2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hadi inşallah,çarşamba olmasa da cumaya da razıyız.
-
@872 ben bu hafta sonuna kadar razıyım kardeşim
-
@redcrossbjk inşallah hocam, bu hafta bitene kadar açıklanır inşallah.
-
@takkurt hocam söylediğinize umutlanmamak elde değil ama inandırıcı da gelmedi(kaynağınız güçlü mü?)zira geçtiğimiz pazartesi açıklayack olsalardı özel kalem hiç haberim yok listeden demezdi.ayrıca bazı arkadaşlarda gvs sürüyor diyor bi çelişki doğuyor.gvs ye inanmak daha mantıklı görünüyor.
-
@872 geçen alım 7 ay sürdü işe başama konusunda yönetmelikte 12 ay içinde diyor bir sene olduğu halde yeni çağırılan arkadaşlar olmuştu.soy adına göre gvs yapılıyor diye duydum gvs o aşamada bu kadar uzun sürüyorsa şu aşamada yapılanın bu kadar uzaması da bi çelişki ...bilmiyorum hocam yaa..herşeye inanmaya meyilliyiz pareto hoca da yok ortalıkta bi el atsa dedik..herkes bişeylere inanmak istiyor ama herkes bi umutsuz.hadi umut eden arkadaşarın umutlarının tükenmesini bekleyelim bu hafta sonuna kadar hala bişey çıkmazsa..son bi haftaya twit falan yapalım..hala çıkmıyosada önümüze bakalım..günler günleri aylar ayları kovalıyor böyle her duyumda..
-
@guzelgunler çok belirsiz bir dönemdeyiz hocam maalesef. Hepimiz birşey söylüyoruz ama tahminden,öngörüden yada duyumdan öteye geçmiyor. Genelde de çıkmıyor. Yanlış anlaşılmasın kimseyi eleştrmiyorum. Hepimiz iyi niyetliyiz tabi İnşallah süreç çok kısa sürer de rahatlarız hepimiz.
-
@872 bende duyumlara inanmıyorum hocam artık sadece gereksiz bi heyecan oluyor bu defa bundan rahatsız oluyorum..sgk dernek üyeleri de süreç devam ediyomuş diyip işin içinden çıktılar.bi arkadaş vardı özelden mesajlaşmıştık haber yapabileceğini falan söylemişti..sonra o da kayboldu..herkes yoluna bakıyor birer birer eksiliyoruz..
-
Ben ilk defa bu duyuma inandım belki de kendimi inandırmak istedim bilmiyorum ama inşallah olur.
-
@guzelgunler burcu hanım üstadlara sorduğunda sürecin devam ettiği bilgisini almış. Hocam sabretmekten başka çaremiz yok maalesef. Umarım en kısa süreçte açıklanır sonuçlar.
-
hocam şunu bilin çarşamba cumayı cağırır cuma pazartesiyi böyle gider durur(tecrübeyle sabit) hadi çarşambaya kadar bekleyelim ama mutlaka hazır bi kere ses çıkarmışken arayı soğutmadan tekrar hatırlatalım kendimizi bu hafta içi.
-
@guzelgunler hocam kaynağımın güçlü olması nasıl ölçülüyor bunu bilmiyorum açıkcası lakin öyle ya da böyle biz zaten o günü bekleyeceğiz. Umutlanmamak elde değil evet ama yapabildiğim bu. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@takkurt bakanlıktan biri mi ?kurumdan söylenenler hiç doğru çıkmadıda.
-
Sürecin devam ettiği bilgisi?? Süreç devam ediyo bi tek bu kesin zaten süreç bitse acıklarlar. Süreç devam ediyo muhabbeti bir bilgi içermiyor
-
Bekleyip görelim dostlar
-
Bence adamı söylediğine pişman etmeyin. Aslında ben sizi de anlamıyorum duyum olmayınca bir sitem duyum olunca inandırıcı gelmiyor. Bence böyle troll olmayıp duyumunu paylaşan adama teşekkür edin geçin. He şunu da unutmayın her duyuma muhalefet olursak her insanla her yazılanla tartışırsak uzun vadede biz 1400 kişi girdik nerde bu millet dersiniz. Bu millet küstü küstürdüler küstürüyorlar. (Kimse üzerine alınmasın genel konuştum)
-
adı üstünde duyum zaten kimse müneccim değil arkadaşın yazdığı şey gerçekleşmezse sağlık olsun deriz
-
Bakan hanım Japonya'da değil miydi? Çarşambaya donmuş olacak mi acaba
-
@denetcii ben kendi üzerimi ilgilendiren kısmına cevap vereyim.ortada bi tartışma yok hocam.fazla gerginsiniz..(bi süredir sizinle ilgili gözlemim bu)gayet normal bi soru sordum..duyum sağlam mı..bu..yok derse de niye sağlam duyum getirmiyon demiyecektik..ya da sağlam derse oo o zaman senin torpil iyidir de demiyecektik..bir iç rahatlatma hepsi bu..birileri küstüğü için değil..bence duyumlara inanmayıp artık hayatına bakmak gerektiği için gidiyor bi süre sonra..burdan hepimiz (siz de dahil )bi gün gideceğiz.
-
@takkurt inşallah açıklanır
-
benimde edindiğim bilgiler duyumlarıma göre 10 gün içerisinde tekrar bakan hanıma rica bulunulacağı yönünde