2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@saparaaaa kendi adıma konuşuyorum ; kırıcı veya hakaret içeren sözlerden kaçındım. Ama duyumunun kaynağını dahi belirten arkadaşlarımız varken yeni açtığın bi hesapla rüyamda gördüm der gibi duyum paylaşırsanız insanların tepkisini çekmeniz normal. Kaldı ki paylaşımlarınız kaynak dahi belirten arkadaşları töhmet altında bırakıyor.
-
Bu tarz sonuç açıklanma süreçlerinin ne kadar zorlu geçtiğinin farkındaydım ve beklenti düzeyimi iki ay boyunca hep minimum seviyede tuttum.
Bu hafta gelen ve farklı kanallarla doğrulanan olumlu duyumlar malesef kendimde oluşturduğum beklenti kalkanını kırdı ve son güne kadar hiç olmadığı kadar ümitliydim.
Geldiğimiz nokta malesef tamamen hayal kırıklığı bu sebepten ötürü görüşlerim yüzünden beklenti içine giren her kim varsa hakkını helal etsin benden yanada helal olsun.
Kurumun kendi birimleri arasında bile ne yaptığı, ne planladığı, ne yapacağı belli değil şeffaflıktan eser yok Allah sabır versin tekrar herkese. -
En iyisi kalan sürede kaymakamlık ve hakimlik çalışmaya devam etmek sgk yı kendi haline bırakmak ..Herkese hayırlı akşamlar bol sabırlar.
-
Ben duyumum kaynağını söyleyemem kusura bakmayın yeni hesapla yada eski hesapla söylemenin ne farkı var amaç ortada bar olan bilgi. Diğer arkadaş kurumda çalışan biri bense müşakat sonucumu bekleyen biriyim bi kere aramızda fark var ben de sürecin erkenden hemen şimdi bitmesini isterim
-
Arkadaşlar acaba geceyi mi beklesek ya belki gece açıklanır daha önce de olmuş bu tür durumlar bu geceye kadar bekleyelim derim ben
-
@Aslan-Reyiz kolay gelsin reyiz.
-
@Buişbugünbitecek inşallah dostum inşallah inşallah umut ettiğin gibi olur
-
Kaynak aynı kaynak arkadaşlar maalesef durum bu sağlam diyebilirim
-
@fetih sence ne zaman açıklanır
-
@fetih Bu geceye kadar bekleyelim mi
-
@Buişbugünbitecek ben beklemiyorum kardesim
-
@Buişbugünbitecek sen beni çok korkutuyorsun kardeş bugün foruma katılıp bugün bu iş bitecek ardına akşam gelip geceyi mi beklesek.. Varsa bildiğin bizimle de paylaş kardeşim
-
Geceyi falan beklemeyin boşuna gerilirsiniz
-
@modigliani-0 aynen öyle herkes önüne baksın her hafta sıteyı kontrol edın acıklanırsa açıklansın önumüzdekı sınavlar yanmasın bu zamana kadar sgk ne zaman isterse o zaman açıkladı ancak büyük bır twıtter etkınlıgı olursa cevap alabıldık başkan cvp verdı bunlar 3 5 kişi ile olcak şeyler degıl 1600 kışı hergun yuklense acıklanmayan sınav kalmaz görüyorum ki birlik beraberlik yok o zaman sonuçta yok herkese kolay gelsin bu saatten sonra hergün gece 12 de sıteyı kontrol eder yoluma bakarım
-
İyi akşamlar, başvuruların bittiği tarihten itibaren diğer kurumların açıklamış olduğu mülakat sonuçlarına göre toplam feragat sayısı hakkında bilgisi olan var mı?
-
Üzülerek başlığı sessize alıyorum ..
-
Bismillah diyerek bir yola başlıyorsun. Hayalin ve motivasyonun sadece devletine ve milletine hizmet edebilmek. Sınava hazırlanman ve iyi bir puan alman gerekiyor. Alıyorsun. Kurum sınavlarına hazırlanman gerekiyor. Hazırlanıyorsun. Mülakat tarihleri için ayrı bekliyor, sonuçlar için ayrı bekliyorsun. Referansa tamah etmek dahi istemiyorsun. Gelen soruyor, giden soruyor, el bilmeden yorum yapıyor, yüzün önüne eğiliyor. Parası pulu, ünvanı, mevkisi için değil.. Sadece bir emeğim varsa bu emek devletim uğruna olsun diye istediğin için!
400 kişiyi göklere çıkarıp, 1200 kişiyi yere serecek bir ilan için, belki de ömrünün en güzel yıllarını seve seve feda ediyorsun. Gözünün önüne emeklerin geliyor, hayallerin geliyor, ailen ve sevdiklerin geliyor. Artık açıklayın diye yalvaracak raddeye geliyorsun. Yine de ''aman, sus, konuşma kurumun adı kötü anılmasın'' diyerek sineye çekiyorsun. Çekiyorsun da, biri de demiyor bu memleketin evlatlarının, bu parlak zihinlerin, bu vatan aşkıyla çarpan yüreklerin mum gibi eriyip gitmesine benim gönlüm razı değil.. Eyvallah diyip, yine bekliyor yine bekliyor, yine bekliyorsun..
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah var, gam yok .
-
Yine de umutsuz olmayalım arkadaşlar ben @uche dostumuzun aktardığı bilgilere göre hala yakın bir tarihte açıklanacağını düşünüyorum şahsen sonuçların, yalan söyleyecek hali yok kurumda önemli görevlerde bulunan bahsi geçen o üstadların, ki hepsi aynı şekilde sona yaklaşıldığı bilgisini vermiş, önümüzdeki hafta Pazartesinden başlayarak hem telefon hem Twitter etkinliklerine devam edelim mümkün oldukça biz yine de, hayırlı akşamlar herkese.
-
@Piraye_ Ülkede bütün kurumlar yozlaşmış durumda. Tam anlamıyla çöküşteyiz. Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihine bakın, savaş yılları hariç hiç bir dönem şu anki kadar uzun bir bunalıma ve çöküşe sahne olmamıştır. Resmen 90 nesli olarak rezil olduk. Artık ciddi ciddi Meiji Restorasyonu gibi tepeden inmeci bir reforma ihtiyaç var. Aksi halde bu liyakatsizlik, nepotism, sahte milliyetçilik ve manipülasyona açık din söylemleri bizi bir 17 yıl daha bunalıma sürükleyecek.
-
72.güne girerken sgk nin artarak artan şekilde mülakat açıklama süresi nereye varacak daha.! Şahsına münhasır bi kurum