2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Dostlar herkese merhabalar,
En son yönetmelikte yazan 30 günlük süreç sona ererken forumdaydım. Yani sonra neler konuşuldu ne olaylar oldu bir bilgim yok. Direk ortadan giriyorum mevzuya; bir tanıdığımın getirdiği duyum direk başkanın ağzından “2 hafta sonra açıklanacak” şeklindedir. Tabii bu duyumu aldığımda tarih “23 eylüldü” fakat foruma çok girip bakmadığım için henüz yazıyorum. hatta herhangi bir forum sayfasına ilk defa ileti atıyorum. Burada her kafadan bir ses çıktığı için çok itibar etmiyordum duyum şeklinde yapılan açıklamalara. Son okuduğum iletilerde herkesin psikolojisinin son derece bozulmuş olduğunu gördüğüm için yazma gereği hissettim. Benim aldığım duyum ve kendi hissiyatım doğrultusunda en geç haftaya cuma açıklanacağı yönünde. Ancak herkese bu duyumlara ve bu foruma çok “yoğunlaşmamayı” hayatın içinde kalmayı tavsiye ediyorum.. -
@mk-ank Dostum ben evet sil dedim banla demedim silmek ve banlamak farklı şeyler saolaun pareto mesaj atıp durumu izah etti silme seçeneğiniz yokmuş bende yasaklı etiketi olmasını istemedim kalsın dedim. Ortada yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma benim de hatam var özür dilerim. @pareto_wilfredo üstada da açıklama yapıp bazik dille ifade ettiği için ayrıca teşekkür ederim
-
@rawis, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Dostlar herkese merhabalar,
En son yönetmelikte yazan 30 günlük süreç sona ererken forumdaydım. Yani sonra neler konuşuldu ne olaylar oldu bir bilgim yok. Direk ortadan giriyorum mevzuya; bir tanıdığımın getirdiği duyum direk başkanın ağzından “2 hafta sonra açıklanacak” şeklindedir. Tabii bu duyumu aldığımda tarih “23 eylüldü” fakat foruma çok girip bakmadığım için henüz yazıyorum. hatta herhangi bir forum sayfasına ilk defa ileti atıyorum. Burada her kafadan bir ses çıktığı için çok itibar etmiyordum duyum şeklinde yapılan açıklamalara. Son okuduğum iletilerde herkesin psikolojisinin son derece bozulmuş olduğunu gördüğüm için yazma gereği hissettim. Benim aldığım duyum ve kendi hissiyatım doğrultusunda en geç haftaya cuma açıklanacağı yönünde. Ancak herkese bu duyumlara ve bu foruma çok “yoğunlaşmamayı” hayatın içinde kalmayı tavsiye ediyorum..Öncelikle paylaşım için teşekkürler hocam.
Duyumu işittiğiniz tarihe ve duyuma bakınca bu haftanın son olduğu anlaşılıyor (Yanlış anladıysam düzeltiniz). Fakat hissiyatım ve aldığım duyum doğrultusunda önümüzdeki haftayı işaret ediyorsunuz. Üzerine başka duyum mu aldınız yoksa tamamen hissiyat mı anlayamadım. Paylaşırsanız sevinirim.
Tekrar teşekkürler hayırlı geceler. -
Değerli dostlarım arkadaşlar, süreciniz başladığından bu yana forumunuzu takıp etmekteyım. Gerek paretonun yazdıkları, gerekse dıger duyumların bos oldugunu bırkac kez gordunuz. Bugun itibariyle bende forumunuza veda ediyorum ister acıklansın, ister acıklanmasın. Cok sukur ısım gucum var neden sızlere mesaj atarak kendımı stres ve zan altına sokayım ki? Cunku sız sızlere yardım eden ınsanları küstürmeyi huy edinmişsiniz. Birisi cıkıyor külliyedeki daire başkanı nasıl öğrenebilir diyor? Kimisi çıkmış sonuçları bakan imzalamamış diyor? Kimisi bakanın imzalamasına gerek yok başkan imzalasa yeter diyor!!.. Kıymetli arkadaşlarım azıcık sizleri düşünmeye davet ediyorum. Sizlere kimlere ulastıgımı isim isim saydım. Daha ne bekliyorsunuz pardon da? İnanmıyor musunuz Buyrun kavaklıdere ataturk bulvarı uzerınde ıl mudurlugumuz var gıdın sorun! Azıcıkta ınsanlara net bılgıler aktarmak ıcın sizler ugrasın. Bu boyle degıl soyle dıyen arkadaslar!!! Ankara il müdüründen daha üst düzey tanıdığınız mı var! O zaman forum takıp etmenıze ne gerek var hayırlı ve ugurlu olsun KAZANDINIZ.......... Referansınızla mı hava atıyorsunuz insanlara ??? Bugünkü listeler değişir msjıma karsılıkta bırcok mesaj alıyorum özelden. Gözümle gördüğüm birsey yok dostlarım ama kulaktan duyma bılgıler dedıkodular neyse yıne korkmadan cekınmeden sızlere yazdım.... Bundan sonrası ıcın surec ne olur bılınmez ama Allah yar ve yardımcınız olsun.. İnşallah bir an evvel acıklanır sizde bu zor surecten kurtulursunuz. Sağlıcakla....
-
@uche Emeğinize sağlık hocam.
