2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@megaaaa dostum duyumu aldığımda pazartesi günüydü, 2 hafta sonra pazartesi günü 7 ekime denk geliyor ben net olarak gün vermektense bu 7ekim haftasını baz alıyorum. İkinci olarak hissiyat meselesine gelirsek, dediğim gibi duyumlara çok kulak asmıyorum ancak karşınıza bir duyumla geldim yani aldığım duyum sonrasında farklı kişilerden yeni yeni duyumlar gelmiş olmasıda duyumuma olan güvenimi arttırdı yani şahsımın aldığı ikinci bir duyum yok. Ayrıca duyum kelimesini bu kadar çok cümle içerisinde geçirmekten utanç duyuyorum
-
@rawis :)) Eyvallah hocam teşekkürler.
-
@uche evet haklısınız sizin yerinizde kim olsa bu durumdan rahatsız olurdu.Benim demek istediğim şuan bu forumu takip eden özellikle son 1 haftadır sizden gelen bilgileri dört gözle bekleyen ve güvenen yüzlerce insan var, bir kaç kişinin verdiği yanlış tepkiyle lütfen o insanları da bilgiden mahrum bırakmayın
-
@vk1903 kardesım sunun boyu uzunmuş sunun boyu kısaymış su soyleymıs bu boylemıs oyle duyum aldıım tarzında kulaktan dolma bılgılerle kımsenın karsısına bu yasıma kadar cıkmadım. Kulagımla ne duyduysam onları aktardım gıttım kendım bılgı aldım. Bu hafta acıklanmadı da haftaya mı acıklandı inan Allah yukarıda şahit bir vicdan azabı cekmem. Cunku ben ne duyduysam onu aktardım sızlere.. Duyum aldım dıyen kısıler ozelden mesaj atsın bende sordurtayım. Gucum yetmezse ıllakı sordurturuz bırılerıne. Ama onca saatını ayırıp sızlere mesaj atan ınsanların yorumlarının altına bu hafta degılde haftaya hıssedıyorum ıcımden oyle gecıyor yazılmaz..
-
Herkes duyduğunu söylemeye çalışıyor. Ama genel durum şuki işimize gelmeyen duyumların sahibini itibarsızlaştırmaya çalışmak veya linç etmek gibi genel bir durum var. Bunların dışında bir gürüh daha var ki en sevimsizi; bunlar bakanlığı aradınızmı, duyum aşdınızmı, şunu bunu yaptınızmı diye konuşup eli f5 den başka yere gitmeyip en ağır eleştirileri yapanlar. Bunlar ve kendim için duam inşallah aynı kurumda çalışmayız. Bi yerlerinden korkarak başkana twit bile atamayan tipler, bedavacılar, bürokrasiye şimdiden ayak uyduranlar. Size rağmen yine iyi insanlar olduğunu bildiğimiz için duyduklarımızı söylemeye devam edeceğim. Bizzat bakan yardımcısı listenin bakanca onaylandığını bilgisini cuma günü paylaştı. Eli kulağımda olduğuna inanıyorum ama bu devlet işidir ve liste yayınlanmadan verilen tarihler tahminden öteye geçemez.
-
Arkadaşlar rahatsız olduğum bir durumu sizlerle de paylaşmak isterim. Twitter da bazı arkadaşlarımız etiketledikleri bakan,kurum başkanı ,daire başkanı gibi makamda olan kişilere, arkadaşına mesaj atıyormuş gibi seviyesiz( ahlaksız değil, ama seviyesiz) mesajlar atması o makamdaki bazı insanların antipatisine ve tepkisine sebep olabilir biraz daha güzel bi üslup kullansak nasıl olur? Saygılar...
-
@saparaaaa ilk hesabından yaptığın paylaşım üzerine yazdıklarım: “ Yeni açılmış bir hesaptan isimsiz bir duyum üzerinden umudumuzu kaybetmemeliyiz bence arkadaşlar , Sağolsun @uche çok İç açıcı ve tatmin edici bilgiler verdi. O bilgilere yoğunlaşmak daha mantıklı olacaktır”
Ve konu bugün nerelere geldi. İyi geceler @saparaaaa , umarım yeni hesabınla Farklı bi duyumla gelmezsin .
