2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche o zaman bazı büyük şehirlere eş durumu hariç alım olmaması lazım ?
-
@uche dernek hâlâ denetmenlerin mufettişlige geçmesi için uğraşıyor mu hocam? Bir yol alınabildi mi bu konuda?
-
@lastmetal aynen oyle dostum. Sana şöyle örnek vereyim. 400 kısılık alımınızda ankaraya hıc alım olmayacak. Ama es durumundan en az 30 kısı ankaraya gelecek. Bunun önüne malesef geçemiyor kurum. Ve her ay ankaradaki üstadlarınızın bir kısmı 1-2şer aylık görevlendirme ile başka illerde çalışıp ankaraya gerı dönüyorlar.
-
@paraşütçü-walras dostum sana şöyle anlatayım. 7. Promosyon üstadlarınız işe başladığınızda müfettiş oldunuz hayırlı olsun demişler inşallah sizler işe başlayacaksınız malesef hala bir gelişme bulunmamakta.
-
@uche Izmir’in acilmama ihtimali var mi peki hocam ?
-
@kpssınavı inanın onun cevabını sizlere veremem dostum. Ama tek bildiğim izmirde denetmen sayısının fazla olduğu
-
@uche Bu orada denetmen fazlalığı anlamına gelmiyor anladığım kadarıyla mekan yetersizliği mevcut.Zira özellikle İstanbul da Denetmen sayısının yeterli olmadığı söyleniyor.
-
@Müşrif mekan, şartlar ve dağılım hepsi etkendir.
-
@uche çok iyi anladım. tahmin ettiğim gibi. Her şeyin hayırlısı olsun. kazanırız inşallah hayırlısı olsun hepimiz için.
-
-
@uche hocam sadece bayan erkeğin yanına mı gidebiliyor eş durumunda?
-
@uche bu denetmen sayisinin fazlaligina mi isaret hocam bundan sonraki alim ne zaman olur
-
@denetcii yok hocam erkekte bayanın yanına gidebilir. Oyle bır kosul yok
-
@adam-simith iller bazında baktıgımızda bazı ıllerde denetmen sayısı bır haylı fazla bunu soyleyebılırım . Ama ufak ıllerde durum bu şekilde degıl. Ne zaman alım olacagı yonunde de malesef bır bılgım yok.
-
@uche idare ederiz bi süre illaki bi masa sandalye verirler diye düşünüyorum
-
@furkennnnnn atanalım da ben masa sandalyeyi evden de getiririm
-
@uche hocam daha önce nerdeydiniz ne güzel cevaplıyorsunuz ilk defa forumda güzel bilgi sahibi olduğum kullanıcı siz oldunuz çok teşekkürler
-
Yeni Reyiz @uche dir arkadaşlar.
-
@yabgu cok tesekkur ederim guzel dusuncelerınız ıcın. Yardımcı olabıliyorsam ne mutlu, meslekle alakalı aklınıza takılan bırsey olursa sorabılırsınız. Ama sizlere nacizane tavsıyem ozellıklede kazanan arkadaslara, asla bu meslekte kalıcı olmayı dusunmeyın ve calışmayı bırakmayın.
-
@uche Neden kalıcı olmayı düşünmeyin dediniz Hocam