2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk bilgi doğrudan özel kalemden gelmişti değil mi eski sayfalara baktım ama bulamadım numarayı
-
@isimsizler 0312 2965841 bu numara bakan danışman sekreteri mi özel kalem sekreterimi tam anlamadım ama sürekli Eylül deyip duruyordu kardeşim.
-
@redcrossbjk saat 10 gibi inşallah arayacağım buradan bilgilendiririm . Teşekkür ederim kardeşim numara için
-
Ben aradım azarladı beni kadın. Bi bilgimiz yok zaten basından öğreniyorsunuz böyle şeyleri iyi günler dedi yüzüme kapattı
-
-
@İşzizgüçsüz Basından öğreniyorsunuz derken hangi basından öğreniyoruz arkadaş Sabah Gazetesi manşet mi atmış SGK açıklanıyor diye
-
@İşzizgüçsüz 5841 deki mi azarladı
-
@redcrossbjk eylül ayı diyenler şimdi bilgimiz yok diyor resmen cami önüne bırakılmış gibi hissederek güne uyandım.
-
@newworldorder bu beklediğimiz ve korktuğumuz bir şeydi kardeşim.. Elimizde sadece bakan hanımın imzaladığı bilgisine inanmak kalıyor ve bekleyeceğiz..
-
@redcrossbjk yanii yönetmelik süresi geçtikten sonra her duruma hazır olmalıydık inşallah bugün acıklanır temennisini diliyorum yine.
-
Liste başkanlıktaysa Sayın Başkan açıklanmadan tweet atıyor genelde bence mesai bitimine yakın açıklanır
-
Şu an çok şaşkınım 5841 li numarayı aradım biz "Bakan hanım imzaladı, en geç pazartesi bu iş tamam vs "şeklinde bir bilgi kesinlikle vermedik dedi . Bende insanlar defalarca aradılar farklı farklı numaralardan dedim . Biz bilgimiz yok dedik dedi
-
@isimsizler Bugün akşama kadar umudumu diri tutup bekleyeceğim sonrasında zaten hoşgeldin belirsizlik gibi duruyor
-
@redcrossbjk bu nasıl oluyor ben anlamadım . Çok şaşkınım
-
@uche hocam yeni bir bilgi ya da aldığnız duyum var mı? Her zaman aradığımız zaman Eylül diyen kişiler şimdi bilgimiz yok diyor
-
Diyelim ki özel kalem sekreteri biz demedik diyor e iyi de bir sürü duyum vardı onu doğrulayan. Bunun anlamı ne acaba süreç başa falan mı dönüyor
-
Cuma günü arayan ve olumlu cevap alan arkadaşların tekrar arayıp sormaları gerek
-
@Hayati bunun anlamı şu, zaten duymuşsunuz kardeşim ne arıyorsunuz bir daha.
-
@denetcii hocam inşallah öyledir, bugün hayırlısıyla açıklansın da. Bi olumlu Bi olumsuz başımız döndü
-
@denetcii sanmıyorum. Açık açık bana asla öyle bir şey denmedi dedi telefondaki hanımefendi