2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Gelişme olursa yazacaktır bence @uche
-
Arkadaşlar akşam saat 20:30'da tekrar toplu halde tweet atalım. Herkes arkadaşlarına,duymayan kişilere haber versin lütfen.
#SgkDntYardAcıklansın
Sayın @ZehraZumrutS
Sayın @msbagli -
O saatlerde Avrupa maçları var 18:30 uygun mudur sizce ?
-
@heycorc404 olur hocam maç olsa bile 18:30'dan sonra atış serbest yüklenelim illaki açıklanacak.
-
Neden twitter da kimse yok. Uyduruk dediğiniz için mi yoksunuz. Sayın baskanin twitterla ilgilendiğini birkaç kişiden duymuştuk. Burda oturup beklemelimiyiz. Burda yanlış bir kelime yanlış bir cümle kurulduğunu düşündüğünüz zaman akbaba gibi bazı insanlar buraya üşüşüyor ama twit deyince kimse yok. Eleştiri deyince herkes burda twit deyince kimse yok.
-
@zeyno94 başkanın üzerinde şu an baskı kurmanın bir anlamı yok çünkü bakanlık hala olur vermedi listelere. Biz bakanlığı daha fazla arayıp onları rahatsız etmeyelim diye bize imzalandı yalanını söylediler zaten imzalansaydı şu ana kadar açıklanmıştı bizim bakanlığı rahatsız etmemiz sürekli aramamız lazım
-
@bcbc3434 hocam geçen ki alımda da aynısı olmus forumlarını incelerseniz geçen haftadan imzalanmış bi liste varmis ve yaklaşık 1 hafta sonra açıklanmış, onlarda bizim gibi beklemişler duyumları artmış yani bu kadar imzalandı dedikoduları çıkmışken ben imzalanmadigina inanmıyorum ve listenin artık başkanın elinde olduğuna inanıyorum.
-
@bcbc3434 ayrıca ne kaybedebiliriz ki başkanı sıkıştırma demenin mantığını çözemedim. Ya tutarsa derim Nasrettin hocamı anarım
-
@zeyno94 ne diyeyim hocam inş sizin dedğiniz doğrudur da açıklanır bir an önce
-
@paretowilfredo hocam su başlığa bi görünmenizi bekliyoruz,bu platformda temelini attığınız saygılı,bazen gülerek bazen birbirimizin sıkıntılarını kendimize sıkıntı eden bi üye grubu oluşturdunuz bir neyi kader ortaklığında bulunuyoruz çoğumuz,bu yazdıklarımı yazıp siliyorum bi kaç gündür önemli olan duyumlar vs değil siz birçok konuda buradaki arkadaşlara yardımcı oluyorsunuz ve bunları yazarken tavrınızı da doğru buluyorum ama sizin asıl niyet ve muhabbetinizi bilenler olarak bi kaç kelam bekliyoruz selam ve dua ile.
-
@zeyno94 hocam sanırım sizsiniz sgksosyalmedya size dönüş yapmış bir cevap alabildiniz mi oradan???
-
@zeyno94 tweetiniz sgk sosyal medyanın dikkatini çekti sanırım yardımcı olabilir miyiz diyorlar hakkaten gülünçler
-
@serhats hocam evet benim ama iletişim bilgilerimi vermek istemedim açıkçası korktum
-
Fatih portakal ise yaradı şaka gibi
-
@zeyno94 fatih portakal ile ne alakasi var anlamadim ki haberlerde mi soyledi bn dunyadan bir haberim herhalde
-
@samettin Yok hocam fatih portakal ana haber bülteni hashtagiydi.
-
Hımm anladim tamam bn tv izlemiyorum ki zaten ondan sordum
-
Arkadaşlar GUY etkinliğine de katılım gösterelim.
Hiç değilse bir iki rt. -
Günaydın arkadaşlar, duyum ve genel tartışmaların dışında herkesin kafasındaki belirsizliğin olumlu yada olumsuz da olsa sonlanacağı bir gün olmasını temenni ediyorum.
Hayırlı günler -
Birisi çıksın bugün bu iş bitecek desin. Yok mu öyle bi babayiğit:-)
Hayırlı cumalar dostlar