2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@furkennnnnn negatiflikte zamanlamayı iyi ayarlayamıyorsun. Mesela su an olumsuz olabilirsin. Bunda bi mahsur yok. Sen eylül basında olumsuzu saldın olmaz böyle
-
@newworldorder suan negatif olabiliyo muyum. O zaman icimden gecenleri soylicem. 2019 eylulde aciklanmayacak. Oh be sonunda soyledim dunya varmis
-
@atanamayan bakanlığı aradı
-
@basak86_kr eylul demisler deme suraya yigilip kalirim simdi
-
@furkennnnnn dün aradı işte ben de anlamadım
-
@furkennnnnn Ağam bizimle eğlenir
-
Eylül diyen numara hangisiydi? Tam hali
-
hocam bi el atıp durum değerlendirmesi yapar mısın? @uche
-
Arkadaşlar hemen enseyi karartmayin, illa saati saatine ogrenmemiz mi gerek , Ankara il başkanı demiş işte eli kulağında imzalar atıldı diye ayrıca il başkan yardımcısınada bu hafta aciklancak bilgisi verilmiş bunun üstüne daha da duyum aramayalım bence
-
@erciyes38 yapmamız gerekeni söylemiş aslında ama sabır seviyemiz açılalı çok olmuş
-
@heycorc404 0312 296 58 41
-
@erciyes38 kayserili kardesim cok guzel soyluyorsun da belirsizlik hat safhada, eli kulaginda ama kimse kasima araliga kadar beklemeyecegimizin garantisini veremiyor, sabirsizlaniyoruz artik allah yardimcimiz olsun. Insallah bu is bu gun cozulur artik. Herkese selam olsun dostlar.
-
Eylül diye diye 27 günü bitirdiler ekime girdik bence fazla kasmayın istedikleri zaman açıklıyolar
-
@redcrossbjk ahahhaha hayirli forumlar
-
-
3 gün dedik 5 gün dedik aylar oldu gelmediiii
-
@redcrossbjk degerli dostum lutfen olumsuz konusmayin
-
@furkennnnnn duyar mı kasıyorsun?
-
@newworldorder pozitif olmaya calisiyorum ne yapsam suc oluyo burda
-
@furkennnnnn Olumsuz olmayacak hal mi kaldı usta olumlu olumlu polyana üretiyoruz