2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hocam @uche mesai saatinin sonuna doğru geliyoruz.
Sizin işittiğiniz, bildiğiniz bir haber var mı?
Bugün de olumlu bir haber alamazsak beklentimiz, umudumuz tamamen kırılacak artık. -
@megaaaa zaten bugün de açıklanmazsa belirsiz bir sürece girmiş oluyoruz
-
Bir gelişme yok, olsa sizi de zor durumda bırakmayız vs vs. dendi.
Olsa söylemezler biliyoruz fakat umut işte.. -
Sayın Başkan , Sayın Bakanın 1 saat önceki paylaşımını rtlemiş.2 hafta sonra ilk rt.Bugün var bir hareketlilik.Hayırlısı.
-
Yeni bir gelişme varmı acaba @uche ? Ve diğer arkadaşlar
-
Önceki 2 promosyon sürecini yaşamış bir arkadaşım var. Kendisi de o süreçleri buradan takip etmiş zamanında. Kendisiyle sürekli konuşuyoruz ne olur ne biter diye. Açıklanmasına birkaç gün kala genelde pareto bir duyum, bir görüş vs. paylaşmış dediğine göre. Yani siz burada bazı arkadaşlar olumlu-olumsuz şunu duyduk, bunu duyduk, 1. ağızdan vs. diyor diye olağan işleyişi kenara bırakıp olmasını arzuladığınız söylemlere sarılmış durumdasınız. Tabi herkes istediğine inanmakta özgür. Ben o duyumları paylaşan arkadaşların da iyi niyetli olduklarına, burada haber bekleyen arkadaşlara büyük heyecanlarla bu duyumlarını paylaştıklarına eminim onlara inanmayın gibi bir şey değil kastettiğim. Ayrıca onların duyumu pareto'nunkilerden daha etkili olacaktır belki bu süreçte bilemem. Sadece söylemek istediğim şu ki kıymetli arkadaşlarım, her duyumda bazı arkadaşlar gözüme çarpıyor, ilk defa inanıyormuşçasına, ilk defa duyum boş çıkmışçasına yıkılıyorlar, kahroluyorlar. Önceki promosyonlarda aylar sürmüş, bunda ilanda 1 ay içinde açıklanacak yazıyor diye beklentiye girdiniz ama işte o iş öyle olmuyor maalesef. Yani şu ruh halinizle Allah korusun aylar sürecek olursa hakikaten diyorum yaşlanacak arkadaşlar mevcut şu başlıkta. Sabrın sonu selamet biraz daha sebat gösterin lütfen. Gençliğinize yazık. Haydi hayırlı günler.
-
bakanlık ya da kurum çıkıp düzgün bir açıklama yapsa insanlar bu kadar madur olmazlar.
Listeyi açıkılamamalarına anlam veremiyorum ;bu konuda açıklama yapmamalarına daha çok şaşırıyorum.
kurum sayfasında vizyondan bahsediyor
Enkomiği de o -
-
Mesai bitmeden twit atmıyor muyuz arkadaşlar?
Hazır sayın başkan Twitter'a girmişken birkaç saat önce.
Böyle durmaktansa hiç değilse bugünlük de olsa son bir sesimizi çıkaralım, karalar bağlamadan & ölü toprağını atıp.
16.20'de yazmak isteyen arkadaşlar varsa.Olmazsa da olmaz zaten yapacak bir şey yok.
-
@heycorc404 aynı şekilde kendisine ben de teşekkür ediyorum. Ben de heyecanlanıyorum kendisi bir duyum paylaştığında onu da belirtmiş olayım senin etiketlemen vesilesiyle Dediğim gibi belki pareto'dan daha etkilidir duyumları orasını bilemem, ben pareto'yu bekleyeceğim yine de arkadaşımın söylediklerinden ötürü. Kastım kendisine ya da diğerlerine değil. Sadece buradaki arkadaşların yerini bulmayan her duyumdan sonra ilk defa olmuyormuşçasına kendilerini hırpalamalarına yönelik bir şeyler yazmak istedim, yoksa dışarıdan takip ediyordum forumu da zaten Umarım herkesin hakkında en hayırlısı olur, umarım en kısa zamanda açıklanır
-
@Edep Pareto adamdir ! Birini görmeden sesini duymadan ne kadar sevilirse o kadar seviyorum kendisini ne yapiyorsa en dogrusunu yapiyordur Allah yolunu acik etsin.
-
@RagnarNurkse amin pareto üstad bisey diyorsa bi bildigi vardir Allah onu başımızdan eksik etmesin
-
bugün de gelmezse artık sağlık ve sıhhatimiz için bu alımı unutup kendimizi başka şeylerle meşgul etmeliyiz ben bugün için çok da ümitli değilim maalesef
-
Ben umutluyum açıkcası @uche nin birçok Farklı yerden Bilgi verdiğini gözden kaçırmayın arkadaşlar. İnşallah bugün açıklanır v
-
Twit sevgili arkadaşlarım twit..
-
Twittera gelseniz keşke.
-
Bence bugünde açıklanmıycak öyle bısey olsaydı kesın @pareto_wilfredo yazardı ama Twitter a gelın yuklenelım
-
evet tweet atmaya devam edelim.
-
Arkadaşlar pareto üstad yazmayacak aldığı karar gereği..
-
@paretowilfredo bolca tweet atarak bize her türlü desteği veriyor. Sosyal mecra haricinde yapılabilecek fazla bir yol olmadığı için etkileşimi arttırmamız lazım.