2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Pmprofx Kardeşim 5 10 gün sıkıntılı da olsa katlanılabilir bir süre ama aylar ayları kovalamaya başladığı zaman sıkıntı olur.. Bu kaynağınız güvenilir birisi mi acaba?
-
bir arkadaş bu çarşamba imzalayabilir diyor, diğer arkadaş 10 gün içinde ricada bulunulacak diyor inşallah en azından biri doğru çıkar
-
duyumlara inanmayıp duyumsuzda kalmayalım
-
Arkadaşlar duyumların olması güzel, paylaşan arkadaşlara kendi adıma teşekkür ediyorum ama bu duyumlar Twitter’da ilgili kişileri etiketleyerek tweet atmaya engel değil, ya da ara ara kurumu arayarak kendimizi hatırlatmaya, duyum var bekleyelim gibi bi durum var sanki, bunun sonu yok böyle böyle haftalar aylar oluyor, haberi paylaşarak tweet atmaya devam edebiliriz, duyumlar gerçekleşirse ne güzel, ama gerçekleşmezse de en azından sürekli kurumun gündeminde kalalım bi şekilde.
-
@tuntirikos bende bunu diyorum da sesimi duyuramıyorum hocam.aynen öyle duyum olmayınca kızıyosunuz deniliyor bide..duyuma kızmıyoruz..duyuma güvenip rahatlamaya kızıyoruz..böyle aylar ayları kovalar duyumlar bitmez.bende sordurdum komisyondan biri daha açıklanmaz o demiş..buyrun cenaze namazına.sonra bikaç ay dedim diye ben kötü olurum burda..bi güneşli bi bulutlu gideriz..siliniyoruz her gün geçen yapılan girişimde unutuluyor unutturmayalım!!
-
Arkadaşlar son zamanlar da SGK ya da Bakanlığı arayıp bilgi almak isteyen oldu mu acaba?
-
@redcrossbjk
-Alo
-Merhaba, sizin denetmen yardımcılığı için rahatsız etmiştim.
-Ne rahatsızlığı buyrun,-
-Bir gelişme var mı acaba?
-şu an hiçbir gelişme yok. Komisyon takdiri bir durum.
-Listelerin hazır olup bakanlığa gönderildiği bilgisi var, bu doğru mu acaba?
-biz sadece komisyona kadar olan kısmını biliyoruz, buradan sonra ki söylemler çıkarımlar ile bir bilgimiz yok. Komisyon çalışmalarına devam ediyor
-Süreç uzadıkça belirsizliğimiz artıyor...
-(Sözü kesiyor) emin olun süreç uzadıkça biz sizden daha rahatsız oluyoruz. Şu an da bize gelen herhangi bir liste ya da bilgi yok. Bizde bir an önce açıklansın istiyoruz.
-Peki, teşekkür ederim. iyi günler -
@redcrossbjk
-merhaba, bu kurum mimli, arayarak, twitterla felan üstesinden gelinemiyor.
-ee
-derim ki gelin daha aktif olalım, meclise gidelim, iktidar partisine ulaşalım. Olur olur olmaz yine olmasın.
-tamam ama şöyle deyiverin, böyle yapıverin.
-tamam fikir vermeniz güzel, haydi bize 10 bay-bayan lazım var mısınız?
-.........................
(2 gün sonra)
-yok mu bir haber? Duyum ver. Yok o duyumu verme şu duyumu ver. Bakan şurada ondan. Güvenlik soruşturması şöyle bundan...
Haydi Sgk'yı arayalım. -
@cemalicoşan hocam herkes herşeyden korkar hale geldi burda kimseyi de suçlamıyorum.twit de bi umut .olmayacağını bildiğimiz başka umut ama ona bile birilerini bulamazken siz canınızı yormayın boşa.bakın pareto dedik günlerdir sayfada yok.niye insanalrın işleri var.herkes bi yere kadar.sonra kendi hayatlarına bakıyor.guy bi arkadaşım ciddi tasarruf tedbiri alındı yeni ilan gelmez dedi.GUY BEKLEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR.herkes bi umut bişeyler bekliyor heralde ondan sessiz..bi zaman sonra bende sesimi kesicem.hayatıma bakıcm iyi kötü .burda cidden etkinlik yapalım suraya buraya gidelim şunlarla konuşalım diyen tipler mumla aranacak.çünkü herkes tükenecek.zaman tüketiyor.hiçbişey DEĞİŞMİYOR...
