2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bu ülkede iş sahibi olabilmek için sabir çok önemli yaklaşık en az 2 yıldır sabreden insanlarız şimdi de dostlarım çok az daha sabir gerekiyo birbirimize zarar vermekten sinirleri daha fazla vermekten başka ise yaramıyor. Onun için derim ki yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bazılarımız için sabrın sonu selamet bazılarımız için yeni sabırlar başlayacak onun için bir sükût içinde ve twitlerle destekleyerek beklemeye devam edelim.
-
@saparaaaa Arkadaşım, siz nasıl bir art niyet içerisindesiniz? Şu mesajı atacaksınız önce;
Biz hesabı kapattıktan sonra yeni hesap açarak iftira edeceksiniz sonra da. Yakışıyor mu hiç? Bu başlık ne hale geldi böyle, dehşet içerisinde izliyoruz.
-
@kingjames Önce seviyeli olacaksınız.
-
@paretowilfredo gelme hocam gelme. Bu başlığa yazmamak bu güne kadar verdiğin en doğru karar. Ben senin destekçinim
-
Bu başlık ne ara bu denli seviyesiz ve art niyetlilerle doldu . @ paretowilfredo dostumuzun tavrı fazlasıyla yerinde ve haklı .Yoldaslik edenleri yolda bulanlara değiştirenler oldukça halimiz nice.
-
@mk-ank hocam dehşet içerisinde izliyoruz diyorsunuz allah aşkına izlemek mi sizin bu forumda işleviniz yoksa admin olarak siz ve pareto bu basliktakilere yardimci olmak mı?
-
@paretowilfredо madem cevap vermiceksiniz insanlara kapatın gitsin bu başlık
-
@mk-ank Başlığın kapatılmasını talep ediyorum Zira başlığın kimseye faydası kalmadığı gibi pareto üstadı bile yargılamaya başladılar.Açıklanmasına kısa bir süre kalmışken bu sayfanın devamı da kimseye bir şey kazandırmayacaktır.Verilen emeklere teşekkür @paretowilfredo
-
@erciyes38 Mülakat sonucu bekleyen arkadaşların yaş ortalaması 30'a yakın diye tahmin ediyorum. Siz de haklısınız tabi.
Sürekli
sus,
otur,
yazma,
seviyeli ol,
hakaret etme,
linç etme,
trolleme,
başlığı saygısız biçimde meşgul etme,
iki hatta bazen üç hesap açarak çocuk oyunları oynama vs. vs. vs.sürekli ikazda bulunmalıyız sanırım. Siz de haklısınız
-
@erciyes38 Hocam halen @paretowilfredo 'nun tavrını bir küskünlük, trip, tavır olarak niteleyenler var. Bunu bu şekilde lanse eden art niyetlilerin sizleri yönlendirmesi ile sizler de aynı tavırları takınıyorsunuz. Adam size neden yazmadığını izah etti. Yerden göğe haklı olduğunu da bu başlıkta yaşananlar bin kez ispat etti. Diğer başlıklarda halen herkesin her sorusuna yanıt vermeye, herkes için üretmeye devam ediyor, değişen bir şey yok bu konuda.
Bu başlıkta bin tane terbiyesizlik yapıldı arkasından, bin tane iftira edildi, bin defa hedef gösterildi. Bazı aklı evvel arkadaşlar etiketlemeksizin, gıyaben yaptı bunları. Sizler de onlara uydunuz, bu terbiyesizliklere çanak tuttunuz. Sustuk, suyun kendi yolunu bulacağını, bu yaşta insanların daha fazla feraset sahibi bir tavır içinde olacağını umduk.
Biz, her şeyin farkındayız. @paretowilfredo nun da arkasındayız. Ben de söylüyorum, yazmayarak en doğrusunu yapıyor. Bu başlık neredeyse 4 yıllık forum geçmişinde gördüğümüz en dip seviye başlık haline geldi. Emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. -
@mk-ank hocam arkadaşı yanlış anladınız.
Admin olarak hesap kapatmak çözüm deGil diyor.Burdaki insanların niye birbirine girdiği ortada.bi duyumlar silsilesi. Pareto tek bişey dese herkes durulacak.öyle bi Misyon yüklenmiş çünkü kendisine.burda huzursuzluk çıkaran tipler sizinde dediğiniz gibi farklı hesap açan aynı insanlar.
