2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@denetmenadayı ben 3 sgk sonucu beklemiş biri olarak bugün yarın açıklanmayacağını düşünüyorum. bu tamamen kendi şahsi fikrimdir. sgk ile tanıştığımdan beri artarak artan bir bekleme süresine denk geliyorum. Kazanmak kaybetmek tabii ki önemli ama kaybetmek bile insanı bu belirsizlik kadar yormuyor.
-
@gizo11 ne diyorsun sen (!) olumsuz düşüncelerini buralara saçma. Bak bi negatif enerji saldın diye hocam en az bir ay rötar yaptırdın sgkya kesin
-
@kpssınavı 1 ay için herkesten özür diliyorum. hakikaten bu noktaya geldik mi ya.
-
Cuma gününden beri çok yükseldik. Şimdi zaman geçmek bilmiyor..
-
Arayan yokmu hiç
-
Yok mu Bi haber Bi ses bu kadar mı ümitsiziz
-
Bugünde aciklanmazsa süreç bambaşka bir boyuta gidecek.
-
@eomer hocam dün itibariyle girdik sanıyorum o sürece. Bugün açıklanması için bir durum yok.
-
Bakanın listeyi imzaladığına inanmaya başlıyoruz bir şey çıkıyor,listenin kurumda olduğuna inanıyoruz gene bir şey çıkıyor, her an açıklanabilir duyumları geliyor ama hala bekletiyorlar akıl sır ermiyor ya nasıl bir şeymiş!
-
"Gördüm ve anladım yaşamak mâcerâsını,
Bâkiyse rûh eğer dilemezdim bekasını.Hulyâsı kalmayınca hayâtın ne zevki var?
Bitsin, hayırlısıyla, bu beyhûde sonbahar!"Yahya Kemal
-
Grubu dışardan takıp ediyordum en son dayanamadım yazayım dedim hepinizin yaşının 25 üstü olduğunu düşünüyorum ama yazıklarınız . Biri çıkıyor a diyor yok açıklanmayacak yok mülakat iptal olacak yapmayın . Bide yalvarıyorsunuz ne olur birsey de üstad ne olur birsey yaz hee bide arayan yokmucular sen telefonda bile konuşamıyorsan yazık kardeşim çok yazık . Kimseyle kişisel problemim yok ama ilerde bu ülkeye denetmen olacaksınız biraz kendinize gelin derim iyi forumlar .
-
@FranciscoNittin anlıyan var mı arkadaşı
-
@FranciscoNittin harika yazmışsın.katılıyorum.
-
@kingjames cümlede anlam çalışmak lazım
-
Arkdaşlar benmi yanlış duyum aldım artık bilemiyorum yazınca kızıosunuz ama söylenen bu hafta cumaya kadar yada pztesi ye acıklanır söyleyenede bişey diemiosunki forumda böyle yazılıo siz böyle diosunuz diye bugün meclis açılmış cok yoğunmuş bugün bekleme dediler
-
Arkadaşlar, bu zor süreçte Allah hepinize sabır versin. Biliyorum beklemek en zoru. Ama sizlere anlam veremiyorum yorumlarınıza baktığımda.. Dün Ankara il müdürünün, il müdür yardımcısının ayrı ayrı söyledikerini sizlere ilettim. Cuma günü bakan özel kalem vekilinin sözlerini sizlere aktardım. Daha ne duymak istiyorsunuz değerli dostlarım, il müdürü dahi şu gün açıklanıcak demeye çekinirken malesef beklemekten başka çareniz bulunmuyor... Sn. Tuncay üstadımızın dediği gibi sonuçların eli kulagında. Bu bilgiden başka kimsenin söylentisine kulak asmamanızı önemle rica ediyor, Bekleyişinizde sabırlar diliyorum.
-
@FranciscoNittin Kardeşim eleştirilerinde haklısın,eyvAllah fakat burada sonuç bekleyen çoğu insan belli bir yaşa gelmiş ve hayatına yön vermeye çalışan insanlar. Elbette birinden duyum için yalvarma ya da bir telefonda konuşma gibi bir şey yapmaya cesaret edemiyor olabilir ama insanların bir yerden bir şeylere tutanma arzusuna da engel olamıyor. Kimse kimseye muhtaç olduğuna inan mutlu değil.
-
@kingjames @adalet "Anlıyan" yazdığına göre seninde biraz dil bilgisi çalışman lazım dostum. Yanlış birşey var mı söylenende? Daha atanmamışsınız üstad çekiyorsunuz burda millete. Ben 3 yıl halkbankasında çalıştım ve 2 ay once istifa ettim sizin kadar üstad diyeni hiçbir yerde görmedim. Forum açıyorsun ama sonra birşeye darılıp bilgi vermiyor ilgilenmiyorsun. Madem böyle prensiplerin var o zaman böyle bi paylaşım platromuna da başkanlik etme. Tek bir bilgi geldi mi hiçbiyerden. Birileri grip fake hesaplarla SGK içinden buraya yazıyor "aramayın" diyor aramayın diye. Herkes de yiyor. Birileri girip fake atıyor gülüyor falan. Ama akşama arayan bir elin parmağını geçmez. Bi de durup yalvarıyorsunuz ustad ne olur bilmem ne,bırak guzel kardesim kac yasinda insansın ne yalvarıyorsun? UCHE ve FRİEDMAN arkadaşımıza çok teşekkür ederim kendi adıma ve kurumdan arkadaşım listenin kurumda olduğunu söyledi. İş kurumda inşallah bu sürec bir son bulur sinir hastası oldu millet.
-
@uche hocam bazı arkadaşlar meclis açılışı filan demiş.Alakası olmaması lazım ama..
-
@adalet düşünceleriniz kadar BASIT yazmıştım oysa kı . Çalışabilirsin gygk netlerinin de artmasını sağlar .