2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar siz sizin yanınızda olmaya çalışanları kaçırdıkça sizle kafa bulmaya daha çoook kişi gelecektir.
-Biri çıkar, muhtemelen yine kendine ait hesaplarla ya da organize ettiği kendisi gibi ezik kişilikli şıracısıyla peş peşe iletiler atarak forumu sabote eder, terbiyesizlikler yapar bunu da marifetmiş gibi süslü sözlerin arkasına saklar ki haysiyetsizliği aşikar olmasın, bunu yaparken de sizin bu şekilde dolmuşluğunuzu başkalarına karşı kinine alet eder. Siz de gaza gelip yıllardır sizinle olan insanlara taş atma yarışına girersiniz.
-Biri çıkar 2 saatlik, 3 saatlik hesabıyla ortalığı velveleye verir. Atılır yeni hesapla gelir bir daha fitili ateşler. Sizi doldurur doldurur sonra ortadan yok olur. Siz o ruh haliyle burada sizle aynı yolda yürüyen arkadaşlarınızı parçalarsınız.
-Biri gelir size iyi niyetle daha güzel tavırda hareket etmenizi söyler, yukardaki iki tavrı besleğen çok kişilikli arkadaşların size verdiği hasar ile bu kişiye de saldırırsınız.
#Eh, sonunda yukarıda saydığım garip tiplemelerin oyuncağı olursunuz. Yazık gerçekten. Bu forumda gördüğüm en kötü başlık bugüne kadarki. Bir an önce bitsin şu alım, herkes rahata ersin.
-
@paretowilfredo tam zamanin da susuyosunuz.günler sonra dava Zamanında ki gibi çıkıp ben işte bu yüzden susuyordum aslında bakanliktaydi şu vardı bu vardı mi diyeceksiniz.gerçekten tüm şunları arka planda okuyup halimize uzulmuyor musunuz...ya bunca insan sizin agziniza bakiyo. Artık guvenemiyoruz kimseye allak bullak olduk.sadece bakanlıkta ya da kurumda demek bu kadar zormu?
-
@guzelgunler Hocam adamın gıyabında onca terbiyesizlik yapılırken neredeydiniz? Birileri troll hesaplarıyla adamı hedef haline getirirken, utanmadan sıkılmadan içinde biriktirdiği kaç zamanlık kinini sizleri kullanarak adamın üzerine kusarken nerdeydiniz? Bence hiç seslenmeyin artık, en doğrusunu yapıyor. Böyle bi ortama gelip kendisini sizlerin arka çıktığı terbiyesizlerle aynı kefeye mi koydursun?
-
@Godot hocam gayet okudum.hatta destekçisi de oldum siz burda degildin iz okumadin iz galiba.kişiliğiyle örnek olmuş birinin zaten en çok bunu yapma ması gerekir.2 kişi vardı o iki kişi uğruna burda onca insan a ceza kesildi.ben başka duyum istemiyorum.kurum mu bakanlik mi.bakanlıkta ise zaten yoluma bakicam(z) burda kurumda dendi diye felegim şaştı hiçbi şey yapamıyorum bi haftadır yaa.
-
@guzelgunler Yanlış da burda hocam zaten. Bu forum sizlere dost ortamı vaad ediyor. Çıkar ortamı değil. Burası memurlar ya da facebook değil. Siz salt bilgi ardında iken çok fazla şeyi gözden kaçırıyosunuz. Geçtiğimiz gün olanlarda beğenileri atan arkadaşların hepsi için geçerli bu sözlerim. Ben kimseden kendisine bir unvan ya da lakap ile hitap talep etmesini istediğini duymadım, görmedim. Bi yalanın peşine düştü herkes, siz dışında idiyseniz sizi tenzih ederim hocam. Ancak bu arkadaşlar taşları ücretsiz veren kişiliksizlerin oyuncağı oldu. Onların taş atan eli oldu, sonra sustular farkettiniz mi? Çünkü sizin sabırsızlığınızı, sizin darlığınızı kullandılar, amaçlarına ulaştılar ve yeni bir salvo yapana dek ortadan toz oldular. Yazık ki ne yazık.
Bu başlık benim için de bitmiştir, aklı selim herkes için de bitmelidir.
Ez cümle, Haksızlığa öncü olanlar iki ayaklı şeytanlardı lakin asıl sorun şuydu; "Haksızlığa susan, dilsiz şeytandı."
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Konu dışı meşgul ettiğim için herkesten özür dilerim. -
@Mareksaparaa boş konuşuyosun..uche olsun diğerleri olsun dünya yerden haber geldi kesin imzalamış diye..isim yok kaynak yok yeni üye..amaç boş boş konuşup mide bulandırmak..artık en ufak saçmalığa tahammülümüz kalmadı..velevki doğru olsun..yazma kardeşim yazmaaa..amaçın ney senin
-
@Godot haklısınız .en büyük yanlisimizda burda referansi ni koyup sinsice bekleyen hak hukuk bilmeyen insanlara yalan söyleyerek ortalogi karistirarak hakka giriyosunuz demek galiba...
