2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@cemalicoşan önümüzdeki hafta yeterlik sınavı öncesi 2 haftalık eğitim olacak gelemeyeceğim maalesef
-
@guzelgunler Ben o kafayı yeme evrelerini çok oldu geçeli kardeşim.. Ne psikoloji kaldı ne bir şey. Elimden geldiğince birilerini aramaya birilerine yazmaya çalışıyorum. evden dışarı çıkamaz oldum, kimselerin telefonlarına bakamaz
-
@RootofAllEvil detay verdiğin için teşekkür ederiz zira talebimizdi. Doğru adres: instagram. Gözünü seveyim akıllı tv felan da işe yarıyor. Başarılar.
-
pareto başka gruplarda gayette aktif hocam..halkbank ilanı ile ilgili bişeyler yazmış.el,elin eşeğini türkü çağırarak arar diye biz söz var..siz bekleyedurun..duyumların gerçekleşmesini..birilerinin el atmasını..birilerinin yeni duyum getirmesini..
-
@redcrossbjk Merhaba dostum. Bugün çok yoğun ve yorucu bir gün geçirdiğimden, bunun yanında da açıkçası yığınla işim olduğundan foruma en fazla bir saattir bakabiliyorum, size de ancak geri dönüş yapabiliyorum.
Bugün bir iki temasım oldu, Kurum kanadı hala açıklanması için çalışıldığını söylüyor. Bir başka kaynağım ise listelerin daha yenilerde hazır olduğunu ama ne zaman açıklanacağına dair net bir tarih olmadığını söyledi.
Bu açıdan bakınca Kurumun liste ile işi bitmiş gibi görünüyor. Artık ben de top Bakanlıkta diyebilirim, yüzde yüz emin olmamakla birlikte.
Eğer iş Bakanlığa gittiyse beni düşündüren konu şu. Şimdi bu yönetmelik zaten delindi. Yani açıkçası +1 gün ile artı daha fazla gün çok da Bakanlığın umurunda olur mu emin değilim. Bakan Hanım, diğer dört alımı imzalamaz iken bunu neden imzalayacak bundan da emin değilim. Kurumun bu alımı çabuk neticelendirmek için çabaladığına inanıyorum. Bana gelen yansımalar da bu şekilde. Ama aynı baskı Müfettiş Yardımcılığı için de muhakkak ki yapılmıştır. Sn. Mustafa Apaydın'ın durumdan çok da mutlu olduğunu ve rahatsızlığını dile getirmemiş olduğunu düşünmüyorum.
Umarım Bakanlık dehlizine düşmez bu promosyon da. Hafta içerisinde yine bilgi almaya çalışacağım.
Vaktim olduğunda ve bir nebze bilgiler olgunlaştığında, her zaman olduğu gibi elimden geleni fazla fazla yapmaya çalışacağım. Özelde zaten herkese ben durumu iletiyorum, rahatsızlıklardan, mağduriyetlerden bahsediyorum. Sosyal medya kanalından, keza haber haline getirerek süreci sürekli bir şekilde sıcak tutmaya devam edeceğim.
Ama tek bir değişkenin unutulmasını istemiyorum dostum, sizlerden ricam bu. Yapmam gereken belki 20 iş var, benden bir şeyler bekleyen onlarca farklı insan var. Ben ise bir kişiyim Bu konuda anlayışlı olacağınızı umuyorum. Size kötülük edenlere kızıp, dostlarınızı incitmeyin.
Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar hepinizin. -
@paretowilfredo listenin bakanlığa gitmesi halinde erken açıklanması için bir sebep ariyorum ama yok !Harbi liste bakanlıkta ise soğuk su içelim içtim bile haberler iç açıcı olmasa da iyi ki varsniz sağolun dostum
-
@aroma Bunu değiştireceğine inandığım tek bir şey var dostum, o da Kurumun baskı yapması. Ne kadar etkili olabileceğini de zaman içerisinde göreceğiz. 10 gün içerisinde diyen ya da yarını işaret eden dostlarımız olmuş. Umarım haklı çıkarlar. Çünkü Bakanlığın süreçler uzadıkça rahatsızlığı artacağına, umarsızlığı artıyor. Bakan değişikliğini beklemek zorunda kalmayız umarım. Bakalım biz de yeniden sorup soruşturacağız dostum. İnşallah güzel haberler ile geliriz. Var olasınız dostum, siz de öyle
-
@paretowilfredo üstad içleri orman yangını gibi olmuş 1400 kişi var bize sizden başka bilgi veren olmadığı için yine dönüp dolaşıp sizi buluyoruz, bundan sanırım çıkmaz içine düşünce pareto yetiş dememiz.. belirsizlik o kadar zor ki denize düşen yılana sarılır gibi bir nebze olumlu bir haber peşine düşünüyoruz. Geç de olsa yine de bizleri cevapsız bırakmıyorsunuz, teşekkür ederim. Umarım önce ki alımlara dönmez ve bir an önce açıklanır bizde yolumuza bakarız. Teşekkür ederim tekrar
-
Yarin yine arayalim arkadaslar bakanligi ve sgk yi sosyal mecrada da bastiralim elimizden geleni yapalim hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@paretowilfredo hocam inciittiysek özür dileriz.hepimiz öfke küpü olduk bende çok rahatsızım..süreç karakterlerimizi değiştiriyor..ben sizden şunu rica ediyorum.siz öncü olun biz destek verelim etkinlik falan.bu ne benim tek başıma ne sizin ne de başkasının tek başına baş gelebileceği bi iş değil.ve bir elin nesi var iki elin sesi var mantığıyla ve dikkat çekmek için çok olalım diyorum.
-
@paretowilfredo korkum şu ki bunca çamur kirliliğe kurum da yenilecek .
-
@guzelgunler Estağfurullah dostum, hak veriyorum elbet. Sitemim biraz, başka başlıklarda takılıyor sözüne idi açıkçası. Herkes benden bir şeyler bekliyor, kimseyi geri çevirmeden herkese yardımcı olmaya çalışıyorum Bu yönden tabi ki alakasız değilim bu başlığa da. Arka planda da sürekli bir kovalamaca hali var emin olun. Bakalım dostum yeniden organize olmaya çalışacağız süreci tekrar tekrar dile getireceğiz. Çünkü herkesin sabrı tükeniyor, emin olun benim de. Bu Bakanlığın, en insan odaklı olmasını umduğumuz yerin bu kadar insan emeğini hiçe sayar şekilde davranması inanılmaz bir şey ve bu ister istemez beni de fazlasıyla sinirlendiriyor.
-
@aroma Umarım öyle olmaz dostum. Yine de güzel düşünelim, düşünmek zorundayız. Ama bu demek değil ki boş duralım. Bulduğumuz her yerden twitlerde durumu belirtmek, haberi sürekli olarak idarecilerin burnunun dibinde tutmak bence faydalı. Geçtiğimiz yıl yaptığımız bir haber makamda epey ses getirdi, bunu bizzat biliyorum. Bu yönden dikkatlerini çekmek gerek.
-
Çalışma bakanlığı bünyesinde açıklanmayan diğer 3 mülakatı da kapsayacak şekilde ortak büyük bir etkinlik yapsak, guy mülakatları için tag satın almadan spontane başlayan bi etkinliğin bile katılım çok olduğu için gündeme girdiğini hatırlıyorum, yine neden olmasın, bu gerçekten hem mülakat sonucu hem yeni sınav ilanları bekleyen herkesi ilgilendiriyor, KPSS’den yüksek puan almak tek başına hiç bir şey ifade etmiyor, bir etkinlik planlasak, aynı zamanda yarın hem kurumu hem bakanlığı telefonla arasak sürekli, bilmiyorum bir etkisi oluyor mu ama sadece bekleyince sessizce kabullenmiş ve çaresiz gibi oluyoruz, çok sinir bozucu bir durum, ya da daha iyi bir etkinlik önerisi olan varsa onu yapalım ama bişeyler yapalım lütfen, bir yılı aşan süreçler var arkadaşlar bu bakanlıkta, durumun ciddiyetine varmamız lazım, umarım buradaki olumlu duyumlar gerçekleşir ancak gerçekleşecekse de gerçekleşmeyecekse de bişeyler yapalım, bir tag belirleyip yarın forumdaki diğer sayfalarda, facebooktaki gruplarda paylaşıp tweet atalım bol bol en basitinden, şu ölü toprağının atılması lazım bi üzerimizden.
-
Arkadaşlar, kurumun eski genel sekreteri ile bir şekilde irtibata geçtim. Şuan listeler hazırlanmış ancak GVS süreci olduğu için açıklayamıyorlarmş. Şuan belgelerimiz MIT teymiş. bu süreç hemen açıklanacak. Yani şuan yarın 3 gün 5 gün diyenlere pek ihtimal vermeyin. Allah yardımcımız olsun. Hayırlı günler.
-
@rmznsymn hemen derken
-
@rmznsymn hemen açıklanacak derken hocam?
-
Her gün bir arkadaş duyum adı altında bir şeyler yazıyor. Her ne kadar umutlanmak istemesem de içimde bir yerde bir heyecan oluyor. Günün sonu yine hüsran...
-
@rosecity hepimiz aynı duygular içindeyiz kardeşim . Hep bir umut içinde yaşıyoruz
-
@rmznsymn sgk süreci için mit bakmaz hocam.yanlış bilgi..