2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Dernek başkanı falan birilerinden cevap alınmıştı en son twitterda arkadaşlar yok mu ordan bir haber kimdi onlar üzerine düşelim
-
Arkadaşlar sgknın sitesinde khklı birileriyle ilgili ilanen tebligat yapmış personel dairesi. Altında kurum başkan vekilinin imzası var. Twitter profilini buldum biraz da ona tweet atmayı deneyelim belki ilgilenir.
https://twitter.com/cceylan58 -
@paretowilfredo üstad bu hafta bi gelişme olur mu açıklanır mı
-
Şaka mı bu
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Şaka mı bu
Gerçekmiş twitter profil açık.
-
ArkadSlar yok mu bir gelisme oturduk oturdugumuz yerde
-
Forumda bile hareketlilik yok maalesef
-
İlandan önce ilanın geleceğini söyleyen bi hoca vardı facebookta
Murat hocaydı galiba ondan da mı ses yok ? -
@FATMAN06 Bu hafta sorusturucam demisti
-
Arkadaslar önceki alimda sonuclar mulakatlar bittikten ne kadar zaman sonra aciklanmsti? 6 ay mı? Bir de sonuçların aciklanmasindan sonra meslege kac ay sonra baslanmısti? Bilen biri yazabilirse sevinirim.
-
@872 6.5 ay sonra açıklandı. İşe başlama olayı ilden ile farkediyormuş sanırım
-
Geçen alımın mükakat sonuçları açıklandıktan sonra gvs 2-2.5 ay sürmüş
-
@872, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaslar önceki alimda sonuclar mulakatlar bittikten ne kadar zaman sonra aciklanmsti? 6 ay mı? Bir de sonuçların aciklanmasindan sonra meslege kac ay sonra baslanmısti? Bilen biri yazabilirse sevinirim.
8.Dönem ilanı 23 Aralık'ta geldi.
20 Ocak'ta mülakat listesi belli oldu.
24 Şubat mülâkat bitişi.
6 Haziranı 7 Hazirana bağladığı gecede sonuçlar 12 buçukta açıklandı ( her saatte olabilir anlayacağınız
25 Temmuz'da il tercihlerimiz sonuçlandı.
20 Ekim'de iş başı yaptım.
( En erken başlayan benden 1 ay önce başladı. )Fikir vermesi açısından paylaşım yaptım.
-
@FameFabre çok teşekkür ederim hocam,çok sağolun ayrıntilı bilgi verdiğiniz için.
-
@kitapsever teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Bugün bi haber aldım duyum diyebiliriz. Öncelikle şunu söyleyeyim bende sizin gibi bekliyorum. Herhangi bi art niyet yoktur yani. Listeler hazır bakanlıkta imiş bunu zaten biliyoruz. Bakan hanım geçtiğimiz Pazartesi günü imzalayacakmış lakin memur zamlarından dolayı ertelenmek zorunda kalmış. Bakanlık çalışanlarının ve kaynağımın tahmini Çarşamba gününe kadar imzalanacağı yönünde. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
@takkurt bilgi için çok sağol umarım açıklanır bu hafta inşallah
-
@takkurt sağolun bilgi için. Umarım dediğiniz gibi Çarşamba açıklanır.
-
@takkurt teşekkür ederiz hocam sağolun.
-
İnşallah dostlar dua edelim uzamasın süreç 🤲