Tekrar edecek olursaam @uche nin samimi bir çabası ve emeği var. Ve şuanda dikkate alınacak bilgileri sağlayan Tek kişi . O sebeple her duyumum var diyene sarılmamız çok doğru değil bence.
-
Bu da siz değerli dostlarıma son mesajım olacak. Kazansanızda kazanamasanızda aıledenızden degerlı bır hazıne yoktur arkadaslar, sonuc ne olursa olsun kendinize güveninizi asla kaybetmeyin ve çalışmaya devam edin.. Allah hepınızın yardımcısı olsun saglıcakla kalın. İnşallah hak edenlerin kazandığı adalet terazisinde sorgulanmayacak bir liste olur.
-
@uche nin verdiği NET bilgiler doğrultusunda artık tek baz alacağınız şey şu saatten sonra SGK DUYURULAR sayfası olsun. Gerçekten lütfen artık duyum paylaşmayın biz sgk sayfasına bakarız.
-
@rawis kardesım asla senı bozmak gıbı bır nıyetım yok oncelıkle onu belırteyım. Sadece okuyan ınsanların aklının sende kalmamasını ıstıyorum. 23 Eylül tarihinde duyum aldığında bakan hakım turnedeydi gerek Balıkesir'deki acılısa katıldı gerekse Antep'te kısa bır sure bulundu. Bakan gecen hafta persembe gunu ankaraya geldı. programları bıldıgım kadarıyla haftalık yayınlanır. Sanırım sızın bılgı veren arkadasınız kahin falandı bakan listeyi imzalamadan 2 hafta sonra acıklanacak demıs gercekten bravo.. Haklı da olabılırsın saygım sonsuz dostum ama kafama yatmayan bazı noktaları sizlerle paylasmak ıstedım. Habıre son mesajımdı deyıp duruyorum. Bu gercekten sondu herkese bu surecte oncelıkle sabır ve Allahtan hayırlısını dılıyorum.
-
Not : Duyum aldım diyen kimsede isim belirtmedi arkadaslar özelden bilginiz olsun...
-
Sgk baskani uye olup su basliga gelse. Arkadaslar su gun su tarihte aciklanacak bilginize dese. Hadi ordan sende trolleme bizi birde bu tipler cikti ya kivamina gelmis baslik:)
-
@LioN Başkanın kendi twitinin altına şunu yazacak kıvama geldi millet.
-
Ya ne garip hale bürünmüş başlık. Ne oluyor arkadaşlar . Sanki ölecekmişsiniz gibi kendinizi niye bu kadar psikolojik bunalıma sokuyorsunuz. Yazık günah bu ne hararet.
Gerçekten bilgi olduğuna inandığınız her duyuma inanın geçin/inanmayın geçin.
Burda sonucun açıklanması için en ufak çaba yok ama birbirini kanıtlama , tüm kötü senaryolarını , hayallerini şizofreni gibi aktarmakta.
Yazık günah daha hayatın belkide en güzel noktasını en bitti dediğiniz yer en güzel vesilelere başlangıcınız olacaktır. Bu olmaz başka bir şey olur . Bu kadar tanımadığınız insanları sindirmenin sövmenin nasıl bir anlamı var hayatınızda .. düşünsenize bu kadar aşağılama, sövme , senaryolar , entrikalar yapan insanlar sizin yan masanızda neler yapmaz. Gerçekten rezil ve korkunç bir durum. Sabırlar diliyorum hepimize...
Samimiyetle derim ki şu heyecan yaşadığım ortamda heyecanıma su serpen İyi gelen sevgili @uche @paretowilfredo ya teşekkür ederim.
Wp grubunda da gereksiz senaryolara şahit oldum daha sonra çıktım, kullanmıyorum, gerekse özelden bir kaç kişiylede paylaştığım adres olmuştur . Burada olmayı düşünmüyorum bir kullanıcı olarak.
Umarım 11 promosyonu bekleyecek olan arkadaşlar yazılmış sayfalarda elle tutulur bir şey bulabilirler ve onlar aynı girdaba düşmezler ..
İyi geceler .. -
Ortamı biraz dağıtalım bugün açıklanır diyenler el kaldırsın (hissiyatlara kaldık malum).
-
@zeyno94 Bugün değil de belki cuma diyorum hislerimle
-
Arkadaşlar günaydın emin olalımki herkes bir referansına soruyordur ve burda bukadar çaresiz bekleyen bizlere aktarıyor.kimseyi linç etmeden söylenen duyunların ortak noktasında beklemek en azından 10 gün içinde açıklanacagını düşünebilirz bütün duyumların ortak penceresi bu gibi bende aldığım duyumları sizlerle paylaştım pek iyi şeyler duymadım ama sadce olabilir ihtimalini göz önünden kaçırmamanız.inş en kısa süre içinde açıklanır hepimiz perişan olduk
-
Ben bu başlık la beraber ilk defa tercihini yap platformu nu kullanıyorum.
Basından beri olumsuz duyumlara olumsuz duyum yazıp moral.bozmayin diyenler bi zaman sonra olumlu duyumlarla gereksiz bizi unutlandiriyosunuz demeye başladı.
Ben de başında olumsuz başlayıp sonra olumlu ya dönüp hayatımda hiç gormedigim insan tipleriyle karşılaşınca ne olumlu ne olumsuz kalabilen en kötü yerde arafta kalan insanlar dan oldum.
Şu bi gerçek sanal bi platform olduğu için herkes kendi karakterinin çok dışına çıkabiliyor.nasıl olsa yargılayan yok yargilasa kim olduğunu bilen yok seni sokakta tanıyacak yok.
Diye...
Dolayısı ile Küfür den hakarete.
Yalandan adam kandirmaya her şeyi meşru görüyor insanlar ben net bi şekilde bunu anladım.
Günlük hayatta sakinlikle yanıt vereceğim şeylere son derece sert katı bi üslupla cevap verdim bende.çünkü burası katlanilir değil. Sayfa yöneticileri bile kızıp gidebilir ken bizler şu süreçte kafayı yiyecek hallere gelmişken soylenen sozlere hazircilara sakin kalabilen leri gonulden tebrik ediyorum.
Bu platform insanın psikolojisini alt üst ediyor.aklı olan kullanmasın demisti bi arkadas.hakikaten öyle. Kimse yapma dediğini yapmıyor yap dediğini de yapmıyor.
Her zaman seslendigim 3 5 arkadasa sesleniyorum.
Dün bende bi arkadasin trolune düştüm. Hatta bu yüzden pareto ya serzeniste bulundum. (Haddim olmayarak)
Canim sıkıldı ..sonra o arkadaş isim bile veremedi.şu saat çok net gösterdi ki..@uche hoca ne diyosun doğrudur. ben o adam dan da dün kendisine inanmadigim için özür diliyorum.bir ses bir ses diye cirpinirken şu psikoloji de bizi yanlız birakmadigi içinde teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlar dünyanın sonu değil falan yazmislar. Kimse kimsenin evinin içini bilemez.
Burda her saati zehir olan insanlar var.benimde özelden konuştuğum 6 7 yıldır bekleyen arkadaşlar var.intiharı dusunen arkadaslar var.çok Susup az konuşmak lazim o yüzden. Bende buna geç kalanlardanim
Özelden mesaj attım (pareto ya)görmedi sanırım
Burayı daha aktif okuyosun uz. Lütfen Hesabımı silin.zira haksızlığa kendimi tutamayup yazıyorum. Ben su saatten sonra konuşmak istemiyorum.
HAK EDEN KAZANSIN. -
Arkadaşlar saat 14.00 gibi twit atsak?
Görüyorum birçok arkadaş da benim gibi aklına geldikçe atıyor. Ortak bir şekilde yaparsak daha etkili olur.
Katılacak arkadaşlar beğenebilirse motive edici olabilir sayımız.
(Pek ihtimal vermemekle birlikte. Umut.. (= ) -
@megaaaa düzenli olarak gündüz ve akşam atalım tweet. Gün içinde dağınık olarak zaten atıyoruz ama inşallah sonuç verir.