2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaslar denetmen atamalirini gecen seneden itabaren bakan imzalamiyor direk baskana devretti diye biliyorum ama yinede sizin icin tekrar bi soracagim gordugum kadariyla bayagi kirli bilgi var ayrica kulliyeden bi daire baskaninin sgk atamasindan haberder olmasinin mumkunati yok , asil listenin de imzalandikdan sonra degistirmenin mumkunati yok uzerinde oynama yapilamaz imzaya kadar herturlu oynama yapilir ona itirazim yok
-
Arkadaşlar herkese merhaba forumu dışarıdan takip ediyordum ve dışardan insanların ortada dolanan yalan yanlış duyumlarla nasıl hareketlerini yönlendirdiğini görüyordum aslında benim için bi nevi güzel bir gözlem oldu. Öncelikle söze şöyle başlamak istiyorum daha fazla dayanamadım ve hesap açıp size yazmak istedim . Sizden öncelikli ricam nerden duydun diye sormamanız ama gerek pareto üstad gerekse uche üstadın referanslarından daha yetkili kişi veya kişilerden alınmış bir bilgi veriyorum sonra da hesabımı tekrar kapattırıcam amacım sizlere doğru ve etkili bilgiler verip planınızı ona göre yaptırmak . Net bir bilgi şu ki malesef hala bakan hanım imzalamamış ve bu imzalandı duyumları nerden geliyor dendi süreç nolur bilmiyorum ama bakan hanım hala imzalamamış malesef
-
@Mareksaparaa 2 gün önce yazdım bende tahmini olarak bakan imzalasa o gün ya da ertesi gün açıklanırdı diye kurum niye bekletsin ki bakanlığın eylül söylemini unutturmak için ortaya atılmış duyumlar bence
-
Hadi bakalım birde burdan yak
-
İmzalanmıştır ya da imzalanmamıştır. Bu konuyu dahi halen tartışıyoruz. Sayın @uche 'nin zikrettiği isimlerden aldığı bilgi dahi yanlış öyle mi? O insanlar dahi yanlış biliyor ya da yanlış yönlendiriyor yani?
Yapmayın arkadaşlar, iyi niyetle yazanlar arkadaşlarımıza sözüm yok ancak birileri çok fena ayıp ediyor.
İki tarafta da ellerim bu kişilerin yakasında olacak, saygılar. -
@kingjames emin ol kardeşimm söz verdim dayanamdım ama sizde benim gibi doğru bilgilere ulaşma hakkınız var diye düşündüm hepmiz kardeşiz sonuçta aynı süreci bende çekiyorum malesef ama devlet büyüklerimizin de vardır bi bildiği gerek bakanlığımız gerek kurumumuz en doğru zamanda açıklayacaktır diye umut ediyorum
-
@megaaaa, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
İmzalanmıştır ya da imzalanmamıştır. Bu konuyu dahi halen tartışıyoruz. Sayın @uche 'nin zikrettiği isimlerden aldığı bilgi dahi yanlış öyle mi? O insanlar dahi yanlış biliyor ya da yanlış yönlendiriyor yani?
Yapmayın arkadaşlar, iyi niyetle yazanlar arkadaşlarımıza sözüm yok ancak birileri çok fena ayıp ediyor.
İki tarafta da ellerim bu kişilerin yakasında olacak, saygılar.Kimseyi işaret etmiyorum, itham etmiyorum. Kesin bir şey yok çünkü. Bilgi kirliliğine, art niyetlilere sitemim.
-
@megaaaa bende isterdim ki benim duyumum yanlış olsun ben haksız oluym ama durum buymuş :((
-
Niye böyle oldu ki şimdi hani en geç bu hafta bitiyordu bu iş. Resmen oyuncak ettiler şuan burada yazan hiçbir şeye inanamıyorum ve şunu diyebilirim ki forum aşırı kirlendi
-
@Mareksaparaa kardeş bakanlık özel kalemi veya ankara sgk il müdürü ve yardımcıları yalan mı söylüyor yahu size kim söylüyor imzalanmadığını gerçekten şaşırıyorum haa imzalandığı halde neden açıklanmıyor bu durumda ayrıca düşündürücü tabi
-
@mulkiyeli38 haklisin ustad bende anlamlandiramadim kulliye ile baglantisini sgk daki adam sgk yi bilmiyor tahmin edemiyorken taa oradaki adamin bilgisinin olmasi imkansiz geliyor.
-
@kandirafilozofu külliye de ki adam arayıp soramaz mı arkadaş?
-
Yeni açılmış bir hesaptan isimsiz bir duyum üzerinden umudumuzu kaybetmemeliyiz bence arkadaşlar , Sağolsun @uche çok İç açıcı ve tatmin edici bilgiler verdi. O bilgilere yoğunlaşmak daha mantıklı olacaktır
-
@kandirafilozofu, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@mulkiyeli38 haklisin ustad bende anlamlandiramadim kulliye ile baglantisini sgk daki adam sgk yi bilmiyor tahmin edemiyorken taa oradaki adamin bilgisinin olmasi imkansiz geliyor.
Hocam külliye dediğimiz yer Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yönetildiği yer. Yürütme tekelini elinde bulunduran, yürütmenin başı.
Buradan bir 'yetkilinin' herhangi bir kurumu arayıp bilgi alması kadar doğal bir şey olamaz sanırım. -
@heycorc404 aynen hocam durduk yere heves kırıp bilgi kirliliği yapıyorlar. Kurumun kendi içinde illaki süreçleri vardır beklemekten başka çare yok şu an.Bolca tweet atıp baskı kuralım yeter.
-
Benim amacım kimseyi üzmek değil manüpület etmek hiç değil bilakis doğru bilggi aktarmak istedim ben uche üstad yalan söylüyor demiyorum ama yanlış bilgilendirilmiş olabilir diyorum belkide ben yanlış bilgilendirildim ama zannetmiyorum
-
Ortalık yine 56 oldu.
Umarım en kısa sürede açıklanır yoksa burası fena karışacak gibi duruyor -
@Mareksaparaa dostum ama @uche kurumda, daha fazla kişiye ulaşma imkanı var ve ulaşıyorda. Açıkça isim veriyor bu bunu dedi diyor. Senin kaynağının verdiği bilginin yanlış olma ihtimali olamaz mı ?
-
Her gün saat 4 sonrası burası karışıyor. Duyumlar birbirine girip başa sarıyoruz.. Saat 4e kadar bir önce ki gün nerede kapatmışsak oradan devam ediyoruz ama saat 4 olduktan sonra ortalık 56 oluyor.. Ya bakan imzaladı ya da imzalamadı. Biz burada kendimizi de yırtsak onlar ne zaman isterse o zaman açıklanacak. Şimdi o haklı bu hakli işini bırakın. Gün bitti bu saatten sonra gelmez. Kapatın netinizi, Sn Başkan'ım twit bildirimini acın yemeğinizi yeyin, çıkın bir hava alın ne bilim tartışmakla bir sonuç çıkmıyor. Hayırlı akşamlar
-
@redcrossbjk son bir şey daha. Eğer bakan imzalamışsa yalnızca onun bilgisi dahilde liste değişir ya da zaten onun önüne gidene kadar yapılacak olan yapılmıştır. Kimse üstünde olan makama bilgi vermeden değiştirme riskine girmez. Girecek olsalardı 30 günde zaten açıklarlardı. Vesselam