11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gmzankr066 yazan ciddi bir kişiyse, facebook hesabı olan bir arkadaşımız mesaj yazabilir mi acaba bilgi almak için ?
-
@muallakta_kalan Ben hiç bilmiyorum ama başkan denince yazmak istedim. Tanıyanlar vardır muhakkak.
-
@muallakta_kalan evet ciddiye alınabilecek bir kişi.Çok sefer üst düzey kimselerle SGK konusunda Bilgi almaya çalışmıştır.Söylediği şey her seferinde hiçbir şekilde sayı teleffuz edilmediği.
-
@blackbird zamanla ilgili bir bilgi yok sanırım?
-
Peki daha önce sayı hakkında en azından bir tahmini var mıydı?
-
O kadarını bilmiyorum sayfayı takip ederseniz görüşlerini sık sık yazıyor.Fakat bu sayı tahminleri bir kaç aya kadar 300 400 hatta 500 ü bile bulabilir yönünde iken(genel olarak)bir anda 200 sayısını forumda da çok sefer duyduk güvenilir isimlerden.Hatta paretonun twiti de pek umut verici değildi.Ne oldu da bu kadar az bir sayı gündeme düştü ?Abdullah hocanın söylediği şeyde sayı belki 400 belki 200 veya bambaşka..Şuan kestiremiyoruz diyor çünkü en yetkili kişiler bile sayı hakkında Bilgi sahibi değillermiş.Belli aralıkla soran ilgilenen birisi.Haftaya bir başka kişiye durduracağını söylemişti grupta..
-
Face i olan arkadaşlar Abdullah hocaya alım tarihiyle ilgili bilgi alınıp alınmadığı sorabilir mı?
-
@blackbird valla bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Niçin 500 duyumu 200 oldu ? Fakat kimse bilmiyor elbette.
-
@blackbird başkan da bilmiyorsa demekki personel ihtiyacını kim belirleyecek??? Ya arkadas sen başkansın personel ihtiyacini sen belirleyeceksin sayiyi bilmiyorum ne demek. Bakan daire daire gezip parmaklariyla personel ihtiyacini mi hesaplayacak. İş artik cok komik bi hal aldı
-
**Pazartesi Saat 19.00 da SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI için etkinlik düzenleniyor dostlar. **
-
Ne toplantisi bu arada konuşulan toplantı olacakmiş söylemleri var Facebookta da.
-
@mercuryist Abdullah Başol yazmıştı hocam Sgk denetmenlik için
-
Bir gelişme var mı peki hocam?
-
Abdullah beyden başka bir gelişme paylaşımı görmedim hocam bu hafta tekrar sorduracağını söylemişti.
-
Arkadaslar burası cok sessiz kaldi son zamanlarda yokmu bi haber toplanti var deniyor alimla ilgili ne derece bi oneme sahip @Ykps hocam duyumunuz varmi ?
-
@gölge07, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Arkadaslar burası cok sessiz kaldi son zamanlarda yokmu bi haber toplanti var deniyor alimla ilgili ne derece bi oneme sahip @Ykps hocam duyumunuz varmi ?
SGK arkadaşlar yoğun çabalarım sonucu araştırmalarım devam ediyor ancak herhangi bir hareketlilik söz konusu değildir. İnşallah en yakın zaman sevinçli haberler birlikte alacağız. Hakkımızda hayırlı olsun. Bilgisi olan arkadaşların da bizimle paylaşması yerinde olacaktır.
-
@ykps hocam cok tesekkur ederim siz olmasaniz napariz bilmiyorum. En yakin zamanda guzel haberlerini bekliyorum. Bole giderse 2020 puani bile kullanamiyacaz. Kpss surecine basladigimda her sene alan kurum 2018den bu yana alima cikmadi. Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@ykps Herhangi bir hareketlilik söz konusu değilse en yakın zamanda sevinçli haberi nasıl alıcaz ?Kurumun bürokratik süreçleri saçma bir boyuta gidiyor. 2 yıldır gelmeyen bir ilan var ve hala hareketlilik yok .
-
@müşrif temennimiz odur ki kurumun anlık kararlarında ki değişiklik bizim lehimize olur diye umuyorum. Yoksa bende kurumun pasifliğinden söz edebilirim.
-
@ykps teşekkür ederiz sağ olun. İnşallah ilk günlerde dillenen 500 kişilik duyum gerçek olur da beklemeye değer. Diğer ihtimaller büyük felaket olacak.