2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@random geliyorum dostum bi yemek yiyim
-
@furkennnnnn eyvallah
-
@estergon3457 hocam geçen sene edevletten bakıldı diye biliyorum ama duyuru sgk sayfasından yayımlanacak.
-
Twitter da desteğe gelmıyosunuz sonrada yok hüsrana ugradık yok sabrımız tükendı vs konuşuyorsunuz önce bi çaba gösterin.
-
Allah yardimciniz olsun arkadaslar sgk yorar adami biraz
-
@mulkiyeli38 sürprizlerle dolu bi kurum yarın ne olacağindan kimsenin haberi yok
-
@mulkiyeli38 eyw kardeşim saolasın
-
Arkadaşlar, Sayıştay raporu filan da süreci etkilemiş olabilir mi?
-
@merirune sayıştay raporu ne alaka ya
-
@merirune kardeşim hiç zannetmiyorum denetmen alımını bu kadar büyütmemek lazım. Ülkede olan herşeyden etkilenecek değil ya.
-
@merirune hocam bu sayıstay raporu ilk kez yayımlanmıyor olagan bir durum ve bizimle ilgisi yok.
-
Arkadaslar size bir tavsiye ama her duyum aliyorum diyene inanmayin zaten duyumcularda siyasetci gibi yuvarlak seyler yaziyor zaten gordugum kadariyla
-
@mulkiyeli38 hepsi için olmasa da haklısın kardeşim. Ama iyiniyetle yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da var uche isimli arkadaş gibi. Ancak verdiği boş bilgiyi lütüfmuş gibi aktaran, sonra o yuvarlak ifadeleli duyumlarını bile vermeye nazlanan arkadaşlarda yok deil.
-
@Üsamaki bu yargi paketiyle ilgili yogun calisma var onunla ilgili olabilir mi acaba @paretowilfredo
-
@kandirafilozofu yapmayın hocam personel alımı kanunla veya parlemento kararıyla olan bişey değil.
-
troll hesaplara cevap vermeyi bir bırakabilsek forumda herkesin sinir stres seviyesi rahatlayacak onlarda yok olup gidecekler artı duyum peşinde koşmanında bir anlamı yok artık.
Dün basın ve halkla ilişkiler birimiyle görüştüğümde bu hafta açıklanacağını aktardılar. Bundan ziyade uche üstadın söyledikleri ortada bu hafta cumaya kadar bu iş bitecek inş.
Olası senaryoları haftanın bitişiyle itibaren konuşulması gerekir şimdiden konuşup kalpleri karartmanın bir anlamı yok zaten inanın bunlara gerek kalmayacak kurum son prosedürleri bitiriyordur bu hafta nihai sonuca ulaşırız. -
@karagergedan at izi it izine karıştı hocam neye cevap vereceğimizi şaşırdık iyice.
-
@Üsamaki aynen oyle ustad
-
Arkadaşlar madem duyumlara göre liste kuruma geldiğine göre twitterda direk kurum başkanını etiketliyerek yüklensek daha mı etkili olur?@msbagli
-
@ankaralı06 zaten atılan twitler direk Sn Bağlı'yı etiketleyerek yapılıyor kardeşim