2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var, diğer promosyonlarda da açıklanmadan önce bizim gibi güçlü duyumlar oluyor muydu, biz bugün aldığımız duyumlara göre açıklanmasını bekliyoruz. Diğer promosyonlarda da Bi gün için açıklanmasına ilişkin kuvvetli duyumlar olup da açıklanıyor muydu
-
@buchanan evet arkadaşlar twetterdan destek verelim bakın duyumlar oluyor ama bugünde açıklanmazsa hüsrana uğramayalım..Bastıralım haydi
-
Arkadaslar davalik herhangi bizi etkileyen bi durum yok kurum savunmasini yapmis sinav hizmetleriyle gorustugumde acik bi sekilde soylediler bunu bence aciklanacak aciklanmali yani
-
@Hayati 9. Promosyonun forumunu inceledim de onlarda da böyle duyumlar olmus bakan imzalamis bugün yarın açıklanır yazmışlar o gün açıklanmış
-
Pareto reyis bize sıkı tutunun der bence
-
Zaman geçmiyor
-
Beklerken twit atalım sesimi duyuralım arkadaşlar. 3 5 kişiyle olacak şey değil
-
@zeyno94 içim biraz olsun ferahladı hocam çünkü Bi olumlu Bi olumsuz insan şüpheye düşüyor sağolasınız
-
Ya Sn Başkan twit atmadan açıklanacak ya da son dakikaya kadar bekleyeceğiz elbette bugün beklediğimiz gibi gerçekten açıklanacaksa.. fakat dakikalar geçtikçe benim olan umudum da gidiyor
-
@redcrossbjk istatistikçilerin ws grubunda 17:30-18:30 denmiş ya inşallah doğrudur az daha sabır...
-
@redcrossbjk 9.promosyonda twiti kaçta atmış biliyor musunuz
-
5.30 gibi atmıştı yanılmıyorsam. Ama teknik aksaklıklardan dolayı siteye giriş yapılamadı. Bi yarım saatte öyle beklemiştik.
-
@Zach hala umut var yani
-
@buchanan inşAllah hocam..
-
Teşekkürler yine de bir yorum yazdığınız için @paretowilfredo
-
@buchanan itibar etmeyin . Genelde o saatlerde açıklanıyor anlamında söylemiş arkadaş .
-
Cuma günü cok net konusulmadı mı? Hatta geri dönüs oldu ve en geç pazartesi dendi. Ben mi yanlıs hatırlıyorum?
-
@isimsizler orası öyle haklısın bu süreçte neler gördük neler temkinliyiz her daim ama umut işte bizi bitiriyor
-
Arkadaşlar kurum için bir duyum falan yok mu bugünde mi boş yere bekliyoruz
-
Arkadaşlar, Ankara İl Müdürü Sn. Tuncay üstadımızın denetmenlık binasında yaptığı toplantıdan sonra sorma fırsatım oldu. '' Liste başkanlıkta, bugün görüştük eli kulağında '' dedi. Kesin ve net bilgi bu şekilde. Ne zaman acıklanacagını inanın üstadımızda net bir sekılde soylemıyor bılgınız olsun.. Eli kulağında dedıgınde gore bu hafta bu iş bitecek. Herkese hayırlı olsun...