2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@uche hocam yeni bir gelişme var mı acaba ? Bugün de bitmek üzere
-
arkadaşlar pareto nun attığı tweetlere göre top artık kurum başkanında attığı tweetlere dikkat edin
-
@bcbc3434 sabah bakan hanımı da etiketlemişti arkdslar etkinliklerde hem bakanı hem de baskanı etiketlemeye özen gösterelim.
-
Arkadaşlar, yakın bir dostumun annesi vefat ettiği için bugün cenaze merasimindeydim. Pek fazla forumda etkin olamadım. Mesai bitimine doğru başkanlıktan bir abizimile görüştüm. Liste kesin olarak kurumda değerli dostlarım. Neden açıklanmıyor diye sorduğumda '' verdiği cevap eli kulağında '' dedi.. Bana özelden ulastıkları kısılerı ıleten kardeşlerime de, yarın ınsallah onlarada ulasmaya calısacagım..
-
@uche
Allah hayırlısını versin herkes için. -
@uche Başınız sağ olsun kardeş. Allah günahlarını affetsin.
-
@uche Hocam açıklansa da açıklanmasa da samimiyetinize inanıyor ve uğraşlarınız için gönülden teşekkür ediyoruz.
Allah sizden ve dolaylı da olsa desteklerini esirgemeyen arkadaşlardan, forum yöneticilerinden razı olsun. -
@uche hocam bu hangi kulağın eli allah aşkına. Git git bi türlü dokunamadı kulağına.
-
@kpssınavı dostum bana söylenen neyse onu söylüyorum..
-
@megaaaa kardesım acıklanmasını inan canı gönülden istiyorum, keske elımden bırseyler gelsede hadı acılayın artık dıyebılsem. Bende ondan bundan duyduklarımı sızlere ıletıyorum
-
@uche Allah rahmet eylesin inşallah üstad. EyvAllah
-
@uche Biliyoruz hocam. Elçiye zeval olunmaz & niyete bakarız.
Tekrar teşekkürler tüm çabalarınız için. -
@uche öncelikle basınız saolsun. Biz bugün Hidayet Mercan'a -Başkanın özel kalem müdürü- mesaj attık twitter üzerinden ne zaman acıklanacak bilgi verebilir misinz diye. Konu hakkında hiçbir bilgim yok dedi bize belirtmek istedim yeri gelmişken.
-
@newworldorder Özel Kalem müdürü değil pardon özel kalemde çalısan denetmen Hidayet Mercan.
-
@uche Allah rahmet eylesin hocam
Sağolun yinede -
@newworldorder kardeşim ne bekliyordunuz pardon da? Bakan imzaladı gençler listeler kurumunuzda hadi hayırlı olsun mu deseydi? Ben hüdai beyden bizzat bilgi aldığımı sizlere zaten söyledim.
-
@uche Neden yükseldiniz anlamadım yeri gelmişken söyledim yazmayı unutmuştum. Büyütülecek bir şey değil bize bilgi vermediler bunu demeye calıstım. Neden sürekli yanlış anlıyorsunuz?
-
Kıymetli arkadaşlarım,
Konumuz dışında olacak lakin hepimizi ilgilendiren ve hakkımız olduğunu düşündüğüm bir konu hakkında kulağınıza su kaçırmak için yazıyorum.
Bildiğiniz üzere hukuk fakültesi mezunları İİBF için ihdas edilmiş A grubu hemen hemen tüm ilanlara başvurup, kurumlara yerleşebiliyor. Bu aralar gündemde ise Yargı Reformu var. Bu doğrultu da "Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı" yani Avukatlık sınavı getirilecek. ÖSYM tarafından yapılacak sınavdan yeterli puan alanlar doğrudan avukatlık stajına başlayabilecek; hakimlik, savcılık ve noterlik için ayrıca mahsus sınava girebilecekler.
Şöyle ki hukuk fakültesi mezunlarının, İİBF öğrencileri için ihdas edilmiş A grubu kadrolara girmeye hakkı var ise; Avukatlık sınavına girebilmek ve sınavdan yeterli puanı alıp gerekirse yeterliliği verdikten sonra mesleği icra edilmekte İİBF'linin hakkıdır. Netice itibariyle KPSS sürecinde hukuk derslerini görmekteyiz. Keza bir sınav var ise, o sınavdan başarılı olacak her öğrencinin hakkı da doğmaktadır.
Demem o ki; yasal düzenleme hali hazırla gündemde iken, İİBF mezunlarının da Avukatlık sınavına girmeye hak kazanması ve sınavdan yeterli puanı almak kaydıyla staj sürecinin başlatılması yolunda bir kamuoyu baskısı yaratabilir miyiz? Üniversitede gördüğümüz onca hukuk dersine, bu süreçte bir fiil kanun ezberleyip çalışmamıza rağmen bu hak bize tanınmıyor ise; hukuk mezunlarınında bizim alanımıza yıllardır yaptığı tacizin önüne geçilmesi yolunda tek ses olup; ilgili makamlara ulaşıp meramımızı aktarmamız, sesimizi gür çıkarmamız bir hayal midir?
-
@Piraye_ hocam kizmayin ama buna izin vermezler keske verseler bu buyuk bir hayal insallah yanlis bisey yazmadim emin olun bnde cok isterdim bunu
-
@Piraye_ hocam TUS'a da girip kardiyolog olalim mi?