2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bugün açıklanmazsa, kimse boşuna daha fazla duyum paylaşmasın! sgk mülakat sayfaları 3 promosyondur sıklıkla takip ettiğim sayfalardır. İlk defa bu kadar kesin duyumları bu promosyon döneminde gördüm. Belki de bugüne yetişmedi pazartesi açıklayacaklar ama bunun bile duyumunu paylaşmayın. paylaşana da itibar etmeyin. duygularınıza işkence etmeyin. bugün açıklanmazsa, böyle bir mülakata hiç girmemiş gibi yaşamaya devam edin. bir gün açıklanırsa açıp bakarsınız.
-
Yok mu bugün bir duyum, duyuma bile açız
-
@Lionsa Kesinlikle bugüne ait duyum yoksa kimse başka tarih yazmasın
-
@redcrossbjk Bugün bu iş bitecek...
-
@Buişbugünbitecek şu an sana inanmaya çok ihtiyacım var ama 1 saat önce üye olup ilk iletin bu olunca temkinli davranıyorum. Umarım bugün bu iş biter.
-
@Buişbugünbitecek duyum mu tahmin mi
-
@bcbc3434 uche hocamın yazdığına göre ve genelde bu tür sonuçların cuma günleri olduğunu göz önünde bulundurarak sadece tahmin hocam
-
Sınav hizmetleri de basın ve halkla ilişkiler de açmıyor telefonu
-
@muratttttt Sabah sabah başımız şişmesin diye bakmıyorlardır kardeşim şu an kahve keyfi bile olabilir
-
Kurumu aradım sağolsunlar yine anlayışla dinleyip yardımcı olmaya çalıştılar ve Herhangi bi gelişme olmadığını söylediler.
-
Değerli dostlarım yazmama hususunda kendi kendime söz vermiştim. Fakat burda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarım olduğunu özelden gelen mesajlarda birkez daha anladım. Görev icabı gelmiş olduğum izmir sgm'de daire başkanlarından bir üstadımızla karşılaştım. İsim verip onu da zan altında bırakmak istemiyorum. Kendileri bizzat yanımda görüştüğü dostuyla olan telefon görüşmesinde, listenin kurumda olduğunu ve kimin kazanıp kazanmadığının belli olduğunu söyledi. İzmirde bir arkadasımızın referansı arayıp hayırlı olsun dahi demiş. Bugün açıklanır mı bilmiyorum. Sınav hizmetlerindeki memur arkadaşımızı bizzat arayıp listenin henüz gelmediğini ama bugün bir hareketlilik olduğunu iletti.
Bu süreçte elimden geldiği kadar sizlere ne duyduysam ne biliyorsam aktarmaya çalıştım değerli dostlarım. Tek diyebileceğim liste net bir şekilde belli. Bakan imzalamadı, başkan tatildeymiş, başkanın canın istemiyormuş, başkan imzalamıyormuş, söyle duyum aldım böyle duyum aldım dıyen arkadaşlarıma itibar etmemeniz. Kurum başkanımız bugün yerindeymiş danışmanları öyle iletti. bazı prosedürlerin olmaması için en ufak bir sebep bulunmuyor.
Haklı davanızda hepinize Allahtan sabır vermesini temenni ediyor, hayırlı cumalar diliyorum... -
@uche teşekkür ederiz hocam, inşallah bugün biter süreç
-
@uche Teşekkür ederiz bilgiler için. Sadece şunu demek istiyorum, milletin referansı arayıp çoktan tebriklerini bile iletmiş bizde bir grup insan bilgi alabilmek için çırpınıp duruyoruz. Söyleyeceklerim bu kadar. Hayırlı Cumalar
-
@redcrossbjk dostum söylediklerinizde haklısınız. Ama bazı gerçeklerin ne yazık ki hepimiz farkındayız.. Bu denli tebrik durumlarına döndüyse olay gerek 7. Promosyonda gerek 8. Promosyonda gerekse de 9. Promosyonda süreçlerin açıklanmasına ramak kaldığı anlamına geliyordu. Sizler içinde çok çok az bir süre kaldığını söyleyebilirim. İnşallah hak edenin kazandığı bir liste karşımızda olur.
-
@uche Son dönemdeki gayretiniz takdire şayan.Teşekkür ederiz üstad.
-
@uche Teşekkür ederiz sağolun herşey için
-
@uche Hocam çabalarınız için gerçekten teşekkür ederim. Son zamanlarda bizler için gayret gösterdiniz. Bunun için teşekkürler az kalır fakat hak edenin değil referansı sağlam ve güçlü olanın kazandığı gerçekten ihtiyaç sahiplerinin kazanamadığı bir süreçte hak edenden bahsetmek güç. Dedim ya günlerdir burada birbirini yiyen tartışan insanlar ufacık bir bilgi alabilmek için, olumsuz duyumlar geldiğinde çıldırıp kime saldıracağını bilemeyen insanlarla dolu. Hep dedik ya tuzu kuru olan burada bilgi almak için çabalamaz. Neyse hocam yine dilin kemiği yok. Teşekkür ederiz
-
@uche hayirlisi olsun insallah ustad verdigin emek icin tesekkurler
-
Ülke bu referans torpil kayırma işleri yüzünden çöküşe geçti. Artık hak hukuk yok. Hobbes'un doğa durumunda yaşıyoruz.
-
@Aslan-Reyiz dostum önemli olan gönüller bir olsun. Sizler psikolojinizi bozmadan bu süreci atlatın. Kazanamayan arkadaşlar içinde inanın dünyanın sonu değil. Bu süreci çabuk atlatıp önünüzdeki sınavlara hazırlanın..