2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@abakuss referansın hayırlı olsun da söyledi mi kardeşim(!)
-
İİBF'nin bu kadar bittiği bir zaman daha yoktur herhalde 2014 ve 2015 yıllarını bile beğenmeyip şimdiyi bilmeyen insanlarla aynı ortamda çalışıyorum şimdiki zaman umurlarında değil.
17 aydır GUY gelmez MHUY zaten Allah'a emanet, VMY gelir iptal olur, SGK gelir duyum al -bekle duyum al - bekle süreçleri asla tutmaz süreç lastik gibi uzar,
GUY, DUY gibi Milli Emlak gibi kadrolar kurum için uzmanlıkla 50 yaşındaki insanları uzman yapar...
90-95 puan alan kişiler ise evde ilan gelecek diye bekler bekler işsizlikle devam eder ve üstüne üstlük her üniversite İİBF açmaya artarak devam eder...
Tek söyleyeceğim var, 'üzücü'... -
@modigliani-0 Tek söyleyeceğim var yaşattiklarini yaşamadan ölmesinler. Kimseye beddua etmem ama bize bunu yaşatan sebep olan kim varsa bu dünyada da ahirette de gülmesin ! Devlet tekelinde at koşturmak şimdi haksa hak !!
-
bızım ahvalımızde 9.promosyona donecek bu gıdısle
Misyon 0
vizyon 0
kurumsallasma 0
liyakat 0
Güven 0
sorumluluk 0
Allah sonumuzu hayreylesın -
@abakuss umarım en cok ıhtıyacı olan kısıler gırer
-
@denetmenadayı amin inş öyle olur.bizde aldığımız duyumşarı söylüyoruz artık bizemi yalan söylüyorlar bilemedim @uche güvenilir bir insan ona söylenen apayrı bana söylenenden Ama ortak tek nokta benm duyduğumda eli kulağında bilgisi .salı gününden sonra beklenebilinir umarım bu kabus biter hak yerini bulur
-
Kızılcahamam kampı da bitti.Bir arkadaş kamp sonrasına işaret etmişti. Bugün sayın bakan paylaşımlar yapmış .Eğer liste Liste bakanlıktaysa belki hafta içi onaylar.Sonra da açıklanır inş.
-
@Aslan-Reyiz Eylül sonu ya da 2 hafta sonrası diyen de aynı arkadaş mıydı ? Yani bu önümüzdeki haftaiçine denk geliyor demiştik.
-
@Aslan-Reyiz hayırlısı olsun pek umudum kalmadı benim açıkcası. 9 proda da çok bekledik yıprandık sonuç olumsuzdu.
-
duyumlarin hicbirisi gercek cikmadi.yakin zamanda aciklanmayabilir diye dusunuyorum..bence artik foruma girip duyum beklemektense sgk nin sayfasini kontrol etmek daha mantikli
-
@Aslan-Reyiz evet kızılcahamam sonrası ben söylemiştim bana söylenen bu şekildi bgn dönüyorlarmış salı günü kurul toplantısı varmış sonrası acıklanır dendi ama @uche arkadaşın söyleminden sonra ben tekrar sordum aynı şekil salıdan sonra açıklanacak dendi. Sinirlenmeyin banada neticede her duyum bir ihtimal bizim için.
-
@abakuss est hocam .Burada farklı duyum alan her arkadaşın söylediği değerlidir. Herkesin kaynağı farklıdır.Sonuçta kimse trol olarak yazmıyor,yanıltmıyor kimseyi.Evet yanlış anlamalar olabiliyor.Bu yıpratıcı süreçte bu da normal.Nİhayetinde bu bürokrasinin bizden bağımsız dinamikleri var haliyle farklılıklar, gecikmeler normal.Biraz daha bekleyelim.İnşallah senin dediğin gibi bu hafta içi sonuçlanır.
-
@abakuss referans istemedilerki nasil oluyo
-
@maliyaz69 adam dışarıdan dayı bulmuş neyi nasıl oluyor.. açık açık da yazıyor referansım söyle dedi diyor sende soruyorsun mübarek
-
@redcrossbjk sanırım benden küçüksünüz o yüzden söyleminize birşey demek istemiorum
-
@abakuss niye oradan bakınca yaş mi okuyorsunuz? Bence sen küçük de olabilirsin.. Referansım diye yazan bende değilim hem bu iş yaşla oluyorsa ne güzel
-
herneyse umarım biran önce acıklanırda hepimiz rahat ederiz
-
"referansım" dediği kişinin bahsi geçen kişiyi işe sokacağının garantisi var mı peki? Guy başvurusunda bile aile dışında en az 2 referans yazmamızı istiyorlardı.
-
@RootofAllEvil kardeş siz şaka mısınız? Başvuru yaparken sizden referans mı istediler de bilgi alacakları insan olsun bahsettiği(!) Bu GUY mu? Bu pişkin tavırlar nereden geliyor? Hayırlı olsun kardeş size o halde!!!
-
@redcrossbjk benim bu sınavla hiç alakam yok başvuru dahi yapmadım umarım size kazanmak nasip olur. Referans deyince başvuru sisteminde yazılan referans olarak anlamışım.