2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar ben bu kadar duyumun üstüne gelmediyse artık beklemeyelim diyorum, 72. Gün oldu uche üstadın duyumlarına saygım var ancak onun duyduğu kişiler de eksik bilgi sahibi olabilir ya da süreç zaten çok esnek bugün için doğru bilgi olsa bile yarın bir nedenden belki bir ay sonraya atılabilir, uzun lafın kısası artık beklemeyelim zira bekleyince her gün ayrı ayrı üzülüyoruz.
-
@modigliani-0 yazmayayım dedim ama sırf siz kardeşlerim burda üzülmesin diye yine yazıyorum. Çünkü 9. Promosyondaki kendimi görüyorum. Bu adam sizi gazıyor dostum. Yok referansı hayırlı olsun demiş yok şu yok bu. Bakan imzalamadı duyumu doğru. Çünkü imzalasa hemen açıklanır. Kaç kişi imzalamadı diye duyum paylaştı, pareto susuyor siz hala bu adama inanıyorsunuz yazık kardeşim üzmeyin kendinizi yazık. Referansı aramış hayırlı olsun demişnedir? Bırakın Allah aşkına. Buna da cevap yazıp polemik yaratmasın o arkadaş.Biliyorum olumsuz duyum herkesi üzer ama durumun tek mantıklı açıklaması bu.
-
@denetcii Bence bakan imzalamıştır neden derseniz eğer imzalamamış olsaydı pareto twitter da kurum başkanını etiketleyerek artık inisiyatif kurumda , adaylar sizi bekliyor tarzında tweetler atmazdı diye düşünüyorum. Kendine verdiği sözden dolayı yazmıyor ama tweet'ler bir ışık olabilir
-
Listenin imzalanıp kurumda olduğu belli birçok arkadaş getirdi bu bilgiyi. Açıklanmaması konusuna gelince dava süreci nedeniyle bekletiliyor olabilir, kurum içi prosedür olabilir, üst makamdan açıkla onayı gelmemiş olabilir.
@paretowilfredo nun attığı tweetler listenin kurumda olduğunu doğruluyor gibi. (Buraya yazmasanda desteğinle yanımızdasın teşekkür ederim )Her promosyonda bakan onayından sonra sonuçlar açıklanmış fakat her dönem aynı olmak zorunda değil. Önümüzdeki hafta sonuçların açıklandığı hafta olması dileğiyle... -
Bir arkadaş kızılcıhamam kampı vs demiş ondan önce açıklanmayacak demişti. Bizde çocuğu azarlayıp göndermiştik ama şimdi ulen acaba mı diyorum kendi kendime.. O önümüzde olan haftayı işaret etmişti. Pareto attığı twitler ile aynen top kurumda der gibi yazıyor.. önümüzdeki haftayi umutları biz yine diri ama beklenti de çok düşük seviye de takip edelim. Hayırlı haftasonlari
-
@buchanan listenin kurumda olduğu kesin değil aksi yönde olan duyumlar mevcut
-
@redcrossbjk beklentiyi yüksek tutup üzülüyoruz doğru söylüyorsun. Kızılcahamam kampıyla bizim sonuçların açıklanmasının hiçbir bağı yok ki. Ha orada üst düzey herkes toplanıp istişare yapıyor ve o arada sonuçlar da açıklansın diye konuşuluyorsa bilemem.
-
@bcbc3434 sizin söylediklerinizin de doğruluk payı olabilir açıklanmadığı her gün sizin görüşünüzü de destekler gibi. Her zaman olumlu duyuma inancımız fazla
-
Bakan imzalasa sgkda yayınlanmaması için bir sebep göremiyorum. Ayrıca dernek başkanına geçen cuma twitter üzerinden sorulduğunda listelerin daha yeni gönderileceğini söylemişti biz de nasıl yani liste gitmemiş miydi olduk. Ve yine dernek yönetim kurulundan biri de aynı şeyi dogruladı. Bu hafta içinde, daha bakan imzalamadı ki dedi. Fakat sürecin ben uzun sürmeyeceğini düşünüyorum bakan hanımın memurlar.netteki haberi gördüğü ve cok bekletmeyin dediği bilgisini alanlar olmuş. Umutsuzluga kapılmayalım. Twitter üzerinden dernek başkanıyla tekrardan iletişime geçmekte yarar var.
-
@buchanan bana sorarsan bence de bir bağ yok ama işte süreç uzadıkça acaba mı diyor insan çünkü bakan orada CB orada onunla istişare ediyor bilmiyorum ki. Diğer taraftan emek veren bir insan imzalandı bilgisi de veriyor o halde kurum acaba mahkeme işi yüzüne mi uzatıyor ihtimali geliyor ama süreç uzadıkça insan aklına liste ile alakalı başka işler mi var diyor biz 1 ay önce liste bakanlığa gitmiş dediğimiz zaman geçen hafta cuma liste yeni gitti dedik ve o gün akşamına imzalandı bilgisi aldık. Velhasıl her gün beklentiye giriyor ve gün sonunda sürekli üzülen biz oluyoruz
-
Kıymetli arkadaşlarım dün yolda olduğum için foruma bakamadım. Fakat yazılanları tek tek okudum. Arkadaşlar, ben sizlere şu tarihte açıklanacak, gelıyor artık, bitti bu iş dediğimi hatırlamıyorum. Tek soyledıgım gorustugum, konustugum insanların soyledıklerını harfı harfıne sızlere aktardım. Eger ortada bir yalancı bır gunah kecısı arıyorsanız malesef o ben degılım.