Tek tek okuma ile uyarma ile baş olunmaz.ne yazikki bunun için çözüm de öneremem. Ben sadece seviyeli tartışmalar için çözüm olarak sizin sürece dahil.bildiklerini zi paylaşmanı zi sunuyorum. .
bu tartışmaların sebebi de kimim trol kimim gerçek olduğunu bilmememizden. Biz neden face sura bura değil de buradayız ?bu sayfanin sahipleri muhtemel devlet kadrolarında iyi yerlerde çalışan ya da iyi yerlere ulasabilecek sözüne güvenilir kişiler diye.ortalık duyumlara bırakılınca arkadaş buna kızıyor. -
@mk-ank peki biz napalım hocam?deyin ki yeni başlık açıyorum. Gene aynısı olacak.sgk yi bekleyenler olarak diğer başlıklarda olmayanlardan farklı olarak ne suçumuz var?3 5 kişi adına konuşuyorum. Biz napalım siz deyin.
-
@erciyes38 Son olarak, sizlere yardımcı olmak, bizlerin işlevi değil. Bizler bu işi cânı gönülden keyif alarak yapıyoruz. Gece - gündüz demeden bazen hazırlıklar, çalışmalar yapıyoruz.
Bunun sebebi her zaman azami sosyal fayda ortaya çıkarmak oldu. Bu felsefe üzerine ayakta durdu bu forum her zaman. Bazen kiminin bir hoş selamı, bir güzel davranışı bizi bir işe her türlü şeyden daha fazla motive etti. Kusurabakmayın, sizin bu tavırlarınız bizi iş yapmaya teşvik etmez. Aksine bizi bu tavrın takınıldığı yerde iş yapmaktan uzaklaştırır. Bizim iş motivasyonumuz, diğer cenahlarınki gibi değildir çünkü. Burası ne memurlar forumu, ne de facebook grubu. O nedenle bizler sizin emir-erinizmiş gibi tavırlar takınırsanız, sizin için çalışacak, mücadele edecek, iş üretecek tek bir kişi bulamazsınız. Siz bu şekilde davranıyorsunuz diye söylemiyorum. Ama bu tavrı takınan çok fazla kişi gözlemlediğim için aslında sözümüz bu tavır içerisinde olan herkesedir. -
@guzelgunler Hocam, güzel bi Kurtlar Vadisi repliği vardır, izledinizse hatırlarsınız;
"Kötü olanları aranızdan çıkarın."
Geçtiğimiz güne kadar ben de @paretowilfredo nun bu başlığı durultması gerektiğini düşünüyordum. Ancak ne zamanki linci başlatanların taş atan eli oldunuz, (@Godot ya teşekkür ediyorum bu kavram için) gerçekten hak verdim. İnsanların kıymet-metresi pragmatist saiklerle çalışmaya başlamış burada tamamen artık.
-
Bir mevzuyu ne çok uzattınız arkadaş..
-
@mk-ank hocam bi yanlısı duzelteleim.kimse bize bilgi vermek zorundasınız demiyor diyemez haddi değil. Biz sadece verirseniz allah razı olsun deriz sadece.bizimki küskünluk.o gün ortalık o kadar karışmış ti ki konuyu değiştirelim ben yeni bi duyum getirdim diye dikkati başka yöne çeken yine bendim. (Takip ediyorsanız bilirsiniz.unuttuysanuz bakarsiniz)
Haksızlığa Susma k diye düşünmedim. Allah da şahit tir yazdım yazdım ama sildim.ateşe odun atmak istemedim.birde o arkadaslara sert bi üslupla gelecektim. İyice karışacak ti ortalık. Ki siz yasaklayarak saniyeler içinde gerekeni yaptınız.
Bu basligi atıyorum 100 kişi takip ediyor. 20 kişi yorum yazıyor. 20 nin 5 i çatlak ses.işte o 5 kişi icin veya Susan 80 kişi için 15 kişi yakılırmali mi? -
Boş muhabbetler boş laflar...
-
@guzelgunler teşekkürler hocam beni anlamışınız ama admin anlamadı
-
Auferte malum ex vobis ipsis
Yasama - Yürütme - @mk-ank
-
@güzelgünler Direkt sizi itham ederek yazmadım hocam, biz kimin, neyin nolduğunu görüyoruz gerçekten. Yazdıklarımdan herkes kendi payına düşeni alacaktır zaten. Başlığı artık normal gündemine döndürelim, fazlasıyla meşgul ettik zaten. Söylenmesi gerekenler söylendi. Umarım olumlu etkileri olur bunların.
Herkese iyi forumlar, iyi geceler dilerim arkadaşlar.