-
Twet atalim biz sgk mağdurları lütfen birlik olalım
-
Ben burda gelip sizi bizzat birinci ağızdan duyduğumu söyledim diye burda her türlü hakarete maruz kaldım troll diyenler oldu boş konuşma diyenler oldu üstüne üstelik baktım ban yemişim forum yöneticilerinden. İyilik yaptım karşılığı bu olmamalıydı ki karşılık felanda beklemiyordum sadece sizlere doğru bilgiler vermek istedim ama emin olun allah biliyor ben burda ne forumu sabote ettim nede yanlış bilgi verdim. İnanıp inanmamak sizin elinizdeydi . Böyle bi durumda forum yöneticilerinin yaptığı terbiyesizliğide unutmucam işine gelmeyen herşeyi pat diye banlamak nedir ?? Sizin bahsettiğiniz birlik beraberlik bu mu ? İnsanın zoruna gidiyor. Ne bu foruma muhtacım ne başkalarına ...sözüm size adminler insanlara doğru bilgi verin destek olun köstek olmayın . Burda 1600 aday bir umut sonuç bekliyor sizlerde gelip gerçekleri söyleyenlere saldırıyorsunuz bu çok ayıp burda herkes olgun insan ama bakıyorum bazı arkadaşlarının hiçbir şeye tahammülü kalmamış bu duruma çok üzülüyorum... @Godot kardeş sen bana troll sabote ediyor ve buna benzer kırıcı şeyler söyledin ya emin ol bu süreçte kim doğru kim yanlış herkes görecek o zaman bende sana hakkımı helal etmicem .
-
@saparaaaa kesinlikle size katılıyorum bende forum hesabımın kapatılmasını talep ettim tekrardan talebimi yeniliyorum. Duyumunuzu paylaşmayın hocam boşverin canınızı da sıkmayın.
-
@denetcii aynen dostum benim sinir olduğum şey istesem söylemeyebiliridm ama demekki bu camiada iyilik yapımca karşılığı bu oluyormuş bursa sesleniyorum hesabımı kapatın bakın yasaklı yazmasın orda kapatın silin bu forum çok tahammülsüz ve kirli bir ortama dönmüş çok yazık
-
Bi askere gittik geldik forum ne hale gelmiş . Ortalık karışmış yine . Arkadaşlar burda kimse kimseyi zorla tutmuyor tahammülü olmayan yazmasın yazılanı okumasın isteyen duyum yazar isteyen sadece okur en az 25 yasinda insanlarsınız ayıptır . 5 yıldır bu sgk illeti bizede gülsün diye bekliyorum burda 7 ay mülakat bekledigim bile oldu ama bukadar linç olmamıştı gidin ötede oynayın yada admin benim hesabıda siliver
-
Bu başlığı kapatıp yeni başlık mi açsak. Arkadaş herkes birbirine niye hakaret ediyor niye kimse kimseye tahammül edemiyor. Adam gelmiş duyumunu yazmış, trol ya da eğlence neyse ne inanmak ya da inanmamak sana kalmış bu bu insana hakaret etmeye izin mi veriyor? Allah aşkına kocaman insanlarsınız, bir silkelenin kendinize gelin. Birinin görüşünü beğendiniz hop onun peşine gidiyor başkasını beğenmediniz dışlıyorsunuz. Saygılı olun da biraz, sadece sonuçlar gecikti diye bu kadar asabi oluyorsanız Allah izin verir kazansanız, denetimde ne yapacaksınız? Lütfen az daha sakin olun, sabırlı olun. Burada herkes eşit şartlarda, referansı olan adamın burada ne işi olur, zaten o şu an gününü gün ediyor, tuzu kuru olan dışarıdan bakıyor. Varsa öyle insan da kendi ve vicdanı ile başbaşa bırakın. En büyük adalet insanin vicdanı. Lütfen arkadaşlarım azıcık sabr. Hayırlı akşamlar
-
Dernek Başkanı ,sayın başkan etiketli tweetleri rtliyor bence tweet atalım kısır tartışmalar yerine.
-
@redcrossbjk malesef pareto gelip bir admin olarak durum güncellemesi yapmadığı için bu başlıkta herkes birbirine düşüyor . Pareto hocam takınmış olduğun durum çok yanlış buna prensip meselesi diyerek kendini haklı çıkaramazsın umarım bir özeleştiri yaparsın , burda bende dahil çoğu kişi senden bir haber bekliyor . Napalım sanada mi burda Tweet gibi etkinlik yapalım hocam @paretowilfredo
-
@saparaaaa kapatılmasını talep ettiysen hiç girme yazma arkadaşım zorlamı..herkes kafasında bişey yaşıyo kötü zamanlar geçiriyoruz kötü şeyler duymaya ihtiyaçımız yok..bu kadar zor mu bunu anlamak
-
@paretowilfredo Hocam sizcede artık bir şeyler söylemenin zamanı gelmedi mi ? İnsanlar birbirlerini yiyor
-
@denetcii kapatılmasını talep ettiysen hiç girme yazma arkadaşım zorlamı..herkes kafasında bişey yaşıyo kötü zamanlar geçiriyoruz kötü şeyler duymaya ihtiyaçımız yok..bu kadar zor mu bunu anlamak
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@kingjames ben paretonun samimiyetine inanıyorum kendi defalarca yardimci olmuştur bu platformda , benim yanlış buldugum şu an ki tutumu çarpıtmayalım @paretowilfredo