2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Açıklanmadan önce kurum başkanı twit atıcak mı peki, ona göre sgk sayfasını yenilerken bir de o sayfayı yenileyelim
-
@bornova35 sgknın sitesi geç açılıyor ben buna bile kıllanıyorum hocam sen twit diyorsun başkan diyorsun
-
@redcrossbjk sanki süreç öyle oluyor diye yazmıştı biri taaaaaa 1 ay içinde açıklanacağını beklerken biz
-
Eylül ayında acıklanacağına inanmamız peki :DDDD
-
@keynes123456 bakanlık özel kalem 30 eylülde bugün açıklanacak dedi be kardeşim telefonda, buna inanmayacağız neye inanacağız. Işte beni bu yaşanmışlıklar korkutuyor
-
@brumberg o kadar heveslenmistim ki kardesim cok büyük yıkılmıstım. Ben de hergün arıyordum eylül deyip duruyorlardı
-
Arkadaşlar sınav hizmetlerine ulaşabilen varmı? Bi hareketlilik var mıymış?
-
@bucalı sınav hizmetleri açmıyor, personel daire de bir gelişme yok diyor ancak ben onlarında bizden en fazla yarım saat önce öğreneceği kanaatindeyim
-
Arkadaslar 9. Promosyonda da kurumu aradiklarinda guvenlik sorusturmasi yapiliyor deniyormuydu?
Bu pormosyanda baskan dahi guvenlik sorusturmasindan dolayi bekliyor diyiyor acaba aciklandiginda direk il tercihi yaptirip baslatirlar mi -
@ahmtdmn sgk da hic biseyin “direkt” olabileceğini düsünmüyorum
-
@ahmtdmn bu paylastigin bugüne ait bir söylem mi hocam
-
@brumberg hayir hocam bu zamana kadar hep guvenlik sorusturmasi deniyordu. Gecenlerde de 14 aydan sonra mufettislik aciklanmisti onda da guvenlik sorusturmalarindan dolayi bekliyor deniyordu bende acaba direk baslatilir mi diye sordum
-
@ahmtdmn tek dert başlama olayı olsun. Açıklanınca öğreniriz
-
@lastmetal tabi kardesim onun bi onemi yok ama yillardir canimiz cikti insan yine de merak ediyor
-
@ahmtdmn muhakkak. İnşallah yapılmıştır. Soruşturma. Evrak istemezler o zmAn . Müfettişlikteki gibi.
-
@lastmetal yahu zaten Aym iptal etmedi mi gvs yi. En fazla arşiv araştırması yapılır o da çoktan yapılmıştır
-
Nisan ayına eğitim planlandığına göre çok bekletmeyecekler bizi
-
@brumberg hocam 657 sayılı kanun 48. Madde 8.bent iptal şu an soruşturma yapamazlar
-
Murat Urat ın başka bir paylaşımı oldu mu acaba ?
-
@brumberg yeni bir paylaşım yok hocam. Açıklanıyor twitini bekliyoruz başkandan. Ben yazmaya başladım siz de sayın selim bağlıya twit atabilirsiniz..