11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@angara06 eski maliye bakanı berat albayrakin ayrılması maliye alımlarını etkilemedi koronadan dolayı ertelendi bunda da etkilemez max 1-2 ay ilanı geciktirebilir
-
Arkadaşlar etkinlik için ne gerekiyorsa yapalım lütfen herkes geniş katılım göstermeli
-
@paretowilfredo üstat toplantı hakkindda varmı bir haber
-
Tercihini yap Twitter adresinde SG Denetmen Yardımcılığı ile ilgili haber paylaşıldı, yetkilileri etiketleyerek rt yapalım arkadaşlar haberin ulaşsın yetkililere lütfen
-
@gölge07 500 kisilik ilan gelsebizi cok rahatlatir su donemde insallah yuksek bir alim ilani gelir hepimiz mutlu oluruz hocam
-
@kubizm-m
12 yorum var 2 sini kurumiçi isteyen arkadaş yapmış kalan 10 yorumda 6 7 kişiye ait. Benim bilmediğim başka bir durum mu var merak ediyorum neden bu kadar duyarsızlaştık anlamıyorum. Yaptığımız etiketlerdeki yetkililerden birisi görse haberin içeriğini girse belki bir etkisi olur ama kimse yanaşmıyor. Zaten pazartesi günü yapılacak etkinlikten sonra hiç bir şekilde etkinlik yapılması için taraflardan ricacı olmayacağım. En az 1400 kişiyi etkileyecek bir ilanda katkı sağlayan kişinin az olması fazlasıyla yordu. Sözüm size değil ilan bekleyipte gerekli desteğe vermeyen herkese. -
Hocam bende yuksek alim istiyorum ama gercekci olmak lazim insallah daha fazla gelir ama ben 200 300 arasi bekliyorum artik simdilik sayida degisen bir durum yok ama haber aldikca yaziyorum.
-
@pareto_wilfredo üstat bir haber alabildinizmi
-
Kim dost kim düşman ayırt edilmiyor artık. İçeriye yapışan ve kadrolarımıza çökmek için pusuda bekleyenlere hakkımızı yedirmeyelim. Elimizden geleni yapalım. İlan geldikten sonra mücadele etmeyen yüksek puanlılar başvurup geçer kenara. Biz de “vah 0.000001 puanla kaçtı” diye ağlarız. Lütfen arayalım, tweet atalım yeter ki buradayız diyelim. İçeridekilerin sesi çabuk ulaşır üstlere. Bizler dışarıdan sesimizi içeriye duyurmak için birlik olup bağırmamız lazım.
-
@locke sgk için kimi ikna etmek gerekir , dört duvar arasındaki işsiz bilemez ama guyu atlatalım ben kuruma gideceğim inşlh .
Arada yetkililer okuyormuş bu sayfayı sözüm size olsun kravatlı ş ..
İşsiz güçsüz genç insanların gırtlağından ellerinizi çekin ! Adayların üzerinde deneme yanılma yeter yaptığınız . -
Twitter etkinliği var mı bugün arkadaşlar?
-
@lion var 19.00'da twitterda..
-
@kubizm-m başlık vs belli mi
-
@lion etkinlik saatinde tagı belirliyorlar buraya yazarız 19.00'da.
-
Valla bu iş için bugüne kadar Twitter'ın t si ile işim olmadı hesap açtım. Katılım olması elzem. Özellikle başkana hitap etmemiz lazım. Bakan hanım da bu aralar aktif.
-
Müsait olanlar bu metni memurlar net vatsap hattına yazabilir mi arkadaşlar haber olursak çok iyi olur
0532 540 05 90
Memurlar net whatsap hattı.GENÇ İŞSİZLER 2 YILDIR SOSYAL GÜVENLİK KURUMU DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI BEKLİYOR
Hemen hemen her yıl alım yapan Sosyal Güvenlik Kurumu, 2020 yılında Kovid - 19 salgını sebebiyle Denetmen Yardımcılığı alımını maalesef yapamadı. Adayların iki yıllık bekleyişi sürüyor. Ancak Türkiye'de Mart 2021 dönemi itibariyle kontrollü normalleşme sürecine girildi ve artık yeni bir alımın önünde hiçbir engel görünmüyor.
Genç işsizler iki yıllık bekleyişin ardından alım sayınının ise en az 500 olması gerektiğini daha az bir alımın çeşitli mağduriyetler yaratacağı dile getiriyorlar. -
@karar elimizden ne geliyorsa yapmalıyız mutlaka. Yeter artık sindiğimiz.
-
@kubizm-m Gönderdim hocam. Arkadaşlar sizler de gönderin. Ne olacak ki demeyin. Biz istersek olur. Ağlamamız gerekecek belki rezil olacağız ama hakkımızı alacağız.
-
ETKİNLİĞİMİZ BAŞLAMIŞTIR
Etiket ve Görsel Paylaşım Yok
Kilitli hesapları Açıyoruz.
️RT, fav, yorum, bol bol etkileşim.TAG kopyala yapıştır.
SnZehraZümrüt BinSgkDenYrd
-
Yüklenelim arkadaşlar.