2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hocam @uche bir yandan da sizde kulağımız.
Güncel, son bir duyumunuz & görüşmeniz varsa ise bekliyoruz haberlerinizi. -
Twitter dayım. Arkadaşlar lütfen buraya yazanlar 5 sn bıle almaz 1 twit atacaksınız
-
Bizim hakkımızı burada kendi işini bırakıp üç beş değerli insan dışında kimsenin aramayacağını, aramadığını unutuyorsunuz arkadaşlar.
Herbirinizin sessizliği belki birgün olarak belki birkaç gün olarak bekleme hanemize yazılıyor.
Kader; gayrete aşıktır..
-
tweetlere yüklenelim arkadaşlar , sayı çok az .
-
@mulkiyeli38 ustad sessiz kalmayin lutfen
-
Burada bir arkadaş Kasım dan önce açıklanmaz diyordu belli ki süreç oraya doğru gidiyor
-
bugün mesai bitiminde veya sonrası için 1-2 saatlik zaman diliminde açıklanmazsa ben daha foruma bakmam , çok yoruldum sayfaları yenilemekten
-
Bugünde es geçildi heralde. Bende bir kaç gündür girmiyordum cumadan önce açıklanmaz diye cumada elden gittiğine göre herkese iyi forumlar dilemenin tam zamanı heralde
-
En az 2 hafta daha sürebilir diye duydum maalesef arkadaşlar hayırlı aksamlar
-
@fetih peki duyumunuz saglam kaynaktan mi
-
Ayse tatile cikti arkadaslar
-
@fetih kardeşim 4 veya 5 gün önce yazdığın iletide eylül sonu ekim başı diye yazmışsın bugün yine 2 hafta diyorsun. Sağlam mı duyumun kardeşim
-
@fetih 4-5 gün önce Eylül sonu veya ekimin ilk haftası demişsiniz . Her iki duyumda aynı kaynaktan mi hocam?
-
Ayrica bn bisey diycem pareto bizle ilgilenmiyor diyodunuz tweet atmis simdi gordum
-
@samettin evet tweetlerle destek veriyor sağolsun. Bugün açıklanması üzerinde oldukça ısrarcı gibiydi tweetleri ,umutlanmıştım biraz ama saatler ilerledikçe sönüyor
-
benim umudum bitmiştir. Daha açıklanacağını düşünmüyorum. Hayırlı akşamlar sizlere
-
Dostlar ben size birinci ağızdan bakan hanımın henüz imzalamadığını duydum dediğimde burda hakaretler ve kötü ithamlara maruz kaldım ve o itham edenlerin seviyesine inmeyerek susmayı tercih ettim. Ama görüyorum ki gün geçtikçe benim haklılığım ortaya çıkıyor ve sizin öve öve bitiremediğiniz arkadaşların dedikleri bir bir gerçekleşmiyor. O gün yptıklarınız o kadar kaba ve haksızdı ki bundan sonra da duyum paylaşmayacağım demiştim ve paylaşmayacağım asla . Siz yine bugün yarın açıklanacak diyenlere inananın yoksa nasıl zaman geçicek banada iyi geliyor böyle haberler en azından bende zaman geçirecek bişeyler buluyorum. Siz siz olun kimsenin kalbini bilmediğiniz konularda kırmayın kalbinizde ki kini nefreti masum insanların üstüne boşaltmayın
-
@redcrossbjk Aynen dostum artık bende beklemeyeceğim bu süreç yıprattı beni maalesef herkese iyi forumlar
-
@saparaaaa herkes gergin normaldir anlayışlı olmak lazım geriliyor insan bu belirsiz ortamda ister istemez
-
@saparaaaa Hocam siz burada bekleyen insanları bir nebze de olsa yanlış anlıyorsunuz. Burada insanlar aslında bilgiye değil belirsiz olan sürecin bitecek olmasından dolayı olumlu olan duyumlara tutunuyor. Olumsuz bir şey geldiğinde belirsizliğin bitmeyeceğini bildikleri içinde duymak dahi istemiyorlar. 1 Dakika sonrası ne olacak kimse bilmiyor. Belki eli kulağında diyen arkadaşın duyumu olacak ya da sizin. Konu siz ya da o değil. Burada ki insanlar umut peşinde. Sizler de burada ki insanları anlamaya çalışın azıcık(!)