2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@abakuss kurumun yönetim kurulu toplantısını söylüyor sanırım.
-
@buchanan persembe oluyordu da o yüzden merak ettim nyse inşallah gelip bizi aydınlatır:)
-
@buchanan evet hocam bir arkadaşımız foruma yazmıştı ya ordan aklımda kaldı
-
Bugün yarın güzel haberler alırız inşallah. @uche
-
@newworldorder grup toplantısı yapıldıktan sonra muhtemelen acıklanır denildi ama gene söylüorum duyum bu kesin değil açıklanmaz falan linç edilmek istemiorum bide arayıp kesin eminmisin bak forumda bakandan cıktı kurumdaymış da diyemiyorum yani bana söylenen bu şekil inş bu hafta biter
-
@abakuss meclisteki grup toplantısını diyorsanız bizim alımla ne ilgisi var ?
İnşallah doğrudur ama -
@sansebastianozn Meclis Grup toplantısı olsa ne olacak Sn Cumhurbaşkanı Macaristana gitti Ak Partinin olma ihtimali zaten çok düşük. SGK yönetim kurulu toplantısı ise onu bilemem. Müfettişlik ondan sonra açıklanmıştı çünkü
-
@redcrossbjk Öyleyse bende bişey diyemem ama arkadaşlar grup toplantısı dediği için öyle dedim
-
@redcrossbjk vallah atdığımda bana söyledikleri buydu diyorum ya adamlara ne alakası var toplantıyla diyemedim
-
@abakuss Ya kardeşim açıklansın da inan isterse NATO Genel Kurulu olsun hiç umrumda değil
-
Arkadaşlar yarın açıklanır açıklanmaz bilemem de, meclis grup toplantısı ile bizim alımın ne alakası var yapmayın ::))) Sgk'da bir toplantı varsa neyse de
-
-
@redcrossbjk ajahshsh kahkaha attım ya şu baslıkta ajaja
-
@newworldorder ya bu forum ne hale geldi, insanlar buraya bilgi almak icin giriyorlar, mahalle agzi ile yaptiginiz muhabbetleri burada yapamazsiniz, bir sgk gorevlisi burayi okusa iyi ki aciklamiyoruz der gercekten. Bence pareto basliga ugramamakta cok hakli. Burasi facebook veya whatsapp degil. Sizin yuzunuzden bilgi veren ustatlar bilgi vermiyor artik. Bu baslik ne hale geldi ya, onceki promosyonlarda da boyle oldu mu acaba hic sanmiyorum. Cok yazik gercekten.
-
@furkennnnnn kardeşim sgk sayfası mı burası resmi takılalım. Random atmak suç mu? Ben gerçekten şu baslıktaki seviyesizlikten yıldım. Sizler nasıl denetmen olacaksınız ben gerçekten bilmiyorum.
-
@newworldorder size karsi ben de ayni hislere sahibim, evet bu ortam ciddi bir bilgi paylasimi ortami, random atmak mi daha seviyesizlik yoksa seni uyaran kisiye kotu sozler soylemek mi. Gercekten bu basligin geldigi hale sasiriyorum ve bu basligin artik kapatilmasini istiyorum ! Ne hale geldik ya, insanlar bilgi istiyor, siz eglence pesindesiniz. Lutfen forumu amacina uygun olarak kullanin (amacina uygun kullanan arkadaslarima bisey demiyorum)
-
Burda iki üç kişiden duyum gelmiyo diye kendinizi diplere vurmayın.
Dün guy başladığında da yazdım olumlu ya da olumsuz her zaman duyum olacaktır ama bunlara aşırı derecede bağlanmayın. -
@furkennnnnn ne yapalım hocam asılsız duyum atalım bari en amacına uygun bu olur sanırım.
-
Gençler bi salın kendinizi bu yaşta sinir sitres sahibi oldunuz.
-
arkadaslar yanlış anlamayin da hala birilerinden duyum konusunda medet umuyorsunuz.gorduk iste!! duyumlar gercek cikmadi.kimsenin soyledigi gerceklesmedi.biri cikip da 1 saat sonra aciklanacak dese de inanmam artik.siz de inanmayin derim