2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@lastmetal ilk günden itibaren Bakan Hanımın da tüm görüşmelere katılacağını düşünerekten çarşambadan önce mantıklı.
-
@jsmill anladım. her şey güzel olsun inşallah
-
Aile ve Çalışma Bakanlığı bütçesi görüşmeleri Perşembe başlayacak ama Murat Hoca ilgili kurumunki Çarşamba başlayacak demiş, SGK için kastı sanırım...
Neyse bugün ya da yarın sorun değilSGK'nın sitesinde pusuya yatalım
-
@kaymakam e devletten görebileceğiz ama sgknın kendi sitesinden ilan edilecek kardeşim aradığım zaman zaman sınav hizmetlerine sormuştum daha önce
-
Murat hoca facebook grubunun adını bile değiştirmiş ''Murat Urat, "SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI 2019 MÜLAKAT HAZIRLIK GRUBU" grubunun adını değiştirerek "2020 SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI MÜLAKAT HAZIRLIK GRUBU" yapmış.. Ufaktan bir heyecan basıyor ama sonra ya tutmazsa diyorum
-
@redcrossbjk murat hocayı tanıyor musunuz sgk ile bir alakası yakınlığı var mı acaba
-
@keynes123456 ilanın geleceğini o adam söylemişti hocam
-
@keynes123456 yok kardeşim tanımam etmem tek bildiğim SGK ilanının gelmeden çok öncesinde geleceğini söylemişti hafızam yanıltmıyorsa ilan tarihine kadar
-
2020 yazdigina gore yeni ilani da öngörmus oluyor sanirim
-
@jokerface hemen gelse
-
@keynes123456 ins hocam hemde fazla olsun sole 2000 3000
-
@jokerface hocam geçen alımda yanlışım varsa bilen düzeltir umarım ama sonuçların açıklanması ile il tercihlerinin yapılması arasında 85 gün vardı. sonrasında il tercih sonuçları evrak teslimi şu bu derken 6 ay geçmiş. sonrasında ilan 1 yıl sonra gelmiş nerdeyse. İnşAllah en tez vakitte tekrar ilan gelir ama sanmıyorum o kadar hızlı ilan gelsin
-
@redcrossbjk umarım boyle olur gerçekten gönlümüzü almak icin yapmaları lazim cunku cok fazla magduriyet gerceklesti ancak aslan hocam pareto üstad ve murat hocanin soylemleriyle artık sonucu beklemek konusunda daha rahat ve umutlu olabiliriz.bu adamlar ilan gelmeden once de hazirlikli olun calisin ilan gelicek demislerdi.sahsim adina kendilerine guvenim tamdir.tum iibf adina hepsine tesekkurlerimi borc bilirim
-
Murat hocaya benimde güvenim tam . Emin olmasa bu kadar insanı beklentiye sokacak bir şey asla söylemezdi . Inşallah bende bu akşam bu iş bitti gibi hissediyorum
-
Eyvah eyvah, buralar ilerleyen saatlerde yanar
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar, en kutsal değer olan emeklerimizin karşılığını almamız dileğiyle. -
@isimsizler daha önce kendisine sorulan sorularda ya cevap vermiyordu ya da araştıralım diyordu ama bu sefer sayfasında direk paylaşım yapmış. Sanırım bu hafta kapanacak bu mevzu bana öyle geliyor
-
@redcrossbjk evet aynen öyle emin değilse zaten cevap vermiyor o yüzden bana da bu iş bugün yarın bitti gibi geliyo. Rabbim bekleyislerimizi hayirla sonuçlandırsın
-
Şuan biz
-
5 ay bekledik sanki yarına cok geç gibi geliyor
-
Herkes hakkinda hayirlisini diliyorum arkadaslar ins emeklerimizin karşılığını aliriz