2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@atanamayan kim bakar hocam?
-
@rmznsymn Dostum kurumda bildiğim kadarıyla genel sekreterlik diye bir makam bulunmamakta.
-
Mit yaptığı güvenlik soruşturması 30 iş günü içinde tamamlanması lazım..
Yönetmelik söyle; c) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması taleplerinin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçları en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturması sonuçları en geç 60 iş günü içinde cevaplandırılır. Soruşturma ve araştırma sonucunu içeren bilgi ve belgeler ilgilinin işlemini yapan makamlardaki dosyasında asgari “gizli” gizlilik derecesinde aidiyet konusuna göre fiziki ve/veya elektronik ortamda muhafaza edilir.
Mülakat bitiminden itibaren kaç iş günü geçi acaba -
@redcrossbjk "yapılması taleplerinin ilgili makama ulaşmasından itibaren.." kurum acaba hemen ilgili makama listeleri gönderdi mi onu da bilmiyoruz.mulakat 26 sında bitti soruşturma icin hemen 26 sında mi başlanıldı o da var
-
@albertcamus benim bildiğim kadarıyla egm bakar
-
@albertcamus hocam mit sgk denetmenliği için bakmaz. Kaymakamlık hakimlik vs deseniz bakar ama sgk denetmenlik için bakmaz.
-
@calikusu29 Hocam şu an yapılan güvenlik soruşturması değil, o mülakat sonuçlarından sonra form ile başlıyor ve egm yapıyor. Bu ikisi birbirinden tamamen farklı süreçler.
-
@atanamayan Peki hocam, öyle diyorsanız öyledir
-
Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığınca, a) Güvenlik soruşturması; 1) 10/7/2018 tarihli ve 30474 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 3 sayılı Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usûllerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin ekli cetvellerinde belirtilen kadro, pozisyon ve görevlere atanacaklar için Cumhurbaşkanlığınca gönderilen taleplerde yer alanlar, 2) Kamu kurum ve kuruluşlarınca yurtdışı teşkilatında görevlendirilecek diğer personel için Cumhurbaşkanlığınca gönderilen taleplerde yer alanlar, 3) Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığında çalışan veya çalışacak olan personel, hakkında yapılır. b) Arşiv araştırması;
-
Bence olmaz diye bir şey yok arkadaşlar. Arşiv araştırması mit tarafından güvenlik soruşturması polis tarafından yapılır. Arşiv açıklanmadan güvenlik açıklandıktan sonra yapılır
-
@calikusu29 bu süreç bitince hemen demek istedim yanlış yazmışım
-
@rmznsymn hocam kurumda genel sekreterlik makamı yok baska bir makamdan bilgi edinmiş olmayın?
-
@newworldorder Bende öyle biliyorum. Hem kurumda hem de bakanlıkta Genel Sekreterlik diye bir makam bulunmamakta.
-
@Friedman17 Genel Sekretelerlik mevzu da ayrı sorun. Öyle bir makam yok ne yazık ki.. Bu da bu duyumu da boşa çıkarıyor ne yazık ki
-
Facebooktaki hocadan haber cıktı mı acaba
-
@emilsax yazmıştım 2 gün önce cevap vermedi
-
@muratttttt eyvallah hocam sagolun.
-
Bence açıklanmamasının nedini tamamen keyfi 13-14 ay ne soruşturması ne arşiv araştırması olucakki bu mülakatlar bu kadar bekletilmiş bizimki 1 ayda açıklansaydı olay olurdu ondan açıklamıyolar bence
-
İlanda 30 günlük süre olduğu için umutluydum kesin gözüyle bakıyodum ama yönetmeliğe bile uymayanlar için artık ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah fazla uzun sürmez
-
bu hafta da yalan oldu.hic umitlenmeyin arkadaslar..ben artik sgk sitesine bakmiycam bile bu hafta