2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@bucalı Metro istasyonundan yürüme mesafesinde dostum. En kolay ulaşım, kızılaydan bineceğiniz balgat dolmuşları olur. Tam önünde inersiniz.
-
@paretowilfredo eyw hocam. adamsın
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam:)
-
@paretowilfredo konu dışı ama ben bu sene yds ye girmedim biraz once hatirladim 2017 sonbahar yds ye girmistim.Kpss A grubu puanlarim hesaplanir mi? Bu yil da mi girmeliydim?
-
@melissam00 hocam kpss puanınızın hesaplanmasında yds nin hiçbir etkisi yok artık bunu kurum sınavlarına başvururken ilgili kurum talep ettiğinde kullanıyorsunuz artik onun dışında kpss ye katkısı yok
-
@olursaolur Ah öyle mi? Çok teşekkür ederim.Peki bu kurumlar yds isterse 2017'deki yds'yi kullanabicek miyim?(5yıl diye bir şeyler hatırlıyorum)
-
@melissam00 rica ederim..aslinda o da kurumun takdirinde ilan metninde bunu belirtiyor kurum.puanınızı güncellemeniz olası yeni puan istemeleri durumunda tedbir olur kendi açınızdan..2018 Kpss açıklandıktan sonra çıkılan ilânlarda istenen yds puanının hangi yıllardan istendiğine bir bakın isterseniz fikir olur..kolaylıklar
-
@paretowilfredo usta bu 5510 sayılı kanun 3. maddesinde Bakanlık açıklamasında neden hala Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yazıyor ?
-
@miyopkeynes Dostum takılınacak bir şey değil bu. Daha bir çok kanunda güncel Kurum/Bakanlık isimleri işlenmedi kanunlara. Belki yüzlerce mevzuat var bu şekilde işlenmesi gereken farklı farklı konularda ikincil mevzuat ile birlikte. Henüz 1 sene oldu hayata geçeli değişimler, bu nedenle bu tip şeylerle karşılaşmanız olası. Kanunun özüne etki eden bir konu değil.
-
@paretowilfredo teşekkürler usta
-
@melissam00 @olursaolur Dostumuzun da söylediği gibi hesaplanmada herhangi bir etkisi kalmadı dostum. Puan türlerine, ağırlıklarına dair detaylara şuradan bakabilirsiniz ayrıntılı bir biçimde;
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kpss-puan-turleri-nedir-h6277.html
Ayrıca KPSS'de YDS etkisi ile alakalı da şu yazımı inceleyebilirsiniz;
-
@olursaolur Teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo Hocam kusura bakma arastirdim fakat cok detayli bi bilgi bulamadim ve mantigima oturtamadim.İssizlik ödenegi-issizlik sigortasi arasindaki farklar nelerdir ? bana tanimlar ayni gibi geldi hatta ayni seyler oldugunu düsündüm biara siz yada baska bilen bi arkadasimiz aciklarsa cok makbule gecer.Simdiden tesekkur ederim
-
@ragnarnurkse kardeşim işsizlik sigortası ileride yaşanabilecek zor durum ( kendi kusuru olmadan veya kendince haklı sebeplerle işten çıkma) hallerine karşı devlet katkısı %1,işverenler %2,işçinin ise%1 oranında katlandığı ve işsizlik sigortası fonuna ödenen zorunlu bir sigorta kolu. İşsizlik ödeneyi ise işte bu zor durumun yani kendi kusuru olmadan veya kendince haklı sebeplerle işten ayrılma halinde son 4 aylık prime esas kazancı dikkate alarak hesaplanan günlük ortalama brüt kazancın %40 ı oranında ödenen ve her halükarda brüt asgari ücretin %80 ini geçemeyen işsizlik sigortası fonunca İşten ayrılmadan önce son 120 gün hizmet akdine bağlı olarak çalışmak şartıyla ; hizmet akdinen önceki 3 yıl içinde 600 gün işsizlik sigortası primi ödemiş olanlara 180 gün, 900 güne 240,1080 güne 300 gün boyunca ödenen tutar. Biraz uzattım ve abartım sanırım inşAllah anlatabilmişimdir.
-
referanssız kazanma ihtimalimiz var mı
-
@denetcii Tesekkurler hocam cok sagolun
-
@rqzeet Biz burda soru falan soruyoruz birbirimize biseyler katmaya calisiyoruz ama bunu görüp sirf ortami bozmak icin geliyosun yazdigin seye bak
-
@rqzeet Hocam Başkanlıkla görüştüm, siz bir daha sorarsanız sizi referanssız almayacaklarmış.
-
@godot hocam ilk defa böyle bir soru sordum sanki sürekli böyle soru sorup duruyormusum gibi davranmanıza anlam veremedim amacım sadece kendime biraz manevi destek aramadıktı.