Bu süreçte olabıldıgı kadar net ve dogru bılgılerı sızlerı aktardım. Kıymetli arkadaslarım sizleri kandırmak ya umutları yesertmekten nasıl bir çıkarım olabılır soyler mısınız? Eger ki siz haftaya acıklanacakmıs oyle duydum dıyen ınsanlara ınanmayı tercıh edeceksınız inanın karar sizlerin.. Başından beri söylüyorum Ankara il müdürümüz orda yardımcıları orda, külliye orda, daire başkanları orda. Buyrun gidin görüşün dediklerimden bir kelime farklı birsey ogrenırsenız herkesın huzurunda özür dileyecegım...
Sgk dernek baskanı sinan beyin söylediğine itibar edip, Ankara il müdürünün ya da daire başkanının soyledıklerıne itibar etmemenizde ayrı bir muallak. Denetmenlik derneğinin bir yaptırım gücü olsaydı 6-8 senedir 3600 ek gostergeyı ya da denetım tazmınatlarının arttırılması hususunda bir çalışmaları olurdu.
Gelelim denetçi ismiyle hakkımda birseyler yazan arkadasa, dostum ben neden insanları gazlayayım? Nasıl bir cıkarım olabılır? Oo insanları yıne kandırdım dıyerek kahkaha attıgımı mı dusunuyorsun? Lütfen seni azıcık düşünmeye davet ediyorum.
Kıymetli arkadaşlarım, acıklanmama hususunda inanın hıcbır bılgım bılunmuyor. Tek bıldıgım lıstenın hazır oldugu. Referansının arkadasımızı aradıgını soyledıgıme ınanmayan arkadaşlarıma da, kamuya girdiğinizde işlerin bu şekilde yürüdüğünü goreceksınız. Ve ben adım gibi emınım kı bu yazdıklarımı okuyup referansı tarafından olumlu gerı donus alan arkadaslarım mevcuttur... Paretonun soyledıgı dava süreciyle ılgılı bırkac kısıye danıstıgımda haberlerının olmadıklarını ılettıler. Kurumda beklemesının bazı sebeplerı muhakkak var arkadaslar. Ona ne yazık kı gucum yetmıyor. Belkıde paretonun soyledıgı gıbı bazı seylerın netlesmesı beklenıyor... -
@uche Hocam biz sizede güveniyoruz ve inanıyoruz. Siz bir gelişme olduğu zaman yazarsanız başkada bişey istemeyiz. Çok teşekkürler sağolun
-
@uche tekrar ve tekrar bu dostumuzun dediği doğru asıl olumsuz yorum yapanlar kötüleyenler burayı baltalayanlar. Işık göründü aslında bariz olarak çünkü süreç çoktan bitecekti(eylül ayı söylemleri haksız değildi)
-
@sansebastianozn eğer bir gelısme duyarsam paylasırım dostum. Bende kurum başkanı, kurum başkan yardımcısı ya da yetkılı bırısı degılım. Sadece sızlere yardımcı olmak ısteyen, bu dogrultuda bildiklerini duyduklarını aktaran bir kamu çalışanıyım...
-
@uche senin gayretinden ve iyi niyetinden şüphemiz yok vermiş olduğun doğru bilgilerden de hocam.Liste kurumda fakat belli ki burada başka bir durum söz konusu dava ya da başka bir durum o nedenle bekletiliyor olabilir.Sayın Başkan bile daha önceki promosyonlar gibi bilgilendirme yapardı haftaya açıklıyoruz, bugün açıklıyoruz vs vs.Ama başkan da suskun .Hayırlısı olsun inş bir an önce bu belirsizlik ortadan kalkar ve açıklanır.
-
Evet gençler size iyilik yaramıyor demekki. Söyleyecek bir şey yok arksdaşa inanmaya devam edin. Ben buradan bakanın imza atmadığını söyleyen arkadaşlarıma da şunu söylemek istiyorum. Lütfen duyumunuz olursa yazmayın arkadaşlarım gerçekten bazı insanlar bunu hak etmiyor. Bu sefer hesabı gerçekten kapatıyorum hakkınızda hayırlısı.
-
@denetcii dostum forum olarak cok üzüleceğiz, kıymetli yorumlarından bizleri mahrum bırakma... Duydum, ettim, şöyleymiş, böyleymiş, onun saçı uzunmuş, bunun boyu kısaymış... Kulaktan kulağı oyununu bilir misin dostum ilk kişi birşey söyler, en son kişiye gelene kadar neler değişir neler... Ben ilk kişiden duyduğumu sizlere aktarıyorum. Sense 4.-5. Kişiden duyduğunu bize aktarıyorsun. Malesef siklet farkımız var. Kendi sikletinde başarılar diliyorum sana
-
@uche dostum belli ki kamuya girmek için ne zorluklardan geçtiğini unutmuşsun. Bi duyum paylaştın eyvallah, çıkmadı ve illaki buna tepki gösterenler olacak. Sana tavsiyem bu kadar alıngan olma. Ve insanları da hor görürken geçmişini unutma.
-
- Ağızdan duyduğuma namusum ve şerefim üzerine yemin ediyorum. Bakan imzalamadı. Herkese iyi forumlar Allah'a emanet olun.
-
@mrnobody teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için.