2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@brumberg bütçe görüşmeleri çarşamba başlıyor hocam
-
@paretowilfredo hoşgeldin üstad
@Aslan-Reyiz eyvallah -
@paretowilfredo sağolun dostum.
-
Benim gibi 5 ay heyecansiz ama bu andan itibaren heyecani b..kuna karisacak derecede olan cok kisi vardir bence
-
@deuceko sen ne diyorsun ya gel de uyu bu gece
-
Şu süreç sona erdiğinde her birinizin başarısını yürekten temenni ediyorum dostlar.
Ancak bu süreçte her an geri kalan 1599 kişi için, 1599 kişi adına ve onların bir araya gelip de göstermesi gereken eforu tek başına gösteren, sonuçların açıklanmasında takvimi öne çektiğine inandığım çalışmalara ön ayak olan, tüm bunları da anonim hesabın arkasına dahi saklanmadan bizzat kendi kimliği ile yaparak emeğini adı ile taçlandıran @Aslan-Reyiz dostumuzun başarısını cân-ı gönülden umuyorum.
Kendisini 10. promosyonun sefiri ilan ediyorum! Borcu olan, derdi olan, koruma isteyen, belalısı olan herkes bundan sonra @Aslan-Reyiz 'e gitsin mesleğe girdikten sonra
İşin şakası bir yana herkes adına tekrar teşekkür etmek istedim kendisine. Şu süreçteki mücadelesini birinci gözden müşahede ettim. İnşallah gönlünce olur dostum netice
-
@paretowilfredo insallah, bizlerde çok teşekkür ederiz Allah razı olsun
-
Allah razı olsun kardeşim @Aslan-Reyiz
-
İnşallah bu kadar beklememize değen yüzlerimizi güldüren bir sonuç olur hayırlısıyla
-
@senior hepimizin olmayacak elbet ancak kendim için nasıl dua ediyorsam bu işe gerçekten ihtiyacı olan insanlar içinde aynı şekilde istiyorum, işsizlik illeti bu hayattaki en kötü şeyler arasında Rabbim yarın en çok ihtiyacı olanların yüzlerini güldürsün
-
Üstadım @paretowilfredo, anlamlı ve değerli sözleri için teşekkür ederim, onure ettin
İlk gün de dediğim gibi "şahsi değil hepimizin meselesiydi" sadece önayak oldum, birlikte süreci bu noktaya taşıdık.
Burada benimle birlikte fedakarlık eden elini taşın altına koyan başta üstadım ve adını sayamadığım birçok isimsiz kahraman var hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
İnş bu işi hayırlısıyla sonuçlandırırız.Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim.
-
@Aslan-Reyiz eyvallah
-
@Aslan-Reyiz Yakisiklisin,karizmatiksin Cagla Sikel tostunu yesin,alemde teksin,degisilmezsin Aslan Reyiz sen bizim herseyimizsin. Allah razi olsun kardesim tam düstük derken bizi ayaga kaldirdin.İste bu foruma ve tum iibf ailesine bu hareketin ornek teskil etsin tasin altina konan el sayisi artsin insallah.
-
Sonuçlar Sgk.gov duyuru kısmında mi yoksa e devlette mi açıklanır arkadaşlar ?
-
Aile bakanlığı bütçesi perşembe görüşülmeyek mi neden çarşamba yazmış o kısmı anlamadım ben
-
Hangi grupta verilmiş bu bilgi link veya ss atabilecek var mı
-
-
@lastmetal perşembe olduğu bilgisi nerde geçiyor?
-
@brumberg https:/ /www.trthaber.com/haber/ekonomi/genel-kurulda-butce-gorusmeleri-basliyor-445343.html
-
Neler olmuş burda okurken heyecan bastı açıklanınca düşünemiyorum
Bu arada sonuçlara bakacağımız linki bilen varsa yollayabilir mi