2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche Üstad inşallah bu hafta dileğiniz tutar
-
Arkadaşlar şu referans torpil olayını konuşmayı bırakın artık lütfen ya! tamam herkes biliyo ne yazık ki ülkemizde var böyle bi sorun ama her referansı (torpili artık ne diyosanız) olan kazanıcak diye bişey olmadığı gibi olmayan herkesin de kaybedecek hali yok hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
-
@modigliani-0 kardesım inşallah bu hafta açıklanır tüm kalbimle bunu istiyorum. Bana söyleyen herkesi sizlerle paylastım ne dedıklerıne kadar...Lıstenın kuruma ulastıgını net sekılde bılıyorum. Hayırlı olsun aramalarının arttığını biliyorum. Acıklamak ıcın kurum neyi bekliyor inanın hıcbır sekılde bilmiyorum. Netlesmeyen muallakta olan bırseyler var sanırım. Ozelden mesaj atan ve duyum kaynaklarını belirten arkadaslarım ıcın pazartesı gunu ulasmaya calısacagım o kısıye. Cunku dogru 1 tanedır. Kurum ıcerısınde eli kulagında denılıyor, dısarıda ımzalamadı denılıyor. Oncelıkle su belırsızlıgı sızler ıcın ortadan kaldıralım. Ondan sonra eger kurumda bekletılıyorsa nedenlerini araştıralım. İnşallah bu hafta hersey belli olur değerli arkadaşlarım... Allah yar ve yardımcınız olsun diyerek kazanamayan arkadaşlarım için, bir sonucun asla hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. Aldığınız nefes için şükredin, yanınızda sizlere destek olan ailenize sıkı sıkı bağlanın ve de kendinize yeni yollar belirleyin...
-
@yıldız, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar şu referans torpil olayını konuşmayı bırakın artık lütfen ya! tamam herkes biliyo ne yazık ki ülkemizde var böyle bi sorun ama her referansı (torpili artık ne diyosanız) olan kazanıcak diye bişey olmadığı gibi olmayan herkesin de kaybedecek hali yok hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
Arkadasımiz hakli Her referansı olan mülakatı geçecek diye bir kaide yok ama önceki mülakatta olduğu gibi herhangi bir kurumda uzman, uzman yardımcısı olanların büyük bir çoğunluğu yine büyük ihtimalle mülakatı geçemeyecek.
Herkesin hakkında hayırlısı. Hayırlı akşamlar. -
@uche Eyvallah üstad haberlerinizi bekliyor olacağız...
-
@uche EyvAllah üstad çok sağ ol. Sizden güzel haberler bekliyoruz inşallah
-
@modigliani-0 @redcrossbjk umarım hayırlı ve güzel haberlere ulaşabiliriz. Elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz.
-
@uche hic birsey olmasa bile prensip deyip elinizi eteginizi cekmediginiz icin de sagolun hocam. Burada yuzlerce kisi hergun bu foruma giriyor ve sizin mesajlarinizi onemsiyor. Bunu bilerek geri cekilmediginiz icin tesekkur ederim
-
@johnstuartmill kardeşim Benjamin Franklin'in bir sözü vardır. Bende kendime bunu hayat felsefesi haline getirdim sizlerede tavsıye ederim. Franklin der ki : '' Ben hiç kimsenin kusurundan kötülüğünden bahsetmedim. Herkesin iyi tarafı vardır. Ben hep o iyi tarafları anlattım. Benim başarımın sırrı budur'' der. Elimden geldiği kadar bu süreçleri yaşayan birisi olarak, geçmişimi unutmadım sizlere de bu yüzden yardım ediyorum, İnşallah bu yoğun dönemden sonra sizlerde 11.-12.-13.-... Prosmosyon alımlarında (tabiki olursa) yan gelip yatmadan yaşadıklarınızı unutmadan dostlarınıza yardımcı olursunuz...
-
Pareto üstadın susmasının sebebi şahsımca elinde bilgi olmadığından ileri gelmektedir zira Twitter'da gereken desteği sağlamakta kendisi, neyse inşallah sonuçların açıklandığı hafta olur...
-
yaşi buyuk olanlara oncelik mi veriyorlar? oyle birsey duydum.eger oyleyse sacmalik dmeektir.neymis efendim yasi buyuk olanlar kurum degistirmezmis.kalici eleman olurlarmis.var mi boyle birsey abi ya!! yazsalardi o zaman sinav sartlarina..yasi 35 e yakin olmak diye.
-
Günaydın arkadaşlar.
İnşallah sonuçlar açıklanır hayırlı ve gönlümüzce sonuçlar alırız. -
@parliament neden saçmalık olsun ki sonucta mezun olduktan sonra yıllardır emek verip mülakatı geçemeyenler var kiminin 3üncü kiminin 4üncü girişleri ve yaş gelmiş 30 küsürlere. Kaç sene daha beklesin bu insanlar. Mezun olduktan sonra mülakata ilk girişlerinde işe alınanlar var. Öncelik bence de yaşı büyük olanlara tanınmalı. Memurluk yaşı geçio onlar için şans yok başka.
-
Ya arkadaşlar şimdi de yaş tartışması mı edeceğiz valla yeter artık şu sayfada en dandik sebeplerle tartışma görmekten sıkıldık, bu topa hiç girmeyin.
Belki bu hafta sonuçlanır kim bilir ona odaklanalım... -
Otobüs, metro mu bu ? Hamile ve çocuklu kadınlara, yaşlılara öncelik tanıyalım
-
Burda kimsenin birinden öncelik /ayrıcalık beklediği yok ya da öncelik olacak ise bu tanıyacak insiyatifin kimde olduğu da ortada iken böyle bi tartışma yaratmanın yeri de yok .Nelerin geçerli olduğu da birkaç ileti yukarda var malesef hocam
-
Şu sonuçlar bir an önce açıklanır inşallah siz de kurtulursunuz biz de. Gereksiz yere geriliyor ve birbirinizi geriyorsunuz biraz akışına bırakmayı deneyin arkadaşlar bazı şeyleri.
-
Zeki Müren de bizi görecek mi? Bunu da tartışmaya açıyorum arkadaşlar Hayırlı günler
-
Bir milletvekilinin, "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Bakanlığı'ndan çok kadın bakanlığına dönüştürüldü. Erkek ve çocuklar ihmal edildi" demesi üzerine Erdoğan, "Ayrıca bir kadın bakanlığı kurmamız gerekecek" dedi.
https:// www. memurlar. net/haber/859647/?source=twitter
-
Arkadaşlar öncelikle günaydın.Beklemek zor hepinizi anlayalabiliyorum o yüzden bazen herkes sacmalayabiliyor.
Yukarda yaş tartışması olmuş.Evet bu bir gerçek yas sınırında olan kimse kolay kolay başka bir kuruma atlamaz çünkü yılların yorgunluğunu sürecin özünü en iyi anlayabilen onlardır.
Bu değildir ki yaşi sınırda olmayanlar süreci yaşamamış.Asla böyle bir sey kastetmiyorum.
Sürecin özünden örnek şu alınmayacağını bile bile bu mülakata başvuran uzman, uzman yardımcıları oldu.Bu kişiler zaten sürecin özünü yaşasalardı başvuru yapmazlardı.
Aynı şey yaş tartışması içinde geçerli.
Lütfen sabırla bekleyelim.
Herkesin gergin olduğu bugünlerde biribirimize karşı üslubumuza dikkat edelim.iyi günler iyi haftalar.