Başka söylenecek söz yok.. -
Bende şimdi görüyorum ki günah keçisi ilan edilmişim inanmak çok güç bu duruma bizzat hadi söylüyorum sayın başkanın ağzından çıkan laftı bakanın imzalamadığı ben bunu sizlere ileterek kötü mü ettim yani ? @mk-ank dostum sana da hesabı sil derken banla oraya yasaklı etiketi vur mu dedim ben hesap silme işleminin bu şekilde olduğunu bilmiyordum bakın yine söylüyorum @pareto_wilfredo üstada teşekkürler çünkü durumu bana izah etti saolsun . Arkadaşlar bu süreç özellikle bu dönem ülkemizin sosyo ekonomik açıdan biraz daha gri bi dönem bu durumda herkesin psikolojisini etkiliyor forumda laflarıma alınan olduysa özür dilerim buna gocunmam ortamın yumuşaması gerekiyor daha sonuçlar bile açıklanmadı. Umarım hakedenler kazanır
-
@uche emekleriniz ve çabanız için teşekkürler.. Ancak sizin söylemlerinizden sonra yapılan aksi duyumlara pek itibar edilmediğini ve sizin söylemlerinizin forum genelinde dikkate alındığını belirtmek isterim
-
@uche hocam evet bencede tepkinizde haklısınız fakat bir kaç kişi yüzünden tüm forumu bilgiden yoksun bırakmak sizce de haksızlık değil mi
-
@uche çok şükür en büyük referansım bilgi birikimim ve tevekkül ettiğim RABBİM .. evet sen nasıl duyum getirdiğinde saygı göremeyince köpürüyorsan benşm duyumuma da saygı duymalısın. Yani şimdi burda kim daha iyi duyumcu demiyoruz amacımız doğru bilgiyi ortaya dökmek
-
@saparaaaa Arkadasim ! lütfen
-
Benim en çok garibime ne gidiyor biliyor musunuz? Bi duyum gelince hemen ardına anti duyum gelmesi.. Kimseye bir şey demiyorum he alınmasın kimse. Ben sadece garibime gideni yazdım.
-
Bu saatten sonra foruma duyumlarımı belirtmeme kararı aldım artık insanlara iyilik yapma isteğim kalmadı bu konu özelinde . Gece gece girdim mesajları okudum gerçekten bana çok şey öğrettiniz. Ben yine dışardan okur izler gülerim yalan yanlış duyumlarla ortamı manipüle edenlere . Herkese iyi geceler
-
@vk1903 kardesım ınan sinirim bozuluyor ankara il müdürü kendi ağzıyla bugun gorustuk acıklanmasının eli kulağında bakan imzaladı diyor. Kıymetli isim vermeyecegım arkadaslar bakanın ımzalamasına gerek yok baskan ımzalasa yeter, bakan ımzalamadı ne yazık ki, aldıgım duyum baskan 2 hafta sonra acıklanacak dıyor! Ne yani il müdürü yalancı mı ben mi yalancı mıyım arkadaş!? Başkandan duyum alacak gücün varsa arkadasım hayırlııııı ugurlu olsunn tebrık ederım kazandınnn!!! Burda emeklerının karsılıgını almak ısteyen ınsanlara hava atmana gerek yok!!! Herkese sürec yolunda basarılar dıyorum. İnşallah hak eden arkadaslarım kazanmıstır. Hak etmeyen insanlarda illaki kazanacaktır, unutmayın öteki tarafta daha büyük bir mülakat bizleri bekliyor arkadaslar.... Hak ve Allah yolundan ayrılmamanız dileğiyle....
-
@uche dostum sizde özellikle neyi hazmedemediniz onu çözemedim ? Size belki öyle bilgi verilmiş ama bende forumdaşlara dedim ki uche üstadın dediklerine yalan demiyorum belki oda yanlış bilgilendirilmiş olabilir dedim anladın mı geçmiş iletimi okursan görürsün ama desiğim gibi ortam senin istediğin gibi duyum verebilirsin ben artık yazmıcam
-
@saparaaaa Heh iste bizde onu diyoduk anladi
-
@saparaaaa ben ortaya söylemiştim lafları ama özellikle üzerine alınan sen oldun dostum. İsim ver madem ben yarın emin ol ulaşırım ulaşamazsam ulaştırırım bir şekilde? Özelden de olsa verecegın ısımlerı merakla bekliyorum?
-
Lütfen arkadaslar adamlar forum kurmus hersey var bu forumda ne istersek var ya bize ozel birbirini hic tanimadan ahbaplik edecek insanlar var neden dogru kullanmiyoruz burayi
-
@saparaaaa dostum hala ısımlerı vermedın? İsimleri ver vallahı yarın ulasmaya calısıcam.. Ulasamazsmada namus ve seref sozu yazıcam kıymetli arkadaslarıma. Ama kuyuya bır tas atıp kacmayın rıca edıyorum ısım verın bızde soralım?
-
Herkese iyi geceler @uche üstadı burda susturmasını bilirdim ama saygıda kusur etmicem zaten gerek bakanlık gerek kurumumuz en doğru zamanda açıklayacaktır diye umut ediyorum. Siz yine arkadaşlara duyumlarınızı iletiniz bende şahsen çok memnun olurum
-
@saparaaaa iyi geceler dostum sanada. Susuyorum bende merak etme. İnsallah tum herkes hakkında hayırlısı olur ve surec hakkında dogru ve kesın bılgılerı ıleten bırılerı cıkar..