2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@statistician2 bana arkadaş atıyor ben kopyala yapıştır yapıyorum bilmiyorum hocam.hiç bi gruba ekli değilim.
-
Bedeli ödenen ilaçlar listesine eklenecek ilaç artacak aciklanana dek !
-
Arkadaşlar, süreçle ilgili sizlere olabildiği kadar tüm şeffaflığıyla durumu anlattım. Bugün acıklanır mı elimde net bir bilgi olmamakla beraber ankara il müdür yard. Bir tanesı bu hafta ıcerısınde acıklanacagını teyit etti. Biliyorum beklemek sabretmek dünyanın en zor işi. Ama yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz. Biraz daha beklemekten baska bır carenız bulunmuyor.
-
@uche Pazartesi oldu bu hafta.. bu hafta olacak bu ay bu olacak bu yıl sonra bu böyle giderek müfettişliğe dönecek.. Ya Sabr
-
@uche, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar, süreçle ilgili sizlere olabildiği kadar tüm şeffaflığıyla durumu anlattım. Bugün acıklanır mı elimde net bir bilgi olmamakla beraber ankara il müdür yard. Bir tanesı bu hafta ıcerısınde acıklanacagını teyit etti. Biliyorum beklemek sabretmek dünyanın en zor işi. Ama yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz. Biraz daha beklemekten baska bır carenız bulunmuyor.
Sizi tenzih ederek alınmayın lütfeb hocam siz. bugün git yarın gele döndü. 1 aydı cumaydı pazartesi kesindi derken bu hafta içine döndü bakalım daha neler duycaz
-
@paretowilfredo üstad sende yok mu bir haber suskunluğunu kırgınlığını bozsan ?
-
@redcrossbjk dostum ankara il müdür yard. Bıle bugun acıklanacak demiyorsa ben neden bugun acıklanacak dıyerek sızlerı umutlandırayım. Elımden geldıgı kadar sızlere net bılgıler aktarıyorum. Kamuya gırdıgınızde anlayacaksınız durumların bu sekılde belırsızlık ıcerısınde yurudugunu... Ama dersenız kı ınanmıyoruz sıze yazmayı inanın bırakabılırım. Amacım sadece sızlere yardımcı olup bır nebze olsun ıcınıze su serpmek...
-
@uche hocam size inanıyoruz lütfen , sizde pareto gibi birakmayin bizi . Ankara il mudur yard, bu hafta aciklancak bilgisini teyit ettiyse eğer sizce bu bilgi o kişinin alabilecegi bir bilgimidir? Siz bilirsiniz kurum çalışanı olarak hocam ben bilmedigimden soruyorum statüsünü
-
@paretowilfredo hocam kirginlik ta haklisiniz.o dava meselesinde bende çok kızdım size yapılan yanlış itham a.çoğu zaman içimden bu kadar seviyeli ,bu kadar sakin kalmayi nasıl becerebiliyor güzel insan demisimdir. O gün de söyledim.
Fakat bi kişiye kızıp sizin bi kelaminiza en çok ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde bizden elinizi çekmeniz pire için yorgan yakmak olmaz mı?
Ve hepimiz in kafasındaki olgun insan profiline aykırı olmaz mı.
Ayrica o arkadasimiz da pişman olmuştur diye tahmin ediyorum.
Lütfen bildiginiz bişey varsa söyleyin. -
Arkadaslar 14te twet atalim hep beraber bi yüklenelim diyoruz (hep beraber ama) destek verin lutfen
-
son bir gayret saat 14:00 da tweetleri atmaya başlıyoruz.
-
Abi bune ya bakanlıktan geldimi yarım saatte açıklarız diyolardı şimdi prosedürler var deniliyo anlamadım herşey süreci uzatıyo hiç kısaltan bişey yok mu ilanda 30 gün dediler onun mahcupluğu bile yok üzerlerinde
-
@erciyes38 dostum, istanbul ve ankara il müdürleri olsun il müdür yardımcıları olsun. Kalifiyeli insanlardır. Kurum içerisinde alamayacakları bilgi yoktur. Ankarada il müdürümüz sn. Tuncay beyden sonra mutlak bilgi sahibi insanlardır. Birkez daha söylüyorum burada bir günah keçişi aramamıza gerek yok. Herkes surecın acıklanmasıyla ılgılı bırseyler paylasıyor. Ama hak verırsınız kı üstteki insanlar ne derse o oluyor... En son durum duymaktan sıkılmadıysanız eger bakan hanımın ımzaladıgı surecın cok kısa bır sure ıcerısınde acıklanacagıdır..
-
@uche hocam son olarak , Ankara il mudur yardımcısının söylemiş olduğu bu bilgiyi birinci elden mi öğrendiniz
-
@uche hocam durun hemen sizde kızmayın.. haklisiniz bizde şu an tedirgin bir şekilde ne oldu Ne olacak diye beklediğimiz için bazı şeylere ani olarak tepki veriyoruz, özür dileriz bu yüzden teşekkür ederim
-
@erciyes38 bizzat kendim öğrendim dostum.. Sizlere cocuk oyuncagı gıbı gelsede bakan imzaladı hemen acıklıyoruz gibi bir durum söz kosunu degıl. Kurum ıcerısınde de bir silsile var ve işlemler bu sekılde ılerlıyor.
-
@redcrossbjk kardesım tabıkı haklısınız sizlerde beklemekten sinirleriniz bozuldu. Ama ben sırf sizlere birseyler aktarabıleyım dıye ıl müdürlüğüne gittim. Durum neyse onu aktarıyorum...
-
@uche EyvAllah sağ olasın.. Ben dahil pek çok kişinin bu bekleyişler yüzüne psikolojisi falan kalmamıştır. 1 gün daha gecikmesi ya da geç sonuç gelmesi bizleri daha fazla strese sokuyor bu size yansıtacağız anlamına elbette gelmez.. Teşekkür ederiz çabalarınız için
-
@uche hocam tek cümle ile allah razı olsun sizden
-
@uche üstad çok özel olmazsa sorayım Adem beyden mi öğrendiniz bilgiyi?