2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Wp grupları ve Ty de iyice sakinleştiğine göre umutlar zayıflamış demekki
-
Saat 14.00 te
@msbagli
@SinanUzunpinar
#SgkDntYardAcıklansınyukarıdaki etiketlerle tweet atalım arkadaşlar .10 sn almaz .
-
silinmiştir
-
@zeyno94 içlerinden 1 veya 2'si zaten olmayanlar varsa ne olacak
-
Inşallah yoktur
-
@redcrossbjk inşallah yoktur hocam onu düşünmedim hiç
-
Bu sayfanın kapanması gerek. Adminlere sesleniyorum
2019 sgk 10. Pro sayfası komple kapanmalı.
Arkadaşlar sürecin stresinden sağlıklı konuşamamaya başladı -
@sınavuzmanyrd arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
-
...
Arkadaşlar biraz daha gayret lütfen.
@msbagli
#SgkDntYardAcıklansın -
@zeyno94 ya gecekten mantıksızca konusmalar yapıyorsunuz ya
Dİlediğin dilek sen katıldıgın halde senın basına gelırse
kusura bakmayın ama çok ama çok saçma konusuyosun...Denetmenlıgı kaazansan ne sankı su dusuncen olduktan sonra -
@denetmenadayı yani hocam bunu ciddi bir şekilde söylemediğim net belli Allah korusun kimsenin annesine babasına bisey olmasın ama bu zaten insanların günlük hayatında bile birbirine gaf ettiği şeyler. Kusura bakmayın bu kadar etkileneceginizi düşünmedim.
-
@zeyno94 ya ıster cıddı soyle ıster soyleme
kıytırık bısey ıcın ana baba sevdıklerını bahıs oynar gb kullanma
UNUTMA bu sınavı kazanamasanda telafısı var bı sonrakı olur yada baska yer olur ama anan baban gıttımı ıcıne tukureyım sınavının.
bırde kendını haklı gosterır gb etkılenecegınızı bılemedım dıyosun -
@denetmenadayı arkadaşın bunu kötü niyetle söylemediğine eminim.kendiside bunu belirtmiş zaten. sanada hak veriyorum , bazen uç noktalarımız vardır vurmak değil dokunsalar canımız acır. ama lütfen olayı büyütüp başka yere çekmeyelim.şu an twitter etkinliği var ona odaklanalım hocam.
-
Birbirimize destek olmamız gereken zaman evet lakin böyle sözlere hiç gerek yok.
Ve bu insanlar devlette memur olmaya çalışan insanlar yazık.
Böyle vasıfsız boş cümleler kurmayın anlaşılan hiç sevdiğiniz birini kaybetmemişsiniz yazık -
@calfagri ıyı nıyet kotu nıyet aramıyorum
Ama tutupta bır sey ıcın ana baba kardes coluk cocuk herneyse ortaya konmaz...Bunlar bızı bız yapan degerler. Ama su sonuc acıklanmadıkca var olan aklımızı da yıtırme noktasına gelecegız hatta geldık -
Yaklaşık 1 saat sonra buralar yine karışacak.. Duyumlar gelmeye başlayacak. Lütfen sakin olun. Sinirizi şimdiden kullanmayın Sınav ile ilgili değil bu karışma sonra açıklacak gibi bir beklenti olmasın ona göre
-
@redcrossbjk saat 4 e geliyor aynen 4 te ne oluosa trol mesaisi mi baslıyor nedir
-
Sınav hizmetleri ile görüştüm şimdi. Listenin Bakanlığa gideceği Sn Bakan tarafından imzalanacağı gibi sağda solda dönen bilgiler şehir efsanesi dedi. Komisyon üyelerinin hazırladığı listenin onların da imzaladıkları tutunaklarla birlikte bize gelir bizde açıklarız dedi ve şu an böyle bir şey yok dedi. Gelmiş olsa bile zaten söylemeyeceğini biliyoruz. İkinci olarak açıklanacak olan sınav sonuçları E Devlet üzerinden SGK'nın sınav sonuç uygulaması var oradan göreceksiniz dedi. Ben tartışmaya girmiyorum, süreci de bilmiyorum. Sn Bakan imzalar imzalamaz bu konuda hiçbir bilgim yok gerçekten sadece bana aktarılanı ifade ettim.
-
@uche güncel bi bilginiz var mı acaba bugün İÇİN?
-
@heycorc404 @uche gitti dostum