-
Süreç ne yazıkki bir karamsarlığa doğru gidiyor 26sında açıklanır diye büyük umutla bekledik. Olmadı. Hafta bitsin 29una kadar kesin dendi yine olmadı. Ve şimdi kimse bişey diyemiyor . Üstatlar bi el atın duruma lütfen
*”kesin”den kastım daha da uzamaz manasındadır -
@heycorc404 bilgi alacağını söyleyip bize aktaracagini söyleyen denetmenler derneği başkanından ses yok kurum yönetici idarecilerinden ses yok komisyon vs üyelerinden ses seda yok bildiğin ne haliniz varsa görün biz kendi bildiğimizi okuruz havaları var.. herkes mavi boncuk dağıtıyor ama kimse bir şey yapmıyor.. Bizde öyle boş boş bekliyoruz ne yazık ki
-
@paretowilfredo üstad hiç bir bilgi duyum yok mu? Bari siz sessiz kalmayın. Şu var bekleyin deyin fakat bi ses seda lütfen
-
@cemalicoşan Hocam durum aynen dediğin gibi. Kuruma bakanlığa meclise gitmek gerek ama sadece Ankara dışında olanlar çok iyi olur Ankara'da olsam ben de katılırdım diyor. Yahu Ankara'da oturan kimse yok mu ? Kuruma gidip kardeşim bizim sonucumuz nerede yetkili biriyle görüşmek istiyoruz diyebilecek bilmiyoruz kem küm dediklerinde sonucumuzu öğrenmek istiyoruz şeklinde bir dilekçe yazıp bırakabilecek hiç mi kimse yok. Twitter etkinliği dışında pek bi hareket olmayacak anlaşılan. Aylarca beklenecek gibi duruyor. İnşallah 9. promosyonu aramayız.
-
@ilanmılano Ankara'da olup mülakata giren yüzlerce kişi vardır. Neden ellerini taşın altına koyup sonuçların açıklanması için çabalamıyorlar anlamak güç. Alt tarafı kuruma ve bakanlığa gidip meramımızı anlatacağız.
-
Gerekirse chp iyi parti gibi milletvekillerine ulaşarak çalışma bakanlığı bünyesinde alımlarla ilgili soru önergesi verdirilebilir. 1400 kişiden rahat 200 kadarı Ankarada ikamet ediyordur. Meclisten randevu talep etseniz bütçe süreci başlamadan, ister iktidar grubu ister muhalefet grubu vekillerinden görüşme talep etmek gerekecek.
-
@RootofAllEvil (önceki yazılanları hesaba katmama ihtimalinden azade) yine fikir verildi... cidden sosyal hayatta nasıl bir davranış modeli var buradaki insanların merak ediyorum.
Gidilmesi halinde geliyor musun gelmiyor musun Hocam? -
@cemalicoşan evet arkadaşlar herkes topu birbirine atıyor mülakat için imkan bulup giden arkadaşlar yine kendi gelecekleri için ankaraya gidebilirler pekala..
-
@redcrossbjk hocam bunlara tekrar yazmayı düşündünüz mü.ben şahsi araştıracktınız diye yazdım mesela murat beye..ama defalarca söyledim .bir kişiyle olmuyor bu.onların amacı işte tamam ilgilendik.bunu da millete gösterdık gerçekten ilgilenen adam kendi dönüş yapar mesela..biz ağzımıza bal çalındı diye oturursak 9 .promosyonu mumla ararız..
-
@guzelgunler Dernek başkanına bende twitterdan mesaj attım ama bırakın cevabı okumadı bile kardeşim
-
@redcrossbjk işte tam da bunu diyorum tek tük atarsak kimse nin tınladığı yok.yalandan illgilendik .bu.pareto yu falan beklemeyelim biz bi tag olşuturalım bi saat belirleyelim ben kafayı yicem evde..