2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
zaten bundan daha kötü ne olabilir ki aylar aylar olmuş ki ben artık bazen unutuyorum birileri sorduğunda ne mülakatı diyorum
-
Üstad bu akşam bir açıklama yapabilir dostlar..
-
@Aslan-Reyiz akşam derken üstad yarın mı
-
@brumberg bu gece yüksek ihtimal veya yarın
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim
-
Ilanin gelcegini haber veren murat urat kazananlari tebrik etmis butceden once aciklanacakmis kkesin bilgi
-
@Aslan-Reyiz basin sözcüsü önden haberi bıraktı
-
Ev halkina açıklanacak demeye dilim varmıyor yine !
-
@jokerface bütçe çarşamba başlıyor diye not düşmüş yarın buralar alev alev
-
@jokerface nerde açıklamış hocam bunu
-
Sevgili Arkadaşlar, Bütçe görüşmelerinden önce açıklanacağına dair net bir duyum aldık. Şimdiden kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz... Bütçe çarşamba başlıyor bu arada...
Murat urat yazmış o halde yarın açıklanıyor yanlış mı anladım ben -
@redcrossbjk nereye yazıyor hocam bide onu soyleseniz
-
Facebook sgk sayfasinda bakarsaniz gorursunuz arkadaslar galiba yarin muradimiza eriyoruz bir aksilik olmazsa
-
@Aslan-Reyiz balkon konusmasi
-
Merhaba dostlar. İyisinizdir umarım?
@Aslan-Reyiz dostumla istişare ettik. O da benden evvel haberimi getirmiş sizlereBugün çok yoğun bir gün olduğundan daha ancak bu saatte kendime gelip de dönüş yapabiliyorum.
Tüm göstergeler, gerek benim kaynaklarım gerek diğer dostlarımızdan gelen bilgiler, @Aslan-Reyiz ile üzerine konuştuğumuz haberler bu hafta içerisinde sonuçların açıklanacağına işaret ediyor. Kimle konuştuksa aynı şeyi işittik. Kaynak sayısı nedir derseniz 5-6 farklı kişinin bilgisi bu yönde. Bu konuda zannediyorum mutabıkız. Diğer yandan konu SGK olunca yine de ilk dile getirdiğim geçtiğimiz sefer üzerinde durduğum "yıl bitmeden" cümlesini daha öne alıyorum. Neden derseniz, bu kurumda ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Ancak bu hafta ihtimalinin Kurumun idarecisinden, bu konuda haber bekleyen daha alt kademe personeline kadar herkesin beklentisi olduğunu da söylemek isterim. Bu yönden çok kuvvetli görünüyor bana gelen haberler. Ama dediğim gibi temkinli olmamız için fazlasıyla sebep var. Ama Aralık ayı çıkmadan inşallah güzel haberler alacağız, öyle görünüyor.
İnşallah bunca haber yanıltıcı olmaz ve süreç bir an evvel tamamlanır dostlar. Yine aksilikler durumunda soruşturmamızı yenileriz.
Bahtınız açık olsun hepinizin -
@jokerface bütçe ne zaman peki
-
Benim bu başlıga artık kalbim dayanmıyor. 5 aydır şu anı bekliyorduk ne diyebilirim ki.
-
@paretowilfredo biz senden razıyız Allah razı olsun...
-
@sgkdntyrd https:// www. facebook. com/groups/1779225339067821/ burada hocam
-
@brumberg carsamba yazıyor heycandan olecem simdi