2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Aramızda tahminimce en kucuklerden biriyim sabah sabah bu haber hiç güzel olmadı.
-
@sayidcerrah uzman uzman yrd si arkadaslar da basvurdu.onlar da diyor ki ya tamam ayni ozluk hakki ayni maas vs ama ben memur gibi calisiyorum.denetmenlige gecersem daha rahat kosullarda calisacagim diyor.o adam da kendine gore hakli.ama ben issizim ben de hakliyim
-
@sayidcerrah bir de daha onceki alimda mulakati kazananlar arasinda baska kurumlarda calisa uzmanlar da vardi.onlar alinmayacak diye birsey yokki
-
@zeyno94 96 lı var
-
Ne şemm et bülbülün verdini, ne hârdan incin
Ne gayrın yârine meyl et, ne sen ağyardan incin
Ne sen bir kimseden âh al, ne âh u zârdan incin
Ne sen bir kimseden incin, ne senden kimse incinsin
Pertev Paşa
Sonuçların açıklanacağı bir hafta olması dileğiyle..
-
@parliament evet onlara da hak veriyorum alımların az olması kadro sıkıntısı onların suçu da değil.Herkes kendine göre haklı diyerek hiçbir zaman çözüm bulamayız.
Mülakata basvurupta gitmeyen bir yığın adam oldu aynı şey il göçte de yaşandı.
Şu süreçte herkesin daha mantıklı düşünmesi gerek bu benim şahsi fikrim.Bu mülakatı virgüllerle kaçıranlar varken herkesin keyfine göre başvurması doğru değil.
Geçen sene kurum değiştirmek için başvuranlardan emin ol 20 kişiden 1 kişi alınmıştır.
İnşallah hak edenler kazanır ne diyim.
Her şeyde birliktelikten bahsediliyor etkinlik ilan dernek v.s. biraz da böyle durumlarda ortak bir akılla hareket etmek gerek. -
ben de şöyle açıklayım:ben de bir kamu kurumunda 6 yıldır çalışıyorum ve mülakata girdim ve cok istyorum bu mesleği.tabi hayırlısı olsun ama şu kadarını söyleyim işsizliği 3 sene yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki ;evet cok zor,ama insan da çiğ süt emmiş.emin olun girdiğiniz kurumda çalıştıktan bir kaç sene sonra daha başka yere gecmek için uğraşacaksınız bu sefer.özellikle genç yaştaki ve idealleri olan insanlar hep farklı kuruma geçme isteğinde oluyor.benim gözlemlediğim kadarıyla büyük çoğunluk işinden memnun değil,ben denetmen arkadaşlarıma sorduğumda sakın gelme diyen o kadar çok ki..ama ben de yıllardır istyorum.çünkü su an ki işimden daha aktif bir işte çalışmak istyorum.herkesin görüşü farklı olabilir bu konuda.ama insanlar işsizken ,aynı üniversiteye girerken ki düşünce de oluyor(ben de öyleydim)yani yeter ki olsun,yeter ki devlete gireyim.keşke özel sektör iyileştirilse de tek seçeneğimiz devlet olmasa.neyse bunlar derin konular...ama yaş vb nedenler önemli değil.kim hak ettiyse o kazansın,herkesin gönlüne göre olsun.ama şu bir gercek ki devletin bir süre sonra hepimiz için kaçınılmaz isteği şu oluyor:bir an önce emekli olmak.eğer bir yerleri kazanırsanız bu yazdıklarımı bir sene sonra okuduğunuzda hak vereceksiniz.NOT:SGK nın bir an önce sonuçları acıklayacagına dair beklentim yok artık,zaten acıklanacak bir gün.kimileri nasılsa sen çalışıyorsun demesin.insanların hayatında çalışmak dışında da önemli sorunları da olabiliyor.bence sizler de bırakın beklemeyi.ben şahsen artık foruma sırf gülmek için giriyorum.ciddi bilgi paylaşımları yapanlar var ama onlar da sadece duyduklarını söylüyorlar.Kaosun anlamı yok.herkes için hayırlısı.
-
@şiir bir issiz olarak sizin dusuncenize katiliyorum.isiniz var ama belki mesela calistiginiz kurumda mobinge maruz kaliyorsunuzdur,ortam kotudur. yasadiginiz yerle ilgili sorunlariniz vardir.belki bu sayede sehir degistireceksiniz mesela..ornek olarak soyluyorum.ben bu ise girsem beni nelerin bekleyecegini bilmiyorum.isim ve maasim olacak ama psikolojik sorunlar baslayacak belki bu kez.allah hayirlisini nasip etsin
-
@parliament teşekkürler,amin.
-
@parliament 33 34 35 yasında olupta hayat kurmayı bekleyen bıcok kısı var kurum elbettekı yası buyuk olana oncelık vermesı gerekır ama bu devırde kurumdakıler de buna bakmıyor liyakatsızlıgınn adaletsızlıgın kol gezdıgı yerde malesef kı buna bakmıyor
umarım kı en acılınden ıhtıyacı olan kısılere nasıp olur bu ıs... -
Arkadaşlar açıklandığında göreceğiz zaten neler kriter alınmış ne kadar düşünülmüş bu yazılanlar hakkında, inşallah bizim hassasiyetlerimiz kurumda da geçerlidir ama daha büyük bir sorunumuz olmalı bence o da sürecin uzama tehlikesi, ne zaman açıklanacağı, her ne kadar olumlu duyumlar da olsa 9.promosyonda 7 ay, 14 ay da müfettiş yardımcılığı sonucu beklemiş biri olarak şahsen rahat edemiyorum, halkla ilişkiler biriminden Abdullah beyle görüştüm ısrarla sormama rağmen bilgisi olmadığını söyledi, olsa da söylemez belki tabi ama telefondur, Twitter’dan dernek başkanıdır, ilgili kişilerdir cevap almaya çalışalım, @uche Hocam sizden de bugün bilgi alabilirseniz kıymetli bilgilerinizi bekliyoruz.
-
@uche üstad olumlu ya da olumsuz geri dönüşleri bekliyoruz yarın da olur diğer gün de olur ama bugün duyum olursa makbule geçer
-
Arkadaşlar herhagi bir yeri arayanınız varmı numarayı verebilrseniz arama yapalım
-
@abakuss bakanlığı sürekli arayıp rahatsız etmemiz gerekli dostum
-
Sınav hizmetleri : 0312 207 8443
Basın ve Halkla ilişkiler : 0312 207 8761
Bakanlık özel kalem vekili Hüdai bey: 0312 296 6069 -
@erciyes38
0312 296 5841 da var -
İleti kaldırılmıştır.
(!) Gerçekten çok ayıp. Biraz daha kendinize yakışır sözler sarf edin.
-
Yarın toplantı olduğu doğru mu
-
Yarın grup toplantısı olduğu söylendi
-
@abakuss partilerin grup toplantısı her salı günü yapılıyor ki onu mu diyorsunuz?