2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Herşey çorba oldu , hangi bilgi doğru ?
-
@istkç-M dostum ekim ayi icinde aciklanabilir. Bu soyledigim diger aylar icin de gecerli tabi ama ekim gibi duruyor. Herkesin hemfikir oldugu tek konu eylul ayinin bitmis olmasi.
-
merhaba arkadaslar bildiginiz uzere gecen gun eylul ayi icinde olmayacagini sizlere soylemis ama forumdan atilmistim. gercekten burada olumsuz bilgiye tahammul kalmamis. bu hafta icinde de zor gorunuyor 15 inden sonrasini bekleyin arkadaslar. selam ve dua ile.
-
@furkennnnnn hocam kaynağınız nedir bu bilgi doğru mu?
-
@newworldorder kardesim fazlasini kaldirmaz benim yuregim artik o yuzden oyle umuyorum. Duyumcu degilim tum dostlara hayirli forumlar dilerim
-
@mugobagcilar1 yaa bi git arkadaş sen bizle dalga mı geçiyon
-
@bcbc3434 hocam siz bilirsiniz inanip inanmamak size kalmis. hep olumlu yazilanlara inanmak istiyor insan haliyle ama gercekler bunlar maalesef. ne oldu bugune kadar ki duyumlara? kaynak sormayin bu hafta ici aciklanacak diyenlere? eylul ayi diyenlere?
-
@mugobagcilar1 birader seni ben sandiklari icin attilar. Fikrini soyledigin icin degil
-
@furkennnnnn sen kimsin?
-
@mugobagcilar1 sen kafanda uyduruyosun kaynağını bile söylemiyosun
-
@mugobagcilar1 niye acıklanmıyor onuda söyle hocam madem. Bakanlıktamı kurumdamı takıldı? Cok bılıosn madem..
-
@mugobagcilar1 ne diyon olm sen
-
@atanamayan bisey bildigi yok kanka troll bu. Benim banlandigim gun de geldi biseyler zirvaladi attilar, sonra bunu ben sanip beni bi daha attilar. Prim vermeyin.
-
Sokakta arkadaslarınızla muhabbet etmiyorsunuz. İnsanlar buraya bilgi almak için bakıyor. Lütfen seviyesiz ve boş muhabbetler yapmayın.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben kurumdan bir yetkili olsam ve bu forumdaki adayların diyaloglarını okusam bu promosyonun alımı hakkında gerçekten şüpheye düşerdim.
-
@mk-ank şu adam yine geldi @mugobagcilar1
-
valla benle polemiğe girmeye çalışan varsa burdan girmicem. troll gelmiş tepki vermiyorsunuz. sonra ahkam kesiyorsunuz. benle polemiğe girmeye çalışan varsa dm atabilir bekliyorum.
-
bu kadar mesajı görünce bir an açıklandı sanıp heyecan yaptım. meğerse bomboş tartışmalarmış hepsi. bu şekilde agresifliğe yatkın insanları kamuya falan almamak lazım aslında
-
Ben artık anlamıyorum ya insanlar burda nasıl konuşmamızı bekliyorlar acaba. Burda yeri geliyor gülüyor yeri geliyor geriliyoruz doğru ama bazıları kendini iyiden iyiye bir şey sanmaya başladı. Herkes ahkam kesme derdinde. Bir gün sana bunları alır mısın diye soran olursa almam de sen de kardeşim. İnsanları küçümseyerek konuşmaktan vazgeçin. Gerginlik zaten herkeste farklı bir ruh hali oluşturdu. Sonra aldığınız cevaplar zorunuz gidiyorda kavga ediyorsunuz.
-
@furkennnnnn hay ağzına sağlık senin ya