2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@denetmenadayı 2 ayrı kurum bunları denetleyecek.. Birisi Kamu denetçiliği diğeri Devlet Denetleme.. Dünyanın başka bir ülkesinde olsa yazılan bir kurala uymamanın bir yaptırımı olur, telefona bakan memur pişkin pişkin başkandan Cumhurbaşkanına kadar bilgisi var diyor. Büyük ülke idealleri kuran bir ülkeye bu yaraşmaz. Kimseyi eleştirmek haddim değil ama Devletim bana borcun varken yaptırım uyguluyorsa üzerimi düşeni yapmadığım için Devlet kendi üzerini düşeni yapmadığı zaman da bir uygulama olsun.. Neyse yine dilin kemiği yok. Vatan sağ olsun
-
@redcrossbjk zaten uzerılerıne dusen gorevı yapsalardı kım olursa olsun sgk da kı acık gıtgıde buyumezdı. Yanı 400 kısının mulakat sonuclarını acıklayamayadılar 30 gunluk kendı koydukları yonetmelıge uymadılarkı yaptırıma uysunlar
Bunların yaptıgı dostlar alısverıste gorsun
Ama benden işsizken faızı ile alacak ama kurumda bır sınav sonucu dahı beklemek olsa hızmet talep edeceksın yapmayacaksa ben hakkımı helal etmıyorum -
@kgms ben yanlış anlamışım o zaman hocam ama yine burdan bulabilirsiniz zannedersem
-
@denetmenadayı twitter da gitti girilmiyor, Sn Başkanın twitini de bekleyemeyiz şimdi Uzatmalar da habire kendi kalesine gol atan takım giyiz. Sağlı sollu geliyorlar
-
Basın ve Halk ilişkiler Müşavirliğini aradım muhtemelen bu hafta açıklanır dedi
-
@erciyes38 hangi numarayı aradınız
-
@muratttttt 0312 207 8761
-
@erciyes38 teşekkürler
-
@erciyes38 herhangi bi dayanak sundu mu hocam?
-
Dayanak yok hocam , kurum içinde konuluşuyordur heralde diye tahmin ediyorum
-
Aslında bütün daire numaralarını aramak lazım sınav Komisyonunda daire başkanlarınin olduğunu düşünürsek en azından ivme kazandirabiliriz tweeter etkinliği ile ayni sonucu dogurur
-
Başkanı etiketleyerek tweet atalım
-
Arkadaşlar birkaç dk önce aradım.
Beyefendi henüz açıklanmadı(?), ne zaman açıklanacağını bilmiyoruz dedi.
Her kafadan ses ayrı bir ses. -
Basın ve halkla ilişkiler birimindeki sayın Abdullah Bey olsun Meral Hanım olsun araya araya bir muhabbetimiz oldu.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi bu hafta bilgisi verilmiş onlara hatta şunu da belirteyim geçen hafta herhangi bir bilgileri yoktu süreçle alakalı bunlar sürecin sonuna gelindiğine dair işaretler.
Yine de kesin konuşamıyorlar zorlamama rağmen son olarak neyin beklenildiğini söylemiyorlar.
Kurum içinde kalan son bir prosedür var anladığım kadarıyla bu hafta bitireceklerini düşünüyorum.
Tekrar söylediğim gibi uche üstadın söyledikleri bu birimden alınan bilgilere göre daha temiz bilgiler.
Sürecin sonu geldi şimdi yapılması gereken açıklanacak sonuca göre psikolojiyi hazırlamak kişisel planlamaları yapmak gelecek sonucun oluşturacağı olumlu/olumsuz etkiyi aşırı dozda etkilenilmesinin önüne geçmek gerekiyor. -
Arkadaşlar, bugün külliyeden bir daire başkanı abimizle konuşma fırsatım oldu. Bizzat ilettiği :'' Bakan hanımın imzaladığı sonuçların kuruma gönderildiğidir. '' en net ve sağlıklı bilgi bu şekildedir. Neden acıklanmıyor inanın bılmıyorum ama lıstelerde hala ufak tefek degısıklıkler oluyor olabilir. Bundan kaynaklı beklendiğini de kurumdan bir arkadaşım söyledi. Herkese bu süreçte sabırlar diliyorum. Az kaldı emin olun..
-
@uche hocam liste artık hazır değil mi bakan imzaladiysa değiştirilmesi yürek ister.
-
@zeyno94 zeynep hanım Türkiye'de yaşadığınızın farkına varmanız dileğiyle
-
@uche peki hocam liste de bi iki kişi değiştirilerek tekrar bakana gonderip tekrar imzalatmak falan süreci uzatmaz mi?
-
Arkadaşlar listeden artık şüphemiz yok. Birçok defa teyit edildi. Adam akıllı bir etkinlik yapsak? Buraya yazıp çizene kadar wp gruplara, facebook vs her yere bildirelim saat belirleyip.
Sabah akşam aklıma geldiği her saat atıyorum ancak takdir edersiniz ki 5-10 twitin etkisi pek olmaz. -
@guzelgunler dostum bakın bunları burada yazmak ne kadar dogru olur ama Bakan hanımın imzalaması tamamen prosedür icabı. Bakan hanım imzaladıktan sonra eklenen kısıler olmustur bundan emin olabilirsiniz..