kimse bu topun altina girmez. Listede degisiklik yapilacaksa o isler imza surecinde olur. Imza atildiktan sonra is bitmistir.
-
@guzelgunler maalesef ki öyle.! Mülakatı iyi gecmıs puanı ıyı olan kardeşlerim yedek veya başarısız olursanız boşuna üzülmeyin sebebi belli
-
@guzelgunler bide gözümüzle iyi olduklarını göruyoruz. Burnunuza sokmasalar iyiydi
-
Bakın arkadaşlar sayımız az ama olsun gelin twittera yüklenelim eşinize dostunuza söyleyın yazsınlar kendımızi gösterelim
-
@random, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bakın arkadaşlar sayımız az ama olsun gelin twittera yüklenelim eşinize dostunuza söyleyın yazsınlar kendımızi gösterelim
Şunu kavrayıp başlamamız gerek.
Aksi takdirde Eylül gibi Ekim'i bekleriz. Ardından daha nice aylar bekleriz. -
değerli dostlarım , ben süreç hakkında olabilcek ihtimalleri sizlere söylüyorum. değişir değişmez orasını bilemem. belkide yanılıyordumdur. bu forumda sadece sizlere yardım etmek maksadıyla yazadığımı bilmenizi istiyorum. Ne sgk kurum baskanıyım ne de sgk' da söz sahibi birisi. bugun arkadasım lıstelerde degısıklık olabılılır dedıgı ıcın sızlere aktardım. dogru ya da yanlıs bu konuda ınanın bır bılgım yok. inşallah kimsenın emeklerının bosa cıkarılmadıgı hak edenın kazandıgı bır lıste karsımızda olur...
-
Değerli bilgilerin için teşekür ederim. İnşallah bu hafta açıklanır ve hepimizin yüzü güler
@uche -
@Caykovski inşallah dostum. Bu hafta biteceğine ben bugün itibariyle inanmaya başladım. Az kaldı...
-
@megaaaa, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar liste değişse ne fark edecek? İşlerin nasıl yürüdüğünü, o listenin nasıl hazırlandığını hepimiz biliyoruz zaten.
Şimdi olan ise sonradan bastıran önce bastıranın önüne geçiyor sadece. Bu kadar
Hakkımız ise olsun. Değilse Allah nasip etmesin. Hak yiyen de elbet verecek